Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 14.01.2020

00.00 Judge Rinder
En man vill att en före detta vän betalar tillbaka ett lån. En bilägare hävdar att ett vinylomslag förstört hans bil och han har därför rätt att få tillbaka pengarna.
01.00 Det stora familjeäventyret
Personalen på ett brittiskt dykcenter hittar ett vrak i medelhavet. Två engelsmän utforskar den franska vildmarken i jakt på en förhistorisk grotta. En eld hotar ett pars drömliv i Spanien.
02.00 Husakuten
Teamet beger sig till Enfield där de träffar Eric Rivers som gradvis förlorar kontrollen av sin kropp till följd av en nervsjukdom. Eric bor i ett hus tillsammans med sin fru Davina och parets tre döttrar och nu måste huset anpassas till Erics behov.
03.00 Pantbanken i Beverly Hills
En man kommer in med rocken, handskarna och shortsen som Sylvester Stallone bar i filmen Rocky. Yossi förslår ett pris som mannen inte är nöjd med och i stället ger han Yossi möjligheten att slåss om saken. Yossi besöker sin vän Gina som visar honom en klänning som Elizabeth Taylor haft på sig.
03.30 Pantbanken i Beverly Hills
Ett föremål från filmen Batman - återkomsten ger upphov till en hetsig diskussion. En kvinna kommer in med något som ger Cory och Yossi en chock. Skådespelaren Ed Begley Jr letar efter den perfekta födelsedagspresenten åt sin fru.
04.00 Riviera
Georgina konfronteras av en polisman som misstänker Constantine för pengatvätt och blir alltmer övertygad om att hennes man är vid liv. Samtidigt söker Irina nya investerare för att rädda sin exmans bank från kollaps.
05.00 Judys domstol
En pappa kämpar med att få tillbaka vårdnaden om sin 7-åriga dotter. Mamman och hennes nya fästman stämmer pappan för trakasserier.
05.30 Glamour
Det blir inga glada miner när Hope får reda på vad Liam gjort. Thomas väljer att dela sin plan med Zoe och ber henne att vara med. Shauna beger sig till Ridges kontor för att berätta om hennes möte med Thomas.
06.00 Antiques Roadshow
Michael Aspen bjuder på ett specialprogram från platser som London och Brighton.
07.00 Spårlöst: Danmark
Kamilla har hörselnedsättning och när hon som treåring kom till ett barnhem i Sydkorea förstod hon ingenting och hoppades att hennes föräldrar skulle hämta henne. Det gjorde de aldrig utan hon blev adopterad till Danmark.
08.00 Familjen Annorlunda
Familjen Göransson-Stenman beger sig ut på fisketur. Hos familjen Ilmrud är det dags för hockeyträning för Victor och Oliver och hela familjen passar på att åka lite skridskor. I Märsta ordnar mamma Mirka en loppmarknad.
09.00 Husakuten
Teamet reser till Dudley för att hjälpa familjen Whitehouse. Alla tre barn i familjen har ärvt sjukdomen fragil X-syndromet. Pappa Wayne och mamma Joanne har försökt bygga ut sitt hus för att möta familjens behov.
10.00 Mannen som talar med hundar
Cesar Millan beger sig till Fort Hood i Texas, en av världens största militärbaser, för att hjälpa de boende med sina hundar. Familjen Walkers hund är rädd för uniformer och hunden Azzy skäller på allt som flyger.
11.00 Antiques Roadshow
Michael och experterna besöker RHS gardens i Wisley. Bland sakerna de granskar finns en spåmans husvagn och ett bord som kan vara värt 100 000 pund.
12.00 Dr. Phil
Kim anklagar sin far för att sexuellt ha förgripit sig på henne då hon var mellan sju och fjorton år gammal. Pappan hävdar att de hade ett samstämmigt sexuellt förhållande.
13.00 Mord och inga visor
Jessica återvänder till Irland där hon försöker stoppa ett gruvbolag från att förstöra en vacker dalgång.
14.00 Judge Rinder
En dansare vill ha ersättning för sig och sin danstrupp men den svarande hävdar att de sålt för få biljetter. En köpare och säljare av en bil bråkar om ett trasigt filter.
15.00 Judge Rinder
En ägare till en modellagentur stämmer ett företag för utebliven betalning för modeller de bokat för att medverka i en musikvideo. Några bröder bråkar om ett lån.
16.00 Familjen Annorlunda
Familjen Ilmrud besöker Gekås i Ullared. Familjen Norrström går på prova-på-träning hos Cirkus Cirkör där bland annat mamma Mirka testar att gå på lina. Familjen Göransson-Stenman åker skateboard med lite blandat resultat.
17.00 Glamour
Triangeldramat mellan Hope, Liam och Steffy fortsätter. Hope ställer krav på Liam att fatta ett beslut samtidigt som Steffy försöker få Hope att inse sanningen. Vid sidan av fortsätter Thomas att fullborda sin plan.
17.30 Judys domstol
Efter en hård utfrågning av domaren erkänner en oförsäkrad förare att hon bär skulden i olyckan med en annan bilist.
18.00 Trädgårdsmästarna
En familj på tre generationer bor under ett och samma tak. Deras trädgård är inte så mycket att prata om heller - inte än så länge i alla fall. Charlie och bröderna Rich har en utmaning framför sig att skapa en fristad utomhus för bara 2 000 pund.
19.00 Mord i paradiset
En ung nunna hittas död i sitt rökfyllda sovrum, och vad som såg ut som en tragisk olycka rubriceras snart som mord när det blir klart att det inte var offret som rökte cigarretten som dödade henne.
20.00 Hawaii Five-0
Five-O fortsätter jakten på hackern Aaron Wright och hans cybervapen. Dessutom sätts hela gruppens liv i fara när en gammal bekant kommer till stationen för att utkräva hämnd.
21.00 Deep Water
Lisa söker förlåtelse över sin roll i Lucindas försvinnande, men börjar långsamt inse att Kate och Guy inte är så perfekta som hon tidigare trott. Roz tackar ja till Scotts erbjudande och inser snart att han är ute efter mer än en engångsgrej.
22.00 Mord och inga visor
Jessica återvänder till Irland där hon försöker stoppa ett gruvbolag från att förstöra en vacker dalgång.
23.00 The Bay
Lisa gör en omvälvande upptäckt när hon nystar vidare i Seans alibi och polisen skiftar fokus när en ny misstänkt uppenbarar sig. Abbie kommer allt närmare Vincent och Rob tar sig an en riskabel utmaning i hopp att imponera på sitt nya umgänge.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password