Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 12.01.2019

00.20 Vid första ögonkastet
Den ambitiösa arkitekten Amy åker på spa och förälskar sig i Virgil, en blind massör. Virgil går med på att genomgå en operation för att få tillbaka synen och när den lyckas tvingas Virgil vänja sig till en helt ny värld.
02.55 Judge Rinder
En mor och dotter bråkar om ett lån. En kvinna vill ha betalt av en kund för en matta.
04.00 Ingvar Kamprad
Grundaren av Ikea Ingvar Kamprads livsverk skildras såväl som människorna han byggt det tillsammans med och hans liv i både med- och motgångar. Jesper Börjesson reser till Älmhult där allt en gång började och träffar Ingvar Kamprad.
05.00 Djurparkens hemligheter
Två av zebrorna i djurparken är redo att föda så skötarna håller ett öga på dem. Lejoninnan Kumari verkar tappa intresset för sin partner Iblis. Vårtsvinet Magnums ungar visar sig bli allt mer svårkontrollerade.
06.00 Dr. Phil
Mer om Brittany som tog kontakt med doktor Phil för att hennes pojkvän visade sig ha ett dubbelliv. Han anklagar henne i stället för att ha trakasserat män och fejkat graviditeter. Det blir en känsloladdad konfrontation på hans scen.
06.55 Dr. Phil
Angie hävdar att hennes styvfar Ralph regelbundet förgrep sig på henne när hon var tonåring. När hon födde sin dotter Hannah började Ralph i stället förgripa sig på henne. Angie och Hannah påstår också att deras farmor kände till allt.
09.55 Djurparkens hemligheter
Hjortsvinet Kendari är dräktig och uttrarna Wallace och Annie stör henne när hon ska föda. Orangutangen Willie försöker imponera på honorna Sarikei och Leia. Fingerdjuret Raz får nya vänner.
10.55 Mannen som talar med hundar
Cesar träffar paret Julie och Chari som har problem med sin hund Lotus. När Lotus är med Julie får inte Chari komma nära utan att han börjar morra, skälla och bita henne. Cesar möter också schäfern Joey, som är väldigt revirtänkande.
11.55 Mannen som talar med hundar
Världens mest eftertraktade hundpsykolog Cesar Millan är mannen som får de mest aggressiva och hopplösa hundar att bli välartade familjemedlemmar. Den karismatiske och passionerade programledaren säger själv att han rehabiliterar hundar och tränar deras ägare. Få en inblick i de vardagsproblem som husse och matte kan ställas inför, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en vovve som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare.
13.00 Farmen
Förväntningarna är stora när sex nervösa tjejer träder in på gården och välkomnas av bondmoran Britt. Äventyret börjar även för sex killar, men först måste de göra ett avgörande val som påverkar deras framtida liv på farmen.
14.00 Farmen
Livet på farmen är tungt och tjejerna önskar de hade lite mer muskler på gården. Wincent kommer på besök och ger storbonden uppdragen för veckan. Killarna gör äntligen entré och Paolo avslöjar vilka sämre förutsättningar två farmare står inför.
14.30 Farmen
Redan på morgonen utbryter ett bråk och en farmare börjar tvivla på livet som bonde. Vid valet av grindplaceringen gör oklara besked att några känner irritationen komma krypande. Och Inger känner sig begränsad på farmen, men varför?
15.00 Farmen
Killarna jobbar vidare på skjulet men tjejerna är inte imponerade över arbetstempot. Några ser Stinas ifrågasättande som en krigsförklaring och en felriktad blick får en deltagare att vilja åka hem. Mahsa har även svårt att finna ro på dasset.
15.30 Farmen
Den förste förstekämpen ska väljas och spekulationerna kring vem det blir går vilda. Rasmus har sin egen taktik för att inte bli vald och för en annan visar sig farmenlivet vara alldeles för hårt. Samtidigt växer missnöjet över storbonden.
16.00 Bagges hemlösa hundar
Anders och personalen på Hundstallet tar oftast emot hundar från privatpersoner och polisen, men den här gången är det annorlunda. De möts av en övergiven och rädd tik som lämnats fastknuten utanför stallets dörrar. Frågan är vad hon varit med om och varför hon blivit lämnad.
17.00 Trinny & Susannah stylar om Norge
Ingrid som har kämpat med epilepsi och övervikt i många år tycker det är dags att sätta färg på sin tråkiga garderob. Renate upplever att folk dömer henne på grund av hennes tuffa yttre, och Åse behöver hjälp med att lägga ett trauma bakom sig.
18.00 Trinny & Susannah stylar om Norge
Paro har svårt att hitta kläder som passar hennes långa kropp. Ingvild förlorade sin tvillingsyster i en bilolycka för ett år sedan och behöver hjälp med att hitta en ny identitet. Nina har problem med självbilden.
18.55 Poirot
Poirot oroar sig för att sonen till en gammal vän och hans flickvän, som är fotomodell, är i fara. Hans undersökning underlättas av Hastings nyfunna intresse av fotografi.
20.00 Hamilton - I nationens intresse
Specialagent Carl Hamilton får i uppdrag att infiltrera en internationell liga som har svenska GPS-styrda raketvapen. När ligan utsätts för en attack dras Hamilton än en gång in i ett livsfarligt uppdrag i nationens intresse.
22.15 Mean Girls
Cady Heron har vuxit upp i den afrikanska djungeln med sina föräldrar som är zoologer och hon tror sig kunna allt om överlevnad. Men djungelns lag får en helt ny innebörd när familjen flyttar och hon som 15-åring börjar i en vanlig skola.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password