Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Sjuan 07.12.2018

00.05 Poirot
Ett parti Monopol och ett besök på banken får Poirot att inse att vissa gator i London inte finns med på spelbrädet och att de kräver andra typer av färdigheter.
01.10 Brottskod: Försvunnen
En lärare försvinner, och teamets utredning leder dem till att dra slutsatsen att hon haft en alltför nära relation med en av studenterna.
02.05 Brottskod: Försvunnen
Efter att en avskedad marinsoldat, Andy Reynolds, försvinner beger sig Jack till Tokyo, där Reynolds erkänt att han våldtagit en ung kvinna. På hemmaplan i USA fortsätter resten av teamet att gräva i Reynolds liv.
03.00 Judge Rinder
En man kräver att få tillbaka förskottshyra av en hyresvärd men värden hävdar att lägenheten blivit skadad. En man stämmer sin kusin för att kusinen limmat en pizzakartong på hans huvud och lagt upp ett videoklipp av det på internet.
04.00 Judys domstol
En kvinna anklagar en gammal vän för att ha stulit pengarna hon gav honom för att betala hennes fastighetsskatt. En man påstår att han betalade tillbaka en skuld genom att dela med sig av sin smärtstillande medicin.
04.30 Judys domstol
En ung pojke som anklagats för att ha orsakat skador på en grannes garagedörr ändrar sin version av händelsen när han vittnar i rätten. En samlare som lämnat in en stämning ger Judy anledning att berätta om ett gammalt minne.
05.00 Glamour
Quinn ger Eric ett löfte. Sheila och Charlie grälar om Erics och Quinns chanser till återförening när de får ett avgörande besked. Katie försöker motstå Wyatts närmanden.
05.30 Mercur
Jans skjebne legger seg som en tung sky over restene av Radio Mercur, men Flemming slår et siste slag for radioen. De får raskt støtte fra kanalens mange venner, og snart fyller tonene fra ulovlig pop-musikk luften igjen, til Falks frustrasjon.
06.30 Hem till salu
Lucy och Martin tar en titt på ett radhus i Stoke, ett kontor i Ashford och ett viktorianskt hus i Plymouth.
10.00 Halv åtta hos mig: England
Nästa stopp är Cornwall där fyra nya deltagare bjuder varandra på middag med underhållning.
10.55 Mannen som talar med hundar
Labradoren Holly gick från drömhund till matmonster, och med ett litet barn i familjen kan det få stora konsekvenser. Lenie är både gravid och hemlös, nu har hon chansen att flytta in i ett hem för utsatta kvinnor men kan hon få med sin pitbull Tucker?
12.00 Mannen som talar med hundar
Hundpsykologen Cesar Millan har rest till Australien för att hjälpa och rehabilitera hundar med problem.
13.00 Judge Rinder
Anne-Maries mamma kräver återbetalning på ett lån hon fått av henne men hon säger att hon fått lov att prioritera andra skulder och att hon anser att den här redan är återgäldad. Guy vill att hans före detta fru betalar tillbaka ett lån.
14.00 Det okända
Caroline Giertz tar med sig mediet Pierre Hesselbrandt till Husby-Rekarne där Marie och Krister Rosenström har upplevt flera övernaturliga fenomen. De undrar vad som ligger bakom händelserna.
15.00 Det okända
Jörgen Gustafsson åker till Flen där Johanna bor i en stor etagelägenhet. Den gemytliga tillvaron slogs i spillror när Johanna och hennes särbo Johan började plågas av obehagliga nattliga besök. Sedan inträffade något som gjort familjen riktigt rädd.
16.00 Judys domstol
En kvinna berättar att hon såg sin hund bli överkörd av en bil på en isig väg, och hennes granne påstår att det inte var hans fel. Trots att det finns videobevis förnekar en kvinna att hon är ansvarig för en bilolycka på en parkeringsplats.
16.30 Judys domstol
Judy skäller ut en kvinna som lånat ut pengar till en snygg ung man hon träffat på internet. En kvinna stämmer sin granne efter att en gammal dörr fallit över hennes bil.
17.00 Glamour
Liam konfronterar sin far om det fruktansvärda sveket och smärtan han orsakat så många. Steffy och Hope hamnar i ett dödläge, ingen är villig att ge upp Liam. Bill dyker upp på Steffys tröskel, oinbjuden och ovälkommen.
17.30 Glamour
Efter att Bill lämnat Steffys hem råkar hon ut för en olycka som riskerar få svåra konsekvenser. Brooke råder Hope till att fortsätta giftermålet med Liam så fort som möjligt.
18.00 Dr. Phil
Lauren hölls inlåst i en garderob av sin mamma och styvfar från två till åtta års ålder. Under den tiden blev hon torterad, utsatt för svält och misshandlad. Hon berättar om hur svårt det varit att lägga händelserna bakom sig.
18.55 Poirot
När ett mord begås i Poirots egna kvarter ger han sig ut på jakt efter mördaren bland sina grannar och upptäcker märkliga ljud i hisschaktet.
20.00 Medicinen
Johanna längtar efter förnyelse och en resa med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop pengar blir hon försökskanin för en ny medicin, men den har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt och hon känner sig snygg och underbar.
22.30 The Love Punch
Richard Jones ser fram emot en bekymmersfri tillvaro på sin sista arbetsdag efter att ha sålt företaget. Till sin förskräckelse upptäcker han att ledningens utköp av företaget var ett bedrägeri.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password