Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 29.06.2020

01.30 En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
Paula och Graham har blivit less på att leva i vardagens ekorrhjul, nu vill de öppna det bed and breakfast som de drömt om. Frågan är om de ska göra det på hemmaplan i Lake District eller ta risken att satsa på italienska bergen Dolomiterna.
04.05 Halv åtta hos mig
Skövdeveckan inleds hos säljaren Daniel. Hans smittsamma leende har gjort honom känd som Smiley. Som den entusiastiske fiskaren han är, bjuder han på egenhändigt fångad abborre med Djurösås till varmrätt. Middagen rundas av med tranbärskaka med vispad grädde.
04.30 Kökets middagstips
Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.
04.45 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
08.00 Downton Abbey
I huset råder full bröllopsfeber, men kommer Bransons planer sätta käppar i hjulet? Ethel ställs inför ett svårt dilemma efter ett hjärtlöst erbjudande från familjen Bryant.
09.30 Bytt är bytt
En svärmor och svärdotter tävlar och Karin Laserow tar med dem på en kunskapsresa tillbaka till pyramidernas tid. I galleriet finns bland annat en gammal filmaffisch och ett guldur från en stupad soldat. Duon står inför tuffa beslut när de ska lista ut vilket föremål som är värt mest.
10.30 Kockarnas kamp
Kockarna ställs inför en tuff pastautmaning där en perfekt deg är nyckeln till framgång. I den andra tävlingen blir ett klassiskt sällskapsspel plötsligt blodigt allvar när de ska bygga ett jengatorn av pommes frites.
11.30 Halv åtta hos mig
Veckans finalvärd på Hammarö är konferensvärdinnan Sabina. Vi följer med henne på jobbet när hon dansar loss med hela sitt arbetslag. Det bjuds på bland annat torsk på fänkålsbädd och citrus semifreddo.
12.00 En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
Efter att ha byggt upp ett framgångsrikt företag inom konst och hantverk i ett lugnt hörn av Cornwall vill nu Sandra och Philip flytta närmare sitt kundnav, men ska det bli bland Herefordshires böljande kullar eller vid Portugals glittrande hav.
13.00 En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
I nästan fem år har Tony och Annette levt i limbo efter att de sålt sitt hem för att flytta till Australien men stoppades av förändrade immigrationslagar. Nu vet de inte var de vill bo, och får hjälp att leta drömhem i både Wakefield och Portugal.
14.00 Dr. Phil
Tonåringen Corryn är besatt av sin före detta pojkvän, Jack. Corryn kan ringa honom flera hundra gånger om dagen och har till och med gjort inbrott hemma hos honom. Enligt Corryn är allt en lek och hon hävdar att Jack vill att hon ska förfölja honom.
14.55 Mandelmanns gård
Under tidig vår öppnas gården upp efter vinterdvalan. Maten sinar i skafferier och frysar och Gustav plockar vårens första primörer, nässlor och ramslök. Hönshuset ska städas och fullständig kaos bryter ut när korna ska vallas upp på backarna för årets ko-släpp.
15.55 Lego Masters USA
Will Arnett välkomnar de tävlande tvåmannalagen som under stor entusiasm får tillträde till ett närmast obegränsat skafferi av lego. I den första utmaningen ska varje duo designa och bygga varsin sektion av ett nöjesfält i miniatyr.
16.50 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
17.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
17.15 Sporten
Sportnyheter från TV4.
17.20 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
17.30 Halv åtta hos mig
Den numera lediga sjuksköterskan Mona öppnar veckan i Hedemora. Och som ledig har hon nu all tid att shoppa, hjälpa till att bära hästhinder och vara med i Halv 8 såklart! Till mat blir det jordärtskockssoppa samt rådjurssadel.
18.00 Lotta på Liseberg
Sonja Aldén, Dolly Style och Arvingarna är några av artisterna som kvällen till ära tar plats bredvid Lotta på Stora scenen på Liseberg. Kvällen bjuder på såväl välkända hits som allsångsfavoriter och sommarminnen.
19.30 Beck - Familjen
En ökänd gangsterboss blir mördad i sitt hem, skjuten av en prickskytt. Beck-gruppen kartlägger alla hans fiender, vilket visar sig vara större delen av Stockholms undre värld, och hittar också en koppling till en tvåbarnsmamma som blivit ihjälkörd.
20.00 TV4Nyheterna och sport
Aktuella nyheter med sport från TV4.
20.05 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
23.30 Law & Order: Special Victims Unit: Stabler och Benson utreder en våldtäktsanklagelse
Det är mamman till en flicka som anklagar hennes äldre pojkvän. När mamman hittas mördad och flickan och hennes pojkvän är försvunna blir han även misstänkt för mord.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password