Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 23.05.2020

02.30 Younger
Liza ställs inför stora utmaningar på bokturnén. Kelsey och Zane besöker Washington D.C. för att uppvakta en talskrivare med potential att sätta sina memoarer på pränt.
04.00 Fixer Upper
Chip och Joanna söker hem i Waco till Devon och Hannah Jonklaas. Familjen vill att ett hem med många sovrum och som ligger nära Devons jobb.
05.00 Bygglov
Familjen Rahm i Hörby ägnar all sin tid åt sina hästar och behöver hjälp med att få ordning i sitt hus. Bygglov kommer till deras undsättning och fixar nya sovrum till barnen och en arbetshörna till föräldrarna. De blir mycket jobb med trappor som ska sättas igen och dörrar som ska öppnas i väggar.
05.55 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
09.30 Let's dance
Kända svenskar kastar sig handlöst ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare, och det gäller att imponera på den kritiska juryn.
11.00 Let's dance
Kända svenskar kastar sig handlöst ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare, och det gäller att imponera på den kritiska juryn.
11.25 Sjölyckan
Efter en hel sommar på Sjölyckan med Söderberg och hennes son Mats på ständiga besök börjar Klara få nog. Lily förbereder sig för förlossningen, medan Tomas är missnöjd med Noahs namn och gör upp en plan för att vinna namnkriget.
12.00 Hela kändis-Sverige bakar
I dagens program visar vädergudarna upp sina krafter och en av de mest dramatiska händelserna i programmets historia inträffar. Dessutom uppstår det osämja mellan två av kändisarna. Hur ska det nu gå med pavlovan och pannkakstårtan?
13.05 The Three Musketeers
Athos, Porthos och Aramis lever nu för tiden sina liv i obemärkthet. Men när den djärva D'Artagnan anländer i Paris för att uppfylla sin dröm om att bli musketör, dras den välkända trion in i vad som kommer bli deras farligaste uppgift någonsin - att rädda Frankrike undan kardinal Richelieu och krig med England.
15.20 Robinson
Med endast ett ynka dygn kvar på ön anländer ett ovälkommet brev till stranden. Dessutom väntar tävlingens sista ö-råd och för någon av deltagarna väntar ett bittert öde då hen måste lämna tävlingen dagen innan den stora finalen.
15.55 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
16.00 V75 direkt
V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.
17.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
17.15 Sporten
Sportnyheter från TV4.
17.25 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
17.30 Drömpyramiden
Maria och Wictor från Uppsala är tillbaka för att tävla om att öppna fler containrar. För några år sedan startade Maria organisationen Changing attitudes där hon arbetar med att försöka ändra attityden hos unga angående prostitution och sexköp.
17.55 Lotto, Joker och Drömvinsten
Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.
18.00 Fångarna på fortet
Spänningen på fortet fortsätter och denna afton tävlar Mark Levengood, Anton Lundqvist och Emma Peters mot Daniel Norberg, Leila Trulsen och Wishudaporn Chaiyasaeng. Lagen visar sig ha flera ess i rockärmen och det blir en jämn kamp in i det sista.
19.30 Daddy's Home 2
Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys machopappa och Brads känslosamma pappa och julfriden är som bortblåst.
20.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
20.05 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
21.45 Lawless
Bröderna Jack, Forrest och Howard Bondurant är fräcka och orädda spritlangare som blir legendariska brottslingar under förbudstiden i USA.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password