Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 25.03.2020

04.45 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
09.00 Malou efter tio
Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker med programledaren Malou von Sivers.
11.00 Hem till gården
Moira drabbas av panik. Jai kommer på Al och Leyla är återigen osäker på sina känslor.
11.30 Hem till gården
Harriet känner sig nervös inför ett besök. Moira känner sig säker på sin plan och Liam måste fatta ett stort beslut.
12.00 Bytt är bytt
Makarna Lasse och Anna från Halmstad kan mycket om antikviteter, men kan de klura ut vilket av föremålen som är dyrgripen? I galleriet står åtta antikviteter och bland utmanarna finns en kinesisk bojan, en autograf av Elvis och en Hasselbladskamera.
13.00 En plats i solen: vintersol
Peter och Glynnis har nyligen gått i pension. De har sålt sitt hem och är redo för nästa steg i livet. Paret vill tillbringa halva året i Sarasota i Florida och Ben Hillman visar dem fastigheter som ligger inom deras budget på 100 000 pund.
14.00 En plats i solen: vintersol
Dee och Maurice har tillbringat många familjesemestrar i Florida. Nu när deras barn är vuxna har de bestämt sig för att köpa sitt eget semesterhem nära nöjesparkerna i Orlando. Laura visar dem fem fastigheter i området.
15.00 Dr. Phil
Dr Phil träffar Chrysta som är osäker på om hon fortfarande vill gifta sig med sin fästman efter att hans åttaårige son vid två tillfällen försökt mörda henne.
16.00 Efter fem
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.
17.25 Lotto, Joker och Drömvinsten
Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.
17.35 Efter fem
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.
17.50 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
18.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
18.15 Sporten
Sportnyheter från TV4.
18.20 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
18.30 Robinson
Spänningen trappas upp när en plundring ska äga rum, men det blir inte riktigt som deltagarna tänkt sig. Trots hårda ord och många tårar visar en deltagare en stor förmåga i att hjälpa de andra både känslomässigt och i jakten på mat.
19.00 Sveriges Mästerkock
Det är semifinal och i vanlig ordning ska amatörkockarna presentera sin kokboksidé med ett tillhörande recept som juryn sen ska provlaga. Den som lyckas bäst går raka vägen till final, och vem som får den andra finalplatsen avgörs i ett blindtest.
20.00 Tillsammans med Strömstedts
Den här gången får vi följa med hem till Douglas Dogge Leon och Claudia Sierpe Apablaza i Alby, utanför Stockholm. Dogge har fyra barn sedan tidigare och Claudia två i Uppsala. Nu lever de som särbos, men deras förhållande har inte varit lätt.
21.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
21.35 Ekonominyheterna
Ekonominyheter.
21.40 Sporten
Sportnyheter från TV4.
21.50 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password