Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 13.02.2020

00.55 Elementary
Holmes och Watson upptäcker att mordet på en robotingenjör kan vara kopplat till hans banbrytande men hemliga forskningsprojekt kring teleportering. Dessutom stöter Marcus Bell på hinder när han kämpar för sin examen för att kunna nå sin nya karriär.
01.50 Hawaii Five-0
McGarrett kidnappas av Wo Fat och får lära sig vad som skulle ha hänt med teamet om de valt en annan väg.
02.50 En plats i solen: sommarsol
Steven och Jennie vill köpa en semesterbostad som de även kan hyra ut på Costa Del Sol i Spanien. De har en budget på 100 000 pund och Sara visar dem fem stycken fantastiska fastigheter.
03.50 Younger
Liza satsar hårt på en charmig journalist, både yrkesmässigt och privat. Diana kliver utanför sin bekvämlighetszon.
04.10 Younger
Liza måste agera snabbtänkt för att bevara sin hemlighet. Kelsey lär känna sin nya författare och Josh brottas med de åtaganden han gjort.
04.45 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
09.00 Malou efter tio
Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker med programledaren Malou von Sivers.
11.00 Hem till gården
Marlon blir satt på plats av en förbannad Rhona som försvarar sin relation till Graham.
11.30 Hem till gården
Aaron har mycket ny information att ta in. Laurel ber Jai om ursäkt och Mandy pressar Charity.
12.00 Bytt är bytt
Magnus, som jobbar som värderare på en pantpank och sitter inne med en hel del kunskaper, tävlar tillsammans med Mattias. Frågan är om de kommer lyckas gissa rätt på dyrgripen med föremål som gamla jeans, en frigolitstol och ett solur.
13.00 En plats i solen: vintersol
Jonnie Irwin hjälper till att hitta ett exklusivt friluftshus i Cape Coral, i Florida. Tim Morris och hans partner Elaine har hela 3,2 miljoner kronor att spendera på sitt fantastiska hus vid havet. Men kommer de att lyckas hitta sitt drömhus?
14.00 En plats i solen: sommarsol
Steven och Jennie vill köpa en semesterbostad som de även kan hyra ut på Costa Del Sol i Spanien. De har en budget på 100 000 pund och Sara visar dem fem stycken fantastiska fastigheter.
15.00 Dr. Phil
Holly har insett att hennes make bara gifte sig med henne då hon kommer att ärva flera miljoner dollar.
16.00 Efter fem
Bernie Sanders vann primärvalet i New Hampshire - Rolf Porseryd analyserar resultatet. 27-åring från Lund åtalas efter drogaffärer för 377 miljoner kronor på Darknet och Paula Bieler (SD) lämnar riksdagen. Dessutom gästar komikerna Anders och Måns.
17.50 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
18.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
18.15 Sporten
Sportnyheter från TV4.
18.20 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
18.30 Farmen
Mergim känner sig inte längre inkluderad i pakten och utan bevis måste han snart börja tänka på hur han kan rädda sig själv. Ett brev öppnar upp för andra möjligheter och vid förstekämpevalet blir fler än förstekämpen besviken på storbondens val.
19.00 Torpet
Gamla torpare kommer på besök och gör ett tappert försök att rädda den usla stämningen som ligger tung över torpet. Erika sträcker ut en hand och känslorna kan inte tyglas när Wincent ger torparna något efterlängtat.
20.00 Sverige mot Norge
Stjärnorna är tillbaka på stranden där dagens tävlingar avgörs och det gäller att säkra bonussekunder inför finalen. Under middagen är temat motivation och så pratar Petter Northug ut om den uppmärksammade fyllekörningen för drygt fem år sedan.
21.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
21.30 Ekonominyheterna
Ekonominyheter.
21.40 Sporten
Sportnyheter från TV4.
21.55 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
22.00 CSI
En servitör hittas ihjälskjuten i en gammal sångstjärnas svit under ett elegant socitetsparty och det visar sig att Catherines pappa är en av de misstänkta.
23.00 Law & Order: Special Victims Unit
Olivia Benson jobbar under täckmantel för FBI hos en miljörättsgrupp i Oregon. Gruppen anklagas för mord på en högt uppsatt man. Under sina efterforskningar inser Olivia att mannen var en våldsam pedofil. Spåren leder till en försvunnen ung flicka.
23.55 Law & Order: Special Victims Unit
En fjortonårig flicka som har blivit brutalt våldtagen och mördad visar sig ha samma tatuering som två andra unga mordoffer. Stabler och Beck upptäcker att mordoffret och flera andra flickor har blivit tvingade att prostituera sig.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password