Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 14.01.2020

00.55 Badhotellet
Morten stämmer möte med Madsen efter att han på eget bevåg köpt Molins virke. Edith är upp över öronen förälskad och Fie ställs inför ett dilemma. Mellan makarna Molin råder nu frid efter försäljningen.
01.55 En plats i solen: vintersol
Scarlette ger sig av till Lanzarote för att hjälpa Patrick och Corrine i jakten på en ny fastighet. Paret planerar att gå i pension och vill ha ett hus där de kan spendera vintrarna. Kommer Scarlette finna lämpliga alternativ inom deras budget?
02.55 En plats i solen: vintersol
Kampsportsfantasterna Dan och Sally har spenderat de senaste åren på resande fot. Men efter allt fläng vill paret nu slå sig till ro och siktet är inställt på en plats de aldrig tidigare besökt. För att hitta rätt tar de hjälp av Danni Menzies.
03.55 Younger
När Liza får vägglöss leder till det ett ovanligt sovarrangemang. Samtidigt kämpar hon med att slutföra avtalet med sin första litterära upptäckt.
04.15 Younger
Liza ser en ny karriärmöjlighet. Lauren ställer till med en bat mitzvah. Kelsey försöker hantera efterdyningarna av sin affär.
04.45 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
09.00 Malou efter tio
Malou gästas av Jonas Gardell och Rojda Sekersöz som pratar om utanförskap och mod. Dessutom fortsätter temat kring abort och professor Hugo Lagercrantz och barnmorskan Mia Ahlberg diskuterar kring de etiska aspekterna kring abortfrågan.
11.00 Hem till gården
Charity är orolig över vad som komma skall. Moira har kommit på andra tankar. Mandy träffar famijen Dingle.
11.30 Hem till gården
Will känner sig frustrerad över sin situation. Dan upptäcker att han har en hemlig beundrare. Chas försöker erbjuda en vän ett nytt perspektiv på livet.
12.00 Bytt är bytt
Tävlar gör kollegorna Anna och Anders. De ska gissa vilket föremål som är dyrast av bland annat en harpun med en spegel och ett knäckebröd av popkonstnären Claes Oldenburg.
13.00 En plats i solen: vintersol
Paradisön Fuerteventura är ett populärt resmål för många, där bland Jan och Phil. För ett år sedan flyttade Jans syster dit och paret drömmer nu om att göra detsamma. Det enda som saknas är någonstans att bo.
14.00 En plats i solen: vintersol
Renuka Joseph drömmer om ett semesterhus där hon kan spendera tid med såväl vänner och familj som sin man Clarence. Södra Spanien är destinationen, främst på grund av dess vackra stränder. Laura Hamilton visar paret fem underbara alternativ.
15.00 Dr. Phil
Dr Phil fortsätter sitt samtal med Kim som anklagar sin far för sexuella övergrepp. Även Kims styvsyster, Jessica, riktar nu anklagelser mot Bob.
16.00 Efter fem
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.
17.50 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
18.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
18.15 Sporten
Sportnyheter från TV4.
18.20 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
18.30 Farmen
Uppdragen är i full gång och storbonden Momma tar hjälp av en rådgivare för att verka ha koll på läget. Hammarbristen haltar arbetet för Erika och Sofie men Jens är inte så pigg på att dela med sig.
19.00 Mandelmanns gård
Våren har kommit till Djupadal och trädgården har börjat spricka ut i full blom. Gustav gör ett besök hos gårdens söta griskultingar som precis fötts. Marie och Gustav vill minska på plast i hemmet och får en lektion i glasblåsning hos några vänner.
20.00 Brottsjournalen
Jenny och Leif tar sig an uppmärksammade kriminalfall för att blottlägga sanningen bakom tidningsrubrikerna. De analyserar de senaste fynden, tittar närmare på ouppklarade brott, och beger sig ut i fält för att komma verkligheten nära.
21.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
21.30 Ekonominyheterna
Ekonominyheter.
21.40 Sporten
Sportnyheter från TV4.
21.55 TV4Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
22.00 The Capture
Shaun lyckas fly från aktivisterna, bara för att springa rakt in i Rachel. Shaun bestämmer sig för att lita på henne, men ett större hot än han någonsin kunnat ana ruvar i kulisserna och gör sitt bästa för att lura ut honom ur sina gömmor.
23.00 Law & Order: Special Victims Unit
En grupp scouter som är ute på stjärnskådning upptäcker en död kropp på ett hustak. Det visar sig vara en 15-årig prostituerad flicka som satt ut sina annonser på internet. Vid obduktionen upptäcker man att flickan var hiv-smittad.
23.55 Law & Order: Special Victims Unit
En serie drogrelaterade mord leder utredarna till samme man som tidigare försökt döda åklagare Cabot. Cabot har hållits gömd sedan mordförsöket men återinträder nu i tjänst för att hjälpa till med utredningen.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password