Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 12.01.2019

01.55 Assumed Killer
En framgångsrik nyhetsreporter undersöker en serie mord utförda av en lokal seriemördare. Snart inser hon att hennes make passar in på mördarens profil. Hon blir alltmer misstänksam mot honom och bestämmer sig för att ta reda på sanningen.
04.00 Paul Hollywood bakar jorden runt
Det bär av till Los Angeles och Paul upptäcker att både hälso- och kändiskulturen inspirerar bakningskulturen. Paul tar med sig glamouren och energin till köket och bakar bland annat en smaskig choklad-digestivekaka.
05.00 Engelska Antikrundan
Michel Aspel befinner sig på Sudeley slott i Gloucestershire där experterna bland annat tar sig an en klocka, en safirberlock och porslin. Frågan är om något av föremålen har något större värde.
06.00 Bygglov
Bygglovstrion åker till Harmånger för att hjälpa familjen Bernmyr. De sover alla i samma rum trots att de bor i en stor hälsingegård. Nu får de hjälp med att ge barnen egna rum och bygglovsgänget får en hel del att göra.
06.55 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
10.30 Talang
Pär Lernström och Samir Badran inleder jakten på Sveriges mest imponerande talanger! Vi träffar bland andra Anton som hittat ett unikt sätt att musicera, hunden Kummin som bjuder på tricks och Amanda som får juryn att tappa hakan.
12.00 Strömstedts storhetsvansinne
Från Niklas Strömstedts föreställning på restaurang Trägårn i Göteborg. Det blir en återspegling av Niklas 36-åriga musikkarriär och det bjuds på skratt, ballader och mycket mer.
13.30 Hockeylördag
Hockeymagasin.
16.55 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
17.00 V75 direkt
V75-omgång med tips, intervjuer och analyser från dagens tävlingar.
18.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
18.10 TV4Sporten
Sportnyheter från TV4.
18.20 Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
18.30 En ska bort
Syskonen Agnes och Joel Christensen från Göteborg satsar för att kunna vinna en miljon kronor i En ska bort.
18.55 Lotto, Joker och Drömvinsten
Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.
19.00 Så mycket bättre - Guldkorn
I detta guldkorn från 2012 visar Magnus Uggla upp en ny sida av sig själv. Artisterna Maja Ivarsson, Olle Ljungström, Pugh Rogefeldt, Darin, Miss Li och Sylvia Vrethammar överraskar honom med oväntade tolkningar av låtar från Ugglas karriär.
20.35 Good Morning, Vietnam
Klädd i en helt regelvidrig uniform med ett uppträdande som skulle driva en rutinerad rekrytplågare till hjärtinfarkt anländer discjockeyn Adrian Cronauer till Saigon för att underhålla trupperna i radio.
21.00 TV4Nyheterna och vädret
Aktuella nyheter och väderleksrapport.
21.15 Good Morning, Vietnam
Klädd i en helt regelvidrig uniform med ett uppträdande som skulle driva en rutinerad rekrytplågare till hjärtinfarkt anländer discjockeyn Adrian Cronauer till Saigon för att underhålla trupperna i radio.
23.15 Get Smart
Maxwell Smart befodras till spion och måste omintetgöra en bomb för att skydda stadens medborgare, allt går dock inte riktigt som Maxwell planerat.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password