Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 TV4 07.12.2018

00.55 Hawaii Five-0
Alicia är övertygad om att hon har identifierat schackpjäsmördaren, men Steve får anledning att tvivla.
01.50 Fixer Upper
Chip och Joanna söker hem i Waco till Devon och Hannah Jonklaas. Familjen vill att ett hem med många sovrum och som ligger nära Devons jobb.
02.50 Bygglov
Bygglovsgänget beger sig till Madeleine och Måns i Eslöv där de bor med sina fyra barn och en massa djur. De behöver hjälp med att få lite mer utrymme för att kunna samla hela släkten för julfirande.
03.50 En plats i solen - Borta eller hemma bäst?
Jonnie Irwin och Jasmin Harman hjälper Cheryl Baker och hennes make Steve Stroud att välja mellan bostäder i Folkestone och Kap Verde.
04.45 Nyhetsmorgon
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.
09.00 Malou efter tio
Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker med programledaren Malou von Sivers.
11.00 Hem till gården
Polisen kommer till byn och samhället får förödande nyheter. Samtidigt uppenbarar sig Ross sanna avsikter.
11.30 Hem till gården
Ross står inför ett farligt dilemma. Noah tvingar Debbie till något för att få tillbringa mer tid med Joe. Belle och Lachlan kommer fram till ett beslut.
12.00 Doktorn kan komma
Guy vet inte vad han ska tro när en ung patient visar sig ha svårdiagnosticerade symptom. Det är dags för en efterlängtad crickettävling i Coopers Crossing.
13.00 En plats i solen
Jasmine Harman ger oss sina återblickar på säsongens absoluta höjdpunkter. Hon tar också över Cheryl Bakers jakt efter ett semesterhem, och visar henne sina vackra fynd i Cape Verde.
13.55 Bygglov
Familjen Karlsson i Ulricehamn får hjälp med att renovera sin kyrksal. En del av altaret rivs för att göra plats för ett kök med köksbänk i betong. Matte och Willy bygger en hylla och Madde inreder matsal och vardagsrum.
14.55 Veterinärerna
Distriktsveterinären Marek Goczkowski på Parken Zoo undersöker en av parkens amurleoparder. Chihuahuan Manfred har hjärtproblem och får hjälp av veterinären Sandra Göransson. Veterinären Outi Turkki tar hand om den franska bulldoggen Charlie.
15.50 Jul med Ernst
Ernst fortsätter med förberedelserna inför sitt julfirande. Bland annat skapar han ett juleträd och till julbordet lagar han kalvsylta och gör leverpastej. Det blir också hemlagat julgodis som marsipanravioli. Julgranen kommer på plats och kläs med pappersdekorationer i form av hjärtan och änglar.
16.50 V75-klubben
V75-klubben analyserar veckans omgång.
16.55 Fixer Upper
Chip och Joanna är i Robinson i Texas där de söker efter en gård till sina klienter Rebecca och Joel Mahan. Paret har redan tre barn och planerar att adoptera flera fosterbarn och behöver nu mer utrymme.
17.50 Keno
Redovisning av dagens Kenodragning.
18.00 TV4Nyheterna
Kvällsnyheterna från TV4.
18.15 TV4Sporten
Sportnyheter från TV4.
18.20 Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
18.30 Drömpyramiden
I kvällens program är det makarna Amanda och Markus Heidenberg från Karlskrona som får chansen att kamma hem drömvinsterna. I studion sitter parets tre döttrar som hejar på dem att öppna rätt containrar.
19.00 Idol
Det är final i Idol 2018! De två finalisterna möts i Globen för att göra upp om vem som blir årets vinnare. De framför tre låtar var, ett eget val, tittarnas val samt den helt nya vinnarlåten. Dessutom gästas Idol av världsstjärnan Zara Larsson.
20.30 Mumbo jumbo
Svenskt veckoaktuellt humorprogram med Daniel Norberg, som skojar om vår populärkulturella samtid med träffsäkra imitationer och höga frisyrer. Se klockrena sketcher, fejkade studiointervjuer och låtpastischer med ett knasigt gäng och många skratt.
21.00 TV4Nyheterna och sport
Aktuella nyheter med sport från TV4.
21.15 Vädret
Daglig väderprognos från TV4-gruppens meteorologer.
21.25 Idol
Idol är Sveriges största talangjakt där hoppfulla talanger kan förverkliga sina drömmar. Här följs framtidens stjärnor från sitt första möte med juryn, genom kvalomgångar och fredagsfinaler till den stora finalen.
21.45 Idol extra
Programledare Pär Lernström och hans sidekick Daniel Redgert bjuder på intervjuer, eftersnack och analyser tillsammans med journalister, bloggare, jurymedlemmar och tävlande.
22.10 Sin City 2: A Dame to Kill For
I mörka underjordiska gångar planerar Dwight sin hämnd mot kvinnan som svek honom, samtidigt som Nancy försöker hitta ett sätt att hantera Hartigans död.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password