Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 C More Hits 25.03.2020

01.00 Blockers
Tässä hullussa komediassa kolme vanhempaa tekee yhteistyötä estääkseen teini-ikäisiä tyttäriään hankkiutumasta eroon neitsyydestään koulun juhlissa. Ohjaus: Kay Cannon, 2018. Pääosissa: Leslie Mann,John Cena,Gideon Adlon,Ike Barinholtz,Kathryn Newton,Geraldine Viswanathan.
02.40 The Quiet One
Dokumentti Bill Wymanista, joka oli kolme vuosikymmentä The Rolling Stonesien basisti. Hän kertoo ajastaan bändissä ja esittelee mittavaa arkistoaan.
04.15 Unsane
Psykologinen kauhutrilleri nuoresta naisesta (Claire Foy), joka joutuu vahingossa potilaaksi mielisairaalaan ja menettää otteensa todellisuudesta. Ohjaus: Steven Soderbergh, 2018. Pääosissa: Joshua Leonard,Juno Temple,Claire Foy,Jay Pharoah,Amy Irving.
05.50 Amundsen
Eeppinen seikkailudraama Roald Amundsenista, norjalaisesta tutkimusmatkailijasta, jonka moniin aikaansaannoksiin kuuluu olla ensimmäinen Etelänavalla. Ohjaus: Espen Sandberg, 2019. Pääosissa: Pål Sverre Hagen,Katherine Waterston,Trond Espen Seim,Christian Rubeck.
07.55 Close Up
kausi 1 jakso 48
08.25 Billy Elliot - I Will Dance
Brittiläinen maailmanmenestys 11-vuotiaasta Billystä, joka asuu kaivoksessa raatavien isänsä ja veljensä kanssa Pohjois-Englannissa. Billyn elämä muuttuu, kun hän joutuu tavallisten nyrkkeilytreeniensä sijaan keskelle Mrs. Wilkinsonin balettituntia. Ohjaus: Stephen Daldry, 2000. Pääosissa: Jamie Bell,Julie Walters,Gary Lewis,Jamie Draven.
10.10 Iqbal ja Intian jalokivi
Tanskalainen koko perheen elokuva, jossa nuori Iqbal matkustaa Intiaan ja joutuu ystävineen tulemaan apuun, kun arvokas jalokivi katoaa. Ohjaus: Oliver Zahle, 2018. Pääosissa: Hircane Soares,Liv Leman Brandorf,Arien Takiar,Tine Rangan Thiesgaard.
11.25 Kanavaralli - eli kuka poisti tapin veneestä?
Kaksi venettä taistelee railakkaasti Götan kanavan läpi klassikkokomediassa, jonka pääosissa ovat Janne "Loffe" Carlsson ja Magnus Härenstam. Arabiprinssi aikoo tilata jättimäärän ruotsalaisia moottoriveneitä. Selvittääkseen kenelle hän antaa tilauksen prinssi järjestää purjehduskilpailun kahden yrityksen välille: vastakkain ovat jättifirma Uniship ja pieni Anderssonin telakka. Prinssi haluaa, että kilpailijat yrittävät purjehtia Götan kanavan läpi niin nopeasti kuin mahdollista. Ohjaus: Hans Iveberg, 1981. Pääosissa: Magnus Härenstam,Janne "Loffe" Carlsson,Kim Anderzon.
13.00 Göta Kanal 2
25 vuotta sitten kaksi laivaa purjehti kilpaa Götan kanavan läpi. Tapaus nousi kuuluisuuteen sekä elokuvissa että videoilla. Nyt on uuden kilpailun aika, ja tällä kertaa laivoja seuraa tuotantoyhtiö, joka on tehnyt kilpailusta livenä lähetetyn saippuadokumentin. Vonna Jigert (Lena Endre), Tricks Televisionin häikäilemätön pomo, on pulassa ellei hänen uusimmasta ohjelmaideastaan tule niin suurta yleisösuosikkia kuin hän kaavaili. Anderssonin veneveistämö puolestaan on tuhon partaalla, ja konkurssi kolkuttaa jo ovella. Miljoonat ovat pelissä. On aika käynnistää moottorit ja aloittaa kamppailu kanavalla! Ohjaus: Pelle Seth, 2006. Pääosissa: Eva Röse,Rafael Edholm,Janne "Loffe" Carlsson.
14.35 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
Kolmas osa äärettömän suositussa ruotsalaisessa komediasarjassa venejupakoista ja huijauksista Göta-kanavalla ja sen rannoilla. Ohjaus: Christjan Wegner, 2009. Pääosissa: Magnus Härenstam,Eva Röse,Janne Carlsson,Jon Skolmen.
16.05 Second Act
Komedia Mayasta (Jennifer Lopez), joka kyllästyy siihen, ettei saa ylennystä supermarketissa, ja hankkii itselleen pomon paikan tekaistun CV:n avulla. Ohjaus: Peter Segal, 2018. Pääosissa: Milo Ventimiglia,Jennifer Lopez,Vanessa Hudgens,Treat Williams,Leah Remini.
17.45 Päästäkää vangit irti - on kevät!
Ohjaus: Tage Danielsson, 1975. Pääosissa: Lena Nyman,Ernst-Hugo Järegård,Tage Danielsson.
19.30 Mig äger ingen
Ruotsi vuonna 1970. Lisa varttuu terästehtaalla työskentelevän Hasse-isänsä kanssa. Äiti jättää perheen, ja Hasse vajoaa syvemmälle murheisiin ja alkoholismiin. Isän ja tyttären välinen rakkaus ei silti haalistu. Mikael Persbrandt tekee yhden parhaista rooleistaan. Åsa Linderborgin omaelämäkerrallinen lapsuuselokuva palkittiin. Ohjaus: Kjell-Åke Andersson, 2013. Pääosissa: Mikael Persbrandt,Sten Ljunggren,Tanja Lorentzon,Peter Carlberg,Sandra Andreis,Hanna Alström,Magnus Roosmann,Linn Skåber,Ida Engvoll.
21.20 Britt-Marie kävi täällä
Draamakomedia Britt-Mariesta, joka jättää miehensä 40-vuotisen avioliiton jälkeen, muuttaa pikkukaupunkiin ja ryhtyy nuorten jalkapallovalmentajaksi. Ohjaus: Tuva Novotny, 2019. Pääosissa: Peter Haber,Olle Sarri,Pernilla August,Vera Vitali,Mahmut Suvakci,Anders Mossling,Lance Ncube.
23.00 Fifty Shades Freed
Intohimoinen rakkaustarina huipentuu Anastasian ja Christianin mennessä naimisiin, mutta varjo menneisyydestä - Anastasian ex-pomo Jack Hyde - muistuttaa pian itsestään. E. L. Jamesin paljonpuhuttuun trilogiaan perustuvien elokuvien viimeinen osa. Ohjaus: James Foley, 2018. Pääosissa: Luke Grimes,Dakota Johnson,Eloise Mumford,Jamie Dornan,Eric Johnson,Rita Ora.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password