Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 23.05.2020

00.15 Peppa Pig
Peppa Pig
00.20 Peppa Pig
Peppa Pig
00.25 Peppa Pig
Peppa Pig
00.30 Peppa Pig
Peppa Pig
00.35 Sinä ja Sinin arvoitukset
Tutkimme Sinin vihjeitä selvittääksemme, mitä kirjaa Sini haluaa lukuhetken aikana lukea. Etsiessämme vihjeitä harjoittelemme tunnistamaan kirjaimia, autamme herra Suolaa ja rouva Pippuria ostoslistan tekemisessä ja livahdamme kirjaan!
01.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ liittyvät poliisivoimiin! Blaze muuttuu supernopeaksi poliisiautoksi uuden ystävänsä konstaapeli Annan avulla ja auttaa jokaista pulassa olevaa konetta.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ ovat innoissaan uudesta ystävästään Roarianista, lentävästä leijonasta. Kun Roarian kadottaa maagisen aurinkokivensä, hän muuttuu patsaaksi. Blazen ja AJ:n täytyy löytää kadonnut kivi ja palauttaa Roarianin voimat.
01.45 Paw Patrol
Farmari Alin eläimet katoavat pyjamakemujen aikana.
02.00 Paw Patrol
Karnevaaleilla oleva Cornelius-possu karkaa aitauksestaan ja palkintojakin on kadonnut.
02.15 Paw Patrol
Pennut auttavat Alexin kirjan sivuilta karanneen leikkisän Kamu-lohikäärmeen takaisin kotiinsa. // Francoisin perävaunu irtoaa ja kaikki hänen ötökkänsä lähtevät karkuteille.
02.30 Ässäluokka
Apinavarkaat vievät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea telttailumerkkien kanssa. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, ja kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet.
02.55 Ässäluokka
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakkomerkkejä. Eksyessään heidän täytyy tehdä yhteistyötä, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat oppilaat saavat olla kadetteja päivän ajan. Tiimiläiset ja junnukadetit päätyvät pelastamaan opettajansa.
03.15 Peppa Pig
Peppa Pig
03.25 Max & Meeri
Meeri tuskailee, kun hänellä ei ole lahjaa neiti Putille. Maxia kiinnostaa enemmän somien kivien ja lehtien keräileminen. // Max ja Mortti leikkivät palomiehiä, ja Meeri rakentaa linnunpöntön takapihalle.
03.45 Bubble Guppies
Muksujen ystävän Sipin muuttopäivä ei suju suunnitelmien mukaan, joten Molly, Gil ja muut Muuttomuksut saapuvat laittamaan tavarat järjestykseen Sipin uudessa kodissa!
04.05 Anni Taimen
Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia.
04.20 Butterbean's cafe
Krookuksen intoilu väsyttää kahvilan uuden kisun Keksin ja se karkaa. Löytävätkö keijuystävät uuden lemmikkinsä?? // Pioni opettaa Jasperia leipomaan pullia. Kun poika lisää taikinaan liikaa hiivaa, syntyy ISOJA ongelmia.
04.40 Sinä ja Sinin arvoitukset
Sinin ystävä Viola tulee kylään! Selvitämme Sinin arvoitusleikin avulla, mitä Sini haluaa Violan kanssa tehdä. Etsiessämme vihjeitä tutkimme vastakohtia ja eläinten jälkiä ystäviemme Lapion ja Sangon kanssa.
05.05 Top Wing
Kake intoilee, kun saa laulaa Sonjan kojulla, mutta Kroko ja Simppa vievät pianon. Kadettien täytyy saada se takaisin. // Armi Apina ja banaanivarkaat murtautuvat päämajaan ja yrittävät lentää tiehensä komentoaluksella.
05.25 Blaze ja monsterikoneet
Crusher huijaa kisapäivänä kahta kauheammin voittaakseen Blazen ja Wattsin ja lähettää heidät todella kauas. Blaze ja Watts laittavat kaikkensa peliin pelastaakseen AJ:n ja Gabbyn ja ehtiäkseen takaisin kisaan.
05.45 Rusty Rivets
Rusty loihtii Lassen avaruusolioleluista robotteja. Robotit osoittautuvatkin vallanhimoisiksi kiusankappaleiksi.
06.00 Rusty Rivets
Karri ja Rusty yrittävät kiidättää namikukkasen sorbetin mausteeksi ennen kuin se pilaantuu.
06.10 Frankie ja Frank
Frankilla saattaa olla ongelmia kymmeneen laskemisessa, mutta piileskelevän Frankin löytäminen ei tuota pulmia.
06.15 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
06.35 Paw Patrol
Katie saa esittää kilpailussa voiton vieneen kappaleensa Luke Starsin kanssa. Kun Luke on matkalla Seikkailulahteen, hän joutuu vuorella ongelmiin! // Chickaletta katoaa Kananpäivänä. Paw Patrolin pitää etsiä se, jotta juhlat eivät mene mönkään.
07.00 Peppa Pig
Peppa Pig
07.05 Peppa Pig
Peppa Pig
07.10 Peppa Pig
Peppa Pig
07.15 Peppa Pig
Peppa Pig
07.20 Yy, kaa, tanssi
Todellinen banjontäyteinen länkkäritarina kaupungista, joka on kadottanut lännentanssiin tarvittavan liikkeen, sekä nuoresta, jonka on etsittävä liike sisimmästään.
07.30 Sinä ja Sinin arvoitukset
Sinillä on suuria uutisia kaikille! Tällä kertaa Joose ja katsojat ryhtyvät Sinin arvoitusleikkiin etsimään vihjeitä ja seuraamaan johtolankoja selvittääkseen, mitä Sinillä on kerrottavanaan.
07.50 Frankie ja Frank
Frankie on innoissaan "Arvaa Frankin Ääni" -leikistä.
07.55 Paw Patrol
Yumin uusi robotti-maissinkerääjä villiintyy, joten Ryderin ja Paw Patrolin pitää pysäyttää se. // Peloton Danny X on pukeutunut Seikkailulahden maskottilinnuksi, mutta joutuukin kahden kotkan armoille, jotka pitävät häntä parveensa kuuluvana.
08.15 Paw Patrol
Rocky ja pennut kunnostavat vanhan auton synttärilahjaksi Ace Soarensenille. // Seikkailulahden väki uurastaa, jotta he onnistuisivat rikkomaan korkeimman pitsatornin ennätyksen!
08.40 Anni Taimen
Anni ja Pusse auttavat Onnia pärjäämään paremmin kuurupiilossa. He kaikki päätyvät kiipeliin tuntemattomaan ja salaiseen käytävään.
08.50 Shimmer ja Shine
"Astronautit" Leah ja Zac yrittävät ottaa yhteyttä ulkoavaruuden alieneihin. Kun Leah toivoo puhuvansa alienin kanssa, Shimmer ja Shine järjestävät keskusteluhetken loihtimalla avaruusolennon Leahin omalle takapihalle. Pikavisiitti uhkaa kuitenkin venyä, kun tytöt romuttavat vierailijan aluksen.
09.15 Ässäluokka
Banaanivarkaat vievät Onnan toimituslennokit ja suuntaavat kohti kommodorin kuumailmapalloa. Kadettien pitää syöksyä apuun. // Pinja leikkii Jannin kanssa, mutta kun Jannin veli joutuu kiipeliin, kaikkien kadettien täytyy kiitää apuun.
09.35 Blaze ja monsterikoneet
Blazen renkaat puhkeavat ja hän luulee, ettei voikaan jatkaa kisailua. Onneksi Gabbylla on mukanaan uudet korkealuokkaiset voimarenkaat, jotka muuntautuessaan auttavat Blazea jatkamaan matkaa.
10.00 Blaze ja monsterikoneet
Axle Cityssä sataa lunta ja kaupungin jokainen ajoneuvo jonottaa saadakseen herkullista talvijuomaa - kuumaa kaakaota. Kun Crusher yrittää saada kaiken kuuman kaakaon itselleen, Blaze tekee kaikkensa saadakseen juomat takaisin.
10.20 Rusty Rivets
Kun bitit löytävät romupihalle pudonneen satelliitin, Rustyn on keksittävä keino saada satelliitti takaisin kotiinsa avaruuteen! // Rustyn kavereineen täytyy siirtää sairas kala luonnonpuistosta hoitoon.
10.45 Rusty Rivets
Rustyn ja Roosan täytyy saada valtavan ja helposti hajoavan vesipallon vesi turvallisesti järveen niin, ettei koko Sparkton Hills jää tulvan alle. // Kun Rusty ja Roosa kilpailevat siitä, kumpi saa kerättyä järvellä enemmän roskia, heistä tulee liian kilpailuhenkisiä.
11.10 Anni Taimen
Anni ja Pusse auttavat Karitaa voittamaan ujoutensa, jotta hän voisi nauttia lempiajanvietteestään. // Pikki-Pekko pelkää olevansa liian pieni, jotta voisi auttaa hotellissa.
11.30 Butterbean's cafe
Pioni tekee vaarallisen lupauksen. Jos hän ei saa opetettua Muffia ja Kaffia kokkaamaan, hänen täytyy mennä Marmeladin kahvilaan töihin. // Dalia tulee mustasukkaiseksi, kun Nanna-mummi viettää aikaa hänen ystäviensä kanssa. Kertooko hän mummille tunteistaan?
11.55 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.
12.15 Peppa Pig
Peppa Pig
12.20 Peppa Pig
Peppa Pig
12.25 Peppa Pig
Peppa Pig
12.30 Peppa Pig
Peppa Pig
12.35 Sinä ja Sinin arvoitukset
Tutkimme Sinin vihjeitä selvittääksemme, mitä kirjaa Sini haluaa lukuhetken aikana lukea. Etsiessämme vihjeitä harjoittelemme tunnistamaan kirjaimia, autamme herra Suolaa ja rouva Pippuria ostoslistan tekemisessä ja livahdamme kirjaan!
12.55 Frankie ja Frank
Frankie ja Frank esittelevät katsojille muutamia lempimuotojaan.
13.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ liittyvät poliisivoimiin! Blaze muuttuu supernopeaksi poliisiautoksi uuden ystävänsä konstaapeli Annan avulla ja auttaa jokaista pulassa olevaa konetta.
13.25 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ ovat innoissaan uudesta ystävästään Roarianista, lentävästä leijonasta. Kun Roarian kadottaa maagisen aurinkokivensä, hän muuttuu patsaaksi. Blazen ja AJ:n täytyy löytää kadonnut kivi ja palauttaa Roarianin voimat.
13.45 Paw Patrol
Farmari Alin eläimet katoavat pyjamakemujen aikana.
14.00 Paw Patrol
Karnevaaleilla oleva Cornelius-possu karkaa aitauksestaan ja palkintojakin on kadonnut.
14.15 Paw Patrol
Pennut auttavat Alexin kirjan sivuilta karanneen leikkisän Kamu-lohikäärmeen takaisin kotiinsa. // Francoisin perävaunu irtoaa ja kaikki hänen ötökkänsä lähtevät karkuteille.
14.30 Ässäluokka
Apinavarkaat vievät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea telttailumerkkien kanssa. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, ja kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet.
14.55 Ässäluokka
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakkomerkkejä. Eksyessään heidän täytyy tehdä yhteistyötä, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat oppilaat saavat olla kadetteja päivän ajan. Tiimiläiset ja junnukadetit päätyvät pelastamaan opettajansa.
15.20 Peppa Pig
Peppa Pig
15.25 Max & Meeri
Meeri tuskailee, kun hänellä ei ole lahjaa neiti Putille. Maxia kiinnostaa enemmän somien kivien ja lehtien keräileminen. // Max ja Mortti leikkivät palomiehiä, ja Meeri rakentaa linnunpöntön takapihalle.
15.45 Bubble Guppies
Muksujen ystävän Sipin muuttopäivä ei suju suunnitelmien mukaan, joten Molly, Gil ja muut Muuttomuksut saapuvat laittamaan tavarat järjestykseen Sipin uudessa kodissa!
16.10 Anni Taimen
Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia.
16.20 Butterbean's cafe
Krookuksen intoilu väsyttää kahvilan uuden kisun Keksin ja se karkaa. Löytävätkö keijuystävät uuden lemmikkinsä?? // Pioni opettaa Jasperia leipomaan pullia. Kun poika lisää taikinaan liikaa hiivaa, syntyy ISOJA ongelmia.
16.45 Sinä ja Sinin arvoitukset
Sinin ystävä Viola tulee kylään! Selvitämme Sinin arvoitusleikin avulla, mitä Sini haluaa Violan kanssa tehdä. Etsiessämme vihjeitä tutkimme vastakohtia ja eläinten jälkiä ystäviemme Lapion ja Sangon kanssa.
17.05 Top Wing
Kake intoilee, kun saa laulaa Sonjan kojulla, mutta Kroko ja Simppa vievät pianon. Kadettien täytyy saada se takaisin. // Armi Apina ja banaanivarkaat murtautuvat päämajaan ja yrittävät lentää tiehensä komentoaluksella.
17.25 Blaze ja monsterikoneet
Crusher huijaa kisapäivänä kahta kauheammin voittaakseen Blazen ja Wattsin ja lähettää heidät todella kauas. Blaze ja Watts laittavat kaikkensa peliin pelastaakseen AJ:n ja Gabbyn ja ehtiäkseen takaisin kisaan.
17.45 Rusty Rivets
Rusty loihtii Lassen avaruusolioleluista robotteja. Robotit osoittautuvatkin vallanhimoisiksi kiusankappaleiksi.
18.00 Rusty Rivets
Karri ja Rusty yrittävät kiidättää namikukkasen sorbetin mausteeksi ennen kuin se pilaantuu.
18.10 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
18.35 Paw Patrol
Katie saa esittää kilpailussa voiton vieneen kappaleensa Luke Starsin kanssa. Kun Luke on matkalla Seikkailulahteen, hän joutuu vuorella ongelmiin! // Chickaletta katoaa Kananpäivänä. Paw Patrolin pitää etsiä se, jotta juhlat eivät mene mönkään.
18.55 Frankie ja Frank
Frank auttaa omalla tavallaan Frankieta näyttämään mitä eroa on isolla ja pienellä.
19.00 Peppa Pig
Peppa Pig
19.05 Peppa Pig
Peppa Pig
19.10 Peppa Pig
Peppa Pig
19.15 Peppa Pig
Peppa Pig
19.20 Yy, kaa, tanssi
Kertomus lapsesta, joka yrittää vain sopeutua joukkoon. Itsetutkiskelu yhdistää ryhmän, mutta kaikkein innostavin on musiikin rytmi.
19.30 Sinä ja Sinin arvoitukset
Tutkimme Sinin vihjeitä selvittääksemme, mitä kirjaa Sini haluaa lukuhetken aikana lukea. Etsiessämme vihjeitä harjoittelemme tunnistamaan kirjaimia, autamme herra Suolaa ja rouva Pippuria ostoslistan tekemisessä ja livahdamme kirjaan!
19.50 Frankie ja Frank
Onnistuuko Frank? Jos hän pystyy olemaan syömättä omenaherkkunsa, hän saa niitä kaksi.
19.55 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
20.05 Bubble Guppies
Tarunomaisessa Bubbledomin maassa paha Yövelho on siepannut Aurinkosormuksen! Päivänvalo on pelastettava! Saavatko Molly ja Gil palautettua Aurinkokuninkaan sormuksen, vai jääkö Bubbledom ikuisen yön valtaan?
20.50 Shimmer ja Shine
Leah on kutsunut Shimmerin ja Shinen ensimmäistä kertaa yökylään. Yön aikana on tarkoitus syödä pizzaa, tanssia ja nukkua tyynylinnassa. Shimmer ja Shine auttavat järjestelyissä parhaansa mukaan, mutta ilta saa painajaismaisen käänteen, kun tytöt eivät voikaan lopettaa tanssimista.
21.15 Top Wing
Kapu Kimmo nimittää tiput mini-merirosvoiksi, joiden tehtävänä on löytää aarrearkun avain. Kadetit joutuvat pelastamaan sekä tiput että merirosvot. // Kaken pikkuveli Kaapo on vain pieni lintunen, kunnes heidän täytyy pelastaa Kaken koko perhe.
21.35 Blaze ja monsterikoneet
Kun Crusher ja Pickle joutuvat kiipeliin korkean ja huteran tornin huipulla, Blaze, Stripes ja Starla muuntautuvat mahtaviksi rakennuskoneiksi ja rakentavat reitin tornista alas.
21.55 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ liittyvät poliisivoimiin! Blaze muuttuu supernopeaksi poliisiautoksi uuden ystävänsä konstaapeli Annan avulla ja auttaa jokaista pulassa olevaa konetta.
22.20 Rusty Rivets
Lasse haluaisi huvipuistoon, mutta matkalla sattuu yhtä jos toista. Niinpä Rusty tekee Lasselle oman huvipuiston. // Rusty rakentaa ison imurin, jotta löytäisi meisselinsä Lassen sotkujen seasta. Superimuri osoittautuu kuitenkin turhan tehokkaaksi.
22.45 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa tekevät Karrista supersankarin, jotta tästä tulisi jäätelömyyjien kunkku. // Lapset lähtevät urheasti etsimään salaperäistä hirviötä, joka paljastuukin yllättävän tutuksi.
23.10 Anni Taimen
Pörhöjä pelottaa, sillä he luulevat, että hirviö vaanii heitä hotellissa. // Prinsessa Mii auttaa Laria ja Pikki-Pekkoa kimmellimallaan, mutta innostuu liikaa ja 'korjaa' kaiken hotellissa.
23.30 Butterbean's cafe
Kun pikkuinen kissa riehuu kahvilassa, kaikki ovat varmoja, että syypää on Keksi. Mutta onkohan sittenkään? // Krookuksen ystävät eivät pääse pyjamabileisiin. Tilanne on painajaismainen, mutta onnistuuko paputiimi toteuttamaan hänen haaveensa?
23.50 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password