Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 25.03.2020

00.15 Peppa Pig
Peppa Pig
00.20 Peppa Pig
Peppa Pig
00.25 Peppa Pig
Peppa Pig
00.30 Peppa Pig
Peppa Pig
00.35 Max ja Meeri
Meeri on askarrellut mummille synttärikoristeita ja haluaa löytää niille täydelliset paikat. // Meeri on keksinyt mummille täydelliset lahjat, mutta niiden tekeminen on haastavaa. // Meeri järjestää mummille yllätysjuhlat, ja mummi yllättää kaikki tanssiesityksellään.
01.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Crusher kisailevat Monster Domessa, ja tällä kertaa Crusherin mummi on katsojien joukossa. Crusher yrittää huijata rakettisuksien avulla, mutta suunnitelma epäonnistuu ja Blaze kiitää häntä nopeammin voittoon.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja muut tutut ystävät ovat kokoontuneet ihailemaan Zegin johtamaa ankylosauruksien, T-Rexin ja pörröisten mammuttien marssia Axle Cityn halki.
01.45 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen.
02.00 Paw Patrol
Jake ja Chase lähtevät tutkimaan luolaa, jossa Jaken jalka jää painavien kivenlohkareiden väliin.
02.10 Paw Patrol
Kapu Turbot ja hänen serkkunsa lähtevät merenpohjaan ottamaan kuvia harvinaisesta merimakkarasta. Valitettavasti sukelluskello jää pohjaan jumiin. // Myrsky hajottaa Chompy-majavan padon, joten se alkaa nakertaa farmari Yumin maatilan puupintoja.
02.35 Ässäluokka
Apinavarkaat vievät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea telttailumerkkien kanssa. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, ja kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet.
03.00 Ässäluokka
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakkomerkkejä. Eksyessään heidän täytyy tehdä yhteistyötä, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat oppilaat saavat olla kadetteja päivän ajan. Tiimiläiset ja junnukadetit päätyvät pelastamaan opettajansa.
03.20 Peppa Pig
Peppa Pig
03.25 Max & Meeri
Meeri yrittää löytää tavaratalosta täydellistä lahjaa Liisalle, ja Max on päättänyt nousta kourakone-pelin mestariksi. // Meeri yrittää järjestää isälle ja äidille erityisen pizzahetken hääpäivän kunniaksi.
03.50 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.
04.10 Anni Taimen
Kun Lari ja Minea pitävät juhlat, Anni auttaa laittamaan leikkisät piskupiipit nukkumaan.
04.20 Butterbean's Cafe
Pioni harjoittelee balettikoulun pääsykokeisiin, mutta kahvilan velvollisuudet ovat tiellä. Selviääkö hän molemmista tehtävistä?? // Krookusta jännittää ensimmäinen telttaretki. Saako Voipapu hänet voittamaan pelkonsa?
04.45 Zack & Quack
Kun Quack innostuu minigolfista, kiltteydestä ei näy pian jälkeäkään. Mutta kun ystävät toteavat, etteivät siedä huonoa urheiluhenkeä enempää, Quack tajuaa, että hänen on keksittävä keino todistaa osaavansa pelata reilusti. // Kun avaruusrobotti vie Zackin tärkeän esineen – pop-up-kellon, jolla hän lähettää viestejä Kiralle – ystävykset lähtevät jäljittämään sitä. Mutta kun he saavat tietää, että eksynyt robotti yrittää lähettää kellon avulla viestejä kotiplaneetalleen, Zack keksii taivaallisen suunnitelman auttaakseen häntä.
05.05 Top Wing
Kevät tarkoittaa sitä, että kommodori Kalkkuna saa uuden poikasen, mutta Hanna Haikara kadottaa hänen munansa!
05.15 Ässäluokka
Pinja saa uuden ystävän ja pelastaa kiipeliin joutuneen jääkarhuperheen, kun heidän jäälauttansa ajelehtii Pyörresaaren lämpimille vesille. // Kadettien pitää pelastaa Onna Orava, kun hänen suuri lentokojeensa melkein syöksyy mereen.
05.40 Blaze ja monsterikoneet
Suuri kananmunajahti on alkanut. Blaze ja Crusher kiitävät pitkin kaupunkia ja yrittävät löytää eniten munia. Ensimmäinen sata kananmunaa löytänyt kone voittaa makoisan suklaapalkinnon.
06.00 Rusty Rivets
Rustyn rakentama robottiorava villiintyy ja alkaa näpistellä osia ympäri kaupunkia. Rustyn ja Roosan on keksittävä, miten robo-orava napataan ja sen saalis saadaan takaisin.
06.15 Paw Patrol
Maatilalla riehuvat puput aiheuttavat päänvaivaa niin maanviljelijälle kuin pennuillekin. // Katie tahtoo viedä pennun koiranäyttelyyn, mutta kaikilla tuntuu olevan muuta puuhaa.
06.35 Paw Patrol
Merellä hajonnut öljytankkeri uhkaa saastuttaa koko Seikkailulahden. // Pormestarin suvun juhlapäivä saa ikävän käänteen, kun tilaisuuteen varta vasten kiillotettu patsas katoaa.
07.00 Peppa Pig
Peppa Pig
07.05 Peppa Pig
Peppa Pig
07.10 Peppa Pig
Peppa Pig
07.15 Peppa Pig
Peppa Pig
07.20 Zack & Quack
Zack ja Quack ovat intoutuneet kilpailemaan kaikessa, mitä tekevät, ja menevät huvittaviin äärimmäisyyksiin. Mutta kun he päättävät kilpailla siitä, kumpi tuo ainekset Kiran herkulliseen jälkiruokaan, asiat menevät entistäkin hullummiksi!
07.30 Kiva Onnistuu!
Nanni huolehtii naapurinsa kalasta Neptunuksesta, mutta kala katoaa. Kiva ja Sauli valmistavat sukelluspuvut ja lähtevät etsimään. Neptunus löytyy ja lapset saavat tietää, että se on kalojen kuningas.
07.40 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
07.55 Paw Patrol
Yumin uusi robotti-maissinkerääjä villiintyy, joten Ryderin ja Paw Patrolin pitää pysäyttää se. // Peloton Danny X on pukeutunut Seikkailulahden maskottilinnuksi, mutta joutuukin kahden kotkan armoille, jotka pitävät häntä parveensa kuuluvana.
08.20 Paw Patrol
Rocky ja pennut kunnostavat vanhan auton synttärilahjaksi Ace Soarensenille. // Seikkailulahden väki uurastaa, jotta he onnistuisivat rikkomaan korkeimman pitsatornin ennätyksen!
08.40 Anni Taimen
Anni tapaa unelmiensa parhaan ystävän, pörhön nimeltä Pusse.
08.50 Shimmer ja Shine
Zeta ja Nazboo aikovat imuroida kaiken glitterin Naveen-vuoresta, joten Shine ja Shimmer rientävät hätiin. // Zeta varastaa Leah'n, Shimmerin ja Shinen taikatimantin, jonka erikoisalaa on siivoaminen.
09.15 Top Wing
Kadetit lähettävät hermostuneen Onnan Latvamökkiin lomalle, mutta asiat eivät suju mökissä odotetulla tavalla. // Luihu tahtoo näkyä Urho Untuvikon parhaimmassa seikkailukuvassa, mutta kadetit pelastavat Luihun ja päätyvät kuvaan.
09.35 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Stripes ja AJ kurvailevat viidakon läpi ja pitävät hauskaa, kun yhtäkkiä Stripes huomaa puiden lomassa jotain, mikä ei kuulu sinne. Se on harvinainen tulikoppakuoriainen, joka asuu vain tulivuoren huipulla.
10.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze on kisaamassa Monster Domessa, kun hän huomaa palavan hodarikojun maaliviivan lähellä. Hän muuntautuu paloautoksi, jotta voi sammuttaa palon.
10.20 Rusty Rivets
Rusty kehittelee rakettiluistimet, ettei hänen tarvitsisi opetella luistelemaan, mutta hän onnistuukin leikkaamaan niillä jään rikki ja ystävät jäävät ansaan jäälautoille. // Lassen lempilelu Ralph-dino katoaa metsään. Rusty ja Roosa tulevat apuun, mutta koko kolmikko eksyy metsään. Heidän on keksittävä, miten selvitä pinteestä ilman Rustyn työkaluja.
10.45 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa auttavat konstaapeli Carlia, joka on hukannut rakkaan onnenveistoksensa.
11.00 Anni Taimen
Kun Rouva Ollin harja katoaa, Anni löytää upouuden pörhön, joka tykkää tehdä kampauksia.
11.10 Anni Taimen
Hotellissa on jotain, joka jättää jälkeensä hirveän lemun. Anni saa selville, että syypää on Katrin lempisukkanukke. // Prinsesa Mii ei halua likaantua puistossa, mutta hän ei myöskään halua jäädä hauskanpitoa vaille.
11.35 Butterbean's cafe
Neiti Marmalady ei anna roskakuskin tyhjentää Butterbeanin roskia ennen kuin he ovat pitäneet letunpaistokisan. // Neiti Marmalady yrittää pilata partiolaisten piknikin muurahaisille. Onnistuuko Cricket pelastamaan eväsretken partiotaidoillaan?
11.55 Bubble Guppies
On vesisuihkujen, leikin ja auringon aika: kesä on tullut! Muksut nauttivat täysillä kesästä ulkona leikkien. Mutta kun Kuplamusti tarvitsee apua kesken Kesäleirin kisojen, Gil saa ottaa käyttöön kesäleiriläisen taitonsa pelastaakseen sen!
12.15 Peppa Pig
Peppa Pig
12.20 Peppa Pig
Peppa Pig
12.25 Peppa Pig
Peppa Pig
12.30 Peppa Pig
Peppa Pig
12.35 Max ja Meeri
Meeri on askarrellut mummille synttärikoristeita ja haluaa löytää niille täydelliset paikat. // Meeri on keksinyt mummille täydelliset lahjat, mutta niiden tekeminen on haastavaa. // Meeri järjestää mummille yllätysjuhlat, ja mummi yllättää kaikki tanssiesityksellään.
13.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Crusher kisailevat Monster Domessa, ja tällä kertaa Crusherin mummi on katsojien joukossa. Crusher yrittää huijata rakettisuksien avulla, mutta suunnitelma epäonnistuu ja Blaze kiitää häntä nopeammin voittoon.
13.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja muut tutut ystävät ovat kokoontuneet ihailemaan Zegin johtamaa ankylosauruksien, T-Rexin ja pörröisten mammuttien marssia Axle Cityn halki.
13.45 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen.
14.00 Paw Patrol
Jake ja Chase lähtevät tutkimaan luolaa, jossa Jaken jalka jää painavien kivenlohkareiden väliin.
14.10 Paw Patrol
Kapu Turbot ja hänen serkkunsa lähtevät merenpohjaan ottamaan kuvia harvinaisesta merimakkarasta. Valitettavasti sukelluskello jää pohjaan jumiin. // Myrsky hajottaa Chompy-majavan padon, joten se alkaa nakertaa farmari Yumin maatilan puupintoja.
14.35 Ässäluokka
Apinavarkaat vievät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea telttailumerkkien kanssa. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, ja kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet.
15.00 Ässäluokka
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakkomerkkejä. Eksyessään heidän täytyy tehdä yhteistyötä, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat oppilaat saavat olla kadetteja päivän ajan. Tiimiläiset ja junnukadetit päätyvät pelastamaan opettajansa.
15.20 Peppa Pig
Peppa Pig
15.25 Max & Meeri
Meeri yrittää löytää tavaratalosta täydellistä lahjaa Liisalle, ja Max on päättänyt nousta kourakone-pelin mestariksi. // Meeri yrittää järjestää isälle ja äidille erityisen pizzahetken hääpäivän kunniaksi.
15.50 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.
16.10 Anni Taimen
Kun Lari ja Minea pitävät juhlat, Anni auttaa laittamaan leikkisät piskupiipit nukkumaan.
16.20 Butterbean's Cafe
Pioni harjoittelee balettikoulun pääsykokeisiin, mutta kahvilan velvollisuudet ovat tiellä. Selviääkö hän molemmista tehtävistä?? // Krookusta jännittää ensimmäinen telttaretki. Saako Voipapu hänet voittamaan pelkonsa?
16.45 Zack & Quack
Kun Quack innostuu minigolfista, kiltteydestä ei näy pian jälkeäkään. Mutta kun ystävät toteavat, etteivät siedä huonoa urheiluhenkeä enempää, Quack tajuaa, että hänen on keksittävä keino todistaa osaavansa pelata reilusti. // Kun avaruusrobotti vie Zackin tärkeän esineen – pop-up-kellon, jolla hän lähettää viestejä Kiralle – ystävykset lähtevät jäljittämään sitä. Mutta kun he saavat tietää, että eksynyt robotti yrittää lähettää kellon avulla viestejä kotiplaneetalleen, Zack keksii taivaallisen suunnitelman auttaakseen häntä.
17.05 Top Wing
Kevät tarkoittaa sitä, että kommodori Kalkkuna saa uuden poikasen, mutta Hanna Haikara kadottaa hänen munansa!
17.15 Ässäluokka
Pinja saa uuden ystävän ja pelastaa kiipeliin joutuneen jääkarhuperheen, kun heidän jäälauttansa ajelehtii Pyörresaaren lämpimille vesille. // Kadettien pitää pelastaa Onna Orava, kun hänen suuri lentokojeensa melkein syöksyy mereen.
17.40 Blaze ja monsterikoneet
Suuri kananmunajahti on alkanut. Blaze ja Crusher kiitävät pitkin kaupunkia ja yrittävät löytää eniten munia. Ensimmäinen sata kananmunaa löytänyt kone voittaa makoisan suklaapalkinnon.
18.00 Rusty Rivets
Rustyn rakentama robottiorava villiintyy ja alkaa näpistellä osia ympäri kaupunkia. Rustyn ja Roosan on keksittävä, miten robo-orava napataan ja sen saalis saadaan takaisin.
18.15 Paw Patrol
Maatilalla riehuvat puput aiheuttavat päänvaivaa niin maanviljelijälle kuin pennuillekin. // Katie tahtoo viedä pennun koiranäyttelyyn, mutta kaikilla tuntuu olevan muuta puuhaa.
18.35 Paw Patrol
Merellä hajonnut öljytankkeri uhkaa saastuttaa koko Seikkailulahden. // Pormestarin suvun juhlapäivä saa ikävän käänteen, kun tilaisuuteen varta vasten kiillotettu patsas katoaa.
19.00 Peppa Pig
Peppa Pig
19.05 Peppa Pig
Peppa Pig
19.10 Peppa Pig
Peppa Pig
19.15 Peppa Pig
Peppa Pig
19.20 Zack & Quack
Kun pop-up-partiolaiset Zack ja Quack päättävät hankkia harvinaisen urheusmerkin, heidän on todistettava kykynsä matkustamalla salaperäiselle saarelle noutaakseen sieltä upean purppuraisen kiven.
19.30 Kiva Onnistuu!
Nanni tarvitsisi mattopiiskaansa, mutta se on kateissa. Kiva ja Sauli lähtevät etsimään taikamatolla, mutta he eivät tiedä, miltä mattopiiska näyttää. Lapset pyytävät apua Abrakadangus-hengeltä.
19.40 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
19.55 Paw Patrol
Jäälautta kantoi kolme pingviiniä viidakkoon. Pentujen täytyy auttaa ne takaisin jäiseen kotiinsa. // Peloton Danny lukitsee itsensä ulos majakasta, josta hänen piti huolehtia Turbotin poissaollessa. Ja rahtialus seilaa suoraan kohti Hyljesaarta!
20.20 Paw Patrol
Yumin hunajapurkit ja mehiläispesä katoavat hänen farmiltaan! // Pormestari Goodwayn käsilaukku katoaa ja sen myötä myös jotain arvokasta, meinaan Chickaletta!
20.40 Anni Taimen
Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia.
20.50 Shimmer ja Shine
Leah saa uuden kaverin, ketun, joka osaa muuttua näkymättömäksi. Zeta taas haluaa valjastaa ketun taidot omaan käyttöönsä. // Tala, Nahal ja Parisa ovat mukana lemmikkien taitokisassa. Zeta ja Nazboo haluavat kuitenkin varastaa show'n.
21.15 Ässäluokka
Nyt on aika ansaita siivet! Ässäluokan uudet kadetit Sisu, Pinja, Kake ja Lenni aloittavat opiskelunsa. Sen aikana he oppivat taitoja, joiden ansiosta heistä muodostuu Pyörresaaren kaikkien aikojen parhain pelastustiimi.
21.35 Blaze ja monsterikoneet
Gabbyllä on täydellinen väline, joka auttaa Blazea valmistautumaan kisaan: koneita hallitseva kaukosäädin. Crusher varastaa kaukosäätimen ja aktivoi kaupungin koneet hidastaakseen Blazea.
22.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Gabby kurvailevat viidakon rannalla, kun he yhtäkkiä näkevät merirosvolaivan. He tapaavat Pegwheel-piraatin, jolla on hallussaan muinainen aarrekartta. Se johdattaa uskomattoman aarteen luokse.
22.20 Rusty Rivets
Rusty ja Ruby rakentavat Annalle robottilemmikin, joka saa kuitenkin hepulin, kun sitä yritetään ohjelmoida. // Rusty väsää Liamille avaruusaluksen, mutta sepä aikookin panna kylillä ranttaliksi.
22.45 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa auttavat Lassea, joka ajattelee olevansa hyvä ainoastaan videopeleissä, ei tosimaailman peleissä.
23.00 Anni Taimen
Kun pörhökaksoset Mei ja Kai eksyvät toisistaan hotellissa, Annin tehtävä on saattaa heidät taas yhteen.
23.10 Anni Taimen
Anni tapaa unelmiensa parhaan ystävän, pörhön nimeltä Pusse. // Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia.
23.35 Butterbean's cafe
Dazzle jätetään hoitamaan kahvilaa ja hän yrittää tehdä kaiken itse. Oppiiko hän pyytämään apua?? // Cricketin ensimmäinen ruokalista uhkaa mennä pieleen, kun kaikki ketsupit katoavat. Onnistuuko hän saamaan syyllisen kiinni?
23.55 Bubble Guppies
Kun muksut kuulevat, että Molly saa kohta pikkusisaruksen, kaikki innostuvat vauvoista! He oppivat, että vauvat tarvitsevat huolenpitoa ja paljon rakkautta. Päivän päätteeksi he lähtevät sairaalaan katsomaan uutta vauvaa!

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password