Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 13.02.2020

00.00 Peppa Pig
Peppa Pig
00.05 Paw Patrol
Pentujen pitää saada unissaan kävelevä karhu kotiinsa ennen kuin se herää. // Peloton Danny X poikkeaa ratsastusreitiltään ja päätyy villiin seikkailuun.
00.25 Paw Patrol
Sweetie päättää varastaa varsinaisen valtaistuimen, jotta hän voisi hallita.
00.45 Pihlan poppoo
Poppoo kuulee, että Ringo aikoo viettää kamunpäivää yksin, ja ryhtyy etsimään Ringolle seuraa päiväksi..
01.00 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja hänen ystävänsä suuntaavat Velocityvilleen ja muuntautuvat kilpureiksi kiitääkseen lumen läpi Napajääajoissa. Ystävysten täytyy pitää päät kylminä, kun he ajautuvat pois reitiltä kilpuri-Crusherin takia.
01.45 Shimmer ja Shine
Zeta ja Zac joutuvat taikapullon vangeiksi ja yrittävät päästä pois, ennen kuin ystävätkin joutuvat ansaan!
02.00 Shimmer ja Shine
Zeta yrittää estää lapsia löytämästä piilopaikkaansa, kun näkee heidät etsimässä alueella jalokiviä!
02.10 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
02.35 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
03.00 Ässäluokka
Pinja kiitää Haaksirikkorotkoon etsimään kadonnutta aarretta ja pelastaa kommodori Smurkturkskin. // Kaken täytyy pysytellä pedissä flunssan takia. Pinjan pitää opetella käyttämään Maastosiipeä.
03.20 Peppa Pig
Peppa Pig
03.25 Max ja Meeri
Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana. // Meerin yrittää ansaita Maan päivä -merkin. // Max auttaa pupupartiolaisia puiston siivoamisessa ja löytää eksyneen ankanpoikasen.
03.45 Anni Taimen
Pörhöjä pelottaa, sillä he luulevat, että hirviö vaanii heitä hotellissa.
03.55 Butterbean's cafe
Kaikki vihannekset katoavat Pionin puutarhasta ja tiimi epäilee neiti Marmeladia syylliseksi. Onko hän oikeasti syypää? // Krookus sotkee kukkaistytön mekkonsa. Saako hän piilotettua tahran ennen kuin häät alkavat?
04.20 Shimmer ja Shine
Kun Shimmer ja Shine kertovat Leahille, että Zahramay Fallsissa asuu merenneitoja, Leah toivoo, että hekin voisivat olla merenneitoja! Tytöt muuntuvat taikuuden voimalla ja sukeltavat pinnan alle tavattuaan ärhäkkään merenneidon nimeltä Nila, josta tulee heidän ystävänsä. Mutta kun Leah epähuomiossa käyttää kaikki toivomksensa, tytöt jäävät ansaan vedenalaiseen maailmaan. Ainoa asia, joka voisi muuttaa heidät ennalleen, on erityinen Merenneitokivi, jota vartioi ilkeä merihirviö. Pystyvätkö tytöt kohtaamaan hirviön ja hankkimaan kiven? // Prinsessa Samira lähettää Shimmerin, Shinen ja Leahin etsimään Hiutalekiveä, joka on kätketty kauniiseen Jääpalatsiin. Zeta kuitenkin seuraa heitä siinä toivossa, että saisi jalokiven itselleen. Nyt tyttöjen täytyy vartioida palatsia ja estää jalokiveä joutumasta vääriin käsiin!
04.45 Zack & Quack
Quack löytää pölyisen vanhan lampun, josta ponnahtaa esiin henki luvaten täyttää kolme toivomusta. Mutta Quackin harkitsemattomat toivomukset aiheuttavat hänelle monenlaisia ja -kokoisia pulmia. // On elokuvailta, mutta Zackilta puuttuvat popcornit. He lähtevät ihmeelliselle pop-up-popcornpellolle hankkimaan lisää. Paikalle ilmaantuu nälkäisiä variksia jotka eivät tahdo jakaa satoa, joten Zack ja Quack joutuvat turvautumaan ei-niin-pelottavan variksenpelätin apuun.
05.05 Ässäluokka
Swiftin ja Brodyn täytyy luottaa toisiinsa ja navigointitaitoihinsa, jotta saavat pelastettua sumuun kadonneet hanhet.
05.15 Ässäluokka
Nyt on aika ansaita siivet! Ässäluokan uudet kadetit Sisu, Pinja, Kake ja Lenni aloittavat opiskelunsa. Sen aikana he oppivat taitoja, joiden ansiosta heistä muodostuu Pyörresaaren kaikkien aikojen parhain pelastustiimi.
05.40 Blaze ja monsterikoneet
Starla osallistuu Possu 500 -joukkuekisaan palkintopossunsa Zippyn kanssa. Kun heidän kilpakumppaninsa Crusher ja hänen Slop-possunsa lennättävät Zippyn kauas kisapaikalta, Blaze, AJ ja Starla joutuvat pitämään kiirettä hakeakseen Zippyn takaisin ennen kisan alkua.
06.00 Rusty Rivets
Rouskija-majavan loukattua hampaansa Rusty ja Ruusa ryhtyvät korjaamaan mestarirakentajan patoa. Riittävätkö parivaljakon taidot?
06.15 Paw Patrol
On vuosittaisen pormestarikisan aika, ja pormestari Humdinger suunnittelee kaikkien aikojen suurinta huijausta. // Pormestari Humdinger varastaa Ryderin löytämän aarrekartan ja rientää etsimään haudattuja kalleuksia.
06.35 Paw Patrol
Paw Patrol suunnittelee juhlia Wally-mursulle. Juhlakalu on kuitenkin kadonnut ja löytyy lopulta uuden ystävän Walindan luota. // Kapu Turbot on suorittamassa arkeologisia kaivauksia, kun maanvyöry paljastaa ison dinosauruksen luun.
07.00 Peppa Pig
Peppa Pig
07.05 Peppa Pig
Peppa Pig
07.10 Pihlan poppoo
Kun Sylvia kadottaa kassinsa, poppoolle selviää, että Ahdilla on laatikko, joka on täynnä Heiluhäntälehdon asukkaiden tavaroita.
07.20 Zack & Quack
Quack pelkää pimeää eräänä yönä, kun kuu ei paista. Zack keksii, miten tilanteesta selvitään - heidän on lennettävä avaruuteen ja valaistava kuu.
07.30 Kiva Onnistuu!
Nanni on unohtanut ostaa kookospähkinän herkullista kookoskakkuaan varten. Kiva, Sauli ja Angus löytävät Nannille kookospähkinän Kookossaarelta, mutta heidän on kiirehdittävä kotiin ennen kuin tulivuori purkautuu.
07.40 Paw Patrol
Skye on lentämässä Jaken vuorelle, kun hänen koneensa putoaa lumeen. Ryder soittaa Everestin apuun.
07.55 Paw Patrol
Pennutko sairaslomalla? Kun Rubble ja Ryder etsivät farmari Alin karkuripossuja, Marshall huolehtii sairastuneista ystävistään. // Ensin Rubblen lounas häviää ja sitten Jaken lounasrasia katoaa. Onko kyseessä aave?
08.20 Shimmer ja Shine
Tytöt osallistuvat zarasarvisten kilpajuoksuun! Zeta ja Nazboo saavat avukseen pienen, nopean zarasarvisen nimeltä Titi! // Tytöt vievät Adaran zarasarvisen kauneussalonkiin, mutta joutuvat etsimään sitä, kun se pelästyy salongin taikoja!
08.40 Anni Taimen
Hotellissa on jotain, joka jättää jälkeensä hirveän lemun. Anni saa selville, että syypää on Katrin lempisukkanukke.
08.50 Ritariprinsessa Nella
Nellan pitää pelastaa Blaine, kun harjoitteleva ritaritoimittaja tulee kyhänneeksi paisuvan valheen.
09.05 Ässäluokka
Kadetit kouluttavat ystävistään juniorikadetteja. Kun Luihu yrittää olla sankari, kaikkien täytyy puhaltaa yhteen hiileen ja pelastaa Luihu. // Kadetit löytävät aarrekartan. Kun Luihu varastaa sen, alkaa kisa siitä, kuka löytää aarteen ensimmäisenä.
09.25 Paw Patrol
DJ Rubblen uusi tanssikappale houkuttelee lepakot pois luolastaan. // Kova tuulenmyräkkä uhkaa Marshallia ja Sensei Yumia.
09.50 Paw Patrol
Parvestaan eksynyt lepakonpoikanen aiheuttaa Paw Patrolille päänvaivaa.
10.00 Blaze ja monsterikoneet
Blaze löytää ritariautojen valtakunnasta koneen, jota hänen keskiaikaiset ystävänsä käyttävät lataamiseen. Kun lohikäärme pihistää latausaseman, Blaze ryhtyy toimeen ja yrittää löytää sen ennen kuin valtakunnasta loppuu energia ja kaikki nukahtavat.
10.20 Rusty Rivets
Herra Hinku haluaisi tansseihin, mutta hän pitää itseään surkeana tanssijana. Rusty ja Roosa rakentavat Hingulle puvun, joka tanssii hänen puolestaan. // Rusty häätää mehiläiset vahingossa kotipesästään ja joutuu houkuttelemaan ne takaisin.
10.45 Anni Taimen
Jesse hermoilee tuubakonsertistaan ja pitää soittamisellaan hotellin asukkaat hereillä yötä myöten. // Prinsesa Mii haluaa kovasti, että Ollin juhlat olisivat hänen kunniakseen ja uhkaa vahingossa pilata koko kemut.
11.10 Shimmer ja Shine
Tytöt tapaavat Shayan kaksosveljen Shaunin ja auttavat poikia, kun näiden taiat yhdistyvät ja muodostavat salamapilven.
11.20 Butterbean's cafe
Kun pikkuinen kissa riehuu kahvilassa, kaikki ovat varmoja, että syypää on Keksi. Mutta onkohan sittenkään? // Krookuksen ystävät eivät pääse pyjamabileisiin. Tilanne on painajaismainen, mutta onnistuuko paputiimi toteuttamaan hänen haaveensa?
11.45 Peppa Pig
Peppa Pig
11.50 Peppa Pig
Peppa Pig
11.55 Peppa Pig
Peppa Pig
12.00 Peppa Pig
Peppa Pig
12.05 Paw Patrol
Pentujen pitää saada unissaan kävelevä karhu kotiinsa ennen kuin se herää. // Peloton Danny X poikkeaa ratsastusreitiltään ja päätyy villiin seikkailuun.
12.25 Paw Patrol
Sweetie päättää varastaa varsinaisen valtaistuimen, jotta hän voisi hallita.
12.45 Pihlan poppoo
Poppoo kuulee, että Ringo aikoo viettää kamunpäivää yksin, ja ryhtyy etsimään Ringolle seuraa päiväksi..
13.00 Bubble Guppies
Hyppää oppimisen ja naurun vetiseen maailmaan Bubble Guppiesin kanssa. Tämä veikeä ja rokkaava interaktiivinen show opettaa lapsille laajan kirjon erilaisia aiheita dinosauruksista hammaslääkäreihin, rock & rollista kierrätykseen ja väreistä lehmipoikiin. Näiden kiinnostavien aiheiden myötä lapset oppivat tieteestä, matematiikasta, kirjallisuudesta ja monesta muusta asiasta tässä esikoulua muistuttavassa musikaali-komediassa, joka tapahtuu inspiroivassa akvaarion kaltaisessa vedenalaisessa luokkahuoneessa. Molly, Gil ja heidän kalansuomuiset luokkatoverinsa ovat tavallisia esikoululaisia, jotka opettelevat maailman asioita leikin ja tutkimuksien avulla. Silmiä hivelevän näyttävä 3D CGI -maailma tarjoaa katsojalle huojuvia merilevämetsiä, upeita koralliriuttoja ja vedenalaisia puutarhoja. Oppimista maustaa pirteä pop, rock, kantri ja hip hop -musiikki. Show opettaa katsojalleen koululaisten elämää laulun, tanssin ja naurun kautta. Pue päällesi vesiasu ja hyppää oppimaan sekä nauramaan yhdessä Bubble Guppiesin kanssa.
13.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja hänen ystävänsä suuntaavat Velocityvilleen ja muuntautuvat kilpureiksi kiitääkseen lumen läpi Napajääajoissa. Ystävysten täytyy pitää päät kylminä, kun he ajautuvat pois reitiltä kilpuri-Crusherin takia.
13.45 Shimmer ja Shine
Zeta ja Zac joutuvat taikapullon vangeiksi ja yrittävät päästä pois, ennen kuin ystävätkin joutuvat ansaan!
14.00 Shimmer ja Shine
Zeta yrittää estää lapsia löytämästä piilopaikkaansa, kun näkee heidät etsimässä alueella jalokiviä!
14.10 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
14.35 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
15.00 Ässäluokka
Pinja kiitää Haaksirikkorotkoon etsimään kadonnutta aarretta ja pelastaa kommodori Smurkturkskin. // Kaken täytyy pysytellä pedissä flunssan takia. Pinjan pitää opetella käyttämään Maastosiipeä.
15.20 Peppa Pig
Peppa Pig
15.25 Max ja Meeri
Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana. // Meerin yrittää ansaita Maan päivä -merkin. // Max auttaa pupupartiolaisia puiston siivoamisessa ja löytää eksyneen ankanpoikasen.
15.45 Anni Taimen
Pörhöjä pelottaa, sillä he luulevat, että hirviö vaanii heitä hotellissa.
15.55 Butterbean's cafe
Kaikki vihannekset katoavat Pionin puutarhasta ja tiimi epäilee neiti Marmeladia syylliseksi. Onko hän oikeasti syypää? // Krookus sotkee kukkaistytön mekkonsa. Saako hän piilotettua tahran ennen kuin häät alkavat?
16.20 Shimmer ja Shine
Kun Shimmer ja Shine kertovat Leahille, että Zahramay Fallsissa asuu merenneitoja, Leah toivoo, että hekin voisivat olla merenneitoja! Tytöt muuntuvat taikuuden voimalla ja sukeltavat pinnan alle tavattuaan ärhäkkään merenneidon nimeltä Nila, josta tulee heidän ystävänsä. Mutta kun Leah epähuomiossa käyttää kaikki toivomksensa, tytöt jäävät ansaan vedenalaiseen maailmaan. Ainoa asia, joka voisi muuttaa heidät ennalleen, on erityinen Merenneitokivi, jota vartioi ilkeä merihirviö. Pystyvätkö tytöt kohtaamaan hirviön ja hankkimaan kiven? // Prinsessa Samira lähettää Shimmerin, Shinen ja Leahin etsimään Hiutalekiveä, joka on kätketty kauniiseen Jääpalatsiin. Zeta kuitenkin seuraa heitä siinä toivossa, että saisi jalokiven itselleen. Nyt tyttöjen täytyy vartioida palatsia ja estää jalokiveä joutumasta vääriin käsiin!
16.45 Zack & Quack
Quack löytää pölyisen vanhan lampun, josta ponnahtaa esiin henki luvaten täyttää kolme toivomusta. Mutta Quackin harkitsemattomat toivomukset aiheuttavat hänelle monenlaisia ja -kokoisia pulmia. // On elokuvailta, mutta Zackilta puuttuvat popcornit. He lähtevät ihmeelliselle pop-up-popcornpellolle hankkimaan lisää. Paikalle ilmaantuu nälkäisiä variksia jotka eivät tahdo jakaa satoa, joten Zack ja Quack joutuvat turvautumaan ei-niin-pelottavan variksenpelätin apuun.
17.05 Ässäluokka
Swiftin ja Brodyn täytyy luottaa toisiinsa ja navigointitaitoihinsa, jotta saavat pelastettua sumuun kadonneet hanhet.
17.15 Ässäluokka
Nyt on aika ansaita siivet! Ässäluokan uudet kadetit Sisu, Pinja, Kake ja Lenni aloittavat opiskelunsa. Sen aikana he oppivat taitoja, joiden ansiosta heistä muodostuu Pyörresaaren kaikkien aikojen parhain pelastustiimi.
17.40 Blaze ja monsterikoneet
Starla osallistuu Possu 500 -joukkuekisaan palkintopossunsa Zippyn kanssa. Kun heidän kilpakumppaninsa Crusher ja hänen Slop-possunsa lennättävät Zippyn kauas kisapaikalta, Blaze, AJ ja Starla joutuvat pitämään kiirettä hakeakseen Zippyn takaisin ennen kisan alkua.
18.00 Rusty Rivets
Rouskija-majavan loukattua hampaansa Rusty ja Ruusa ryhtyvät korjaamaan mestarirakentajan patoa. Riittävätkö parivaljakon taidot?
18.15 Paw Patrol
On vuosittaisen pormestarikisan aika, ja pormestari Humdinger suunnittelee kaikkien aikojen suurinta huijausta. // Pormestari Humdinger varastaa Ryderin löytämän aarrekartan ja rientää etsimään haudattuja kalleuksia.
18.35 Paw Patrol
Paw Patrol suunnittelee juhlia Wally-mursulle. Juhlakalu on kuitenkin kadonnut ja löytyy lopulta uuden ystävän Walindan luota. // Kapu Turbot on suorittamassa arkeologisia kaivauksia, kun maanvyöry paljastaa ison dinosauruksen luun.
19.00 Peppa Pig
Peppa Pig
19.05 Peppa Pig
Peppa Pig
19.10 Pihlan poppoo
On lapsi mukaan töihin -päivä ja poppoo huomaa, etteivät työt olekaan niin jännittäviä kuin he odottivat.
19.20 Zack & Quack
Kun Mahakas saa hikan, alkaa pomppuisa ja hulvaton seikkailu. Zack ja Quack yrittävät keksiä parannuskeinon hikkaan, ennen kuin Mahakas pomppaa kirjasta kokonaan ulos!
19.30 Kiva Onnistuu!
Nanni asentaa aurinkopaneeleja taloonsa, mutta auringonvaloa ei ole tarpeeksi tuottamaan virtaa niihin. Niinpä Kiva ja Sauli lähtevät keräämään auringonsäteitä toiselta puolelta maailmaa, jossa on vielä päivä.
19.40 Paw Patrol
Kuuluisa poptähti tulee vierailulle, mutta valtava myrsky tuhoaa esiintymislavan. Pystyykö Paw Patrol pelastamaan konsertin?
19.55 Paw Patrol
Pennut ovat retkeilemässä ja opettavat Alexille paloturvallisuuden kiemuroita. // Kun Paw Patrolin jäsenet kutsutaan töihin, kaikki vaikuttaa normaalilta. Pennut yllättyvät kuullessaan, että heille on järjestetty Paw Patrolin kiitospäivä.
20.20 Shimmer ja Shine
Kun Adaran kasvit eivät kuki, tytöt lähtevät ystävänsä Minun kanssa Pilvipuutarhaan etsimään zulibria, joka voisi auttaa. // Shimmer, Shine ja Leah lähtevät lohikäärmeiden maille auttaakseen Shaunia löytämään myyttisen taikaeläimen.
20.40 Anni Taimen
Prinsesa Mii ei halua likaantua puistossa, mutta hän ei myöskään halua jäädä hauskanpitoa vaille.
20.50 Ritariprinsessa Nella
Ritariprinsessa Nella
21.05 Ässäluokka
Banaanivarkaat vievät Onnan toimituslennokit ja suuntaavat kohti kommodorin kuumailmapalloa. Kadettien pitää syöksyä apuun. // Pinja leikkii Jannin kanssa, mutta kun Jannin veli joutuu kiipeliin, kaikkien kadettien täytyy kiitää apuun.
21.25 Paw Patrol
Kisumisu-joukkue saa päälleen pörröshampoota ja lentää tiehensä. // Marshall näkee unta, jossa hän kutistuu ihan pieneksi.
21.50 Paw Patrol
Chasen hammas heiluu, ja hän tekee kaikkensa välttääkseen hammaslääkärin.
22.00 Blaze ja monsterikoneet
Gasquatch on palannut! Hän säästää rahaa, jotta voisi ostaa upean Megamutarobotin. Kun hänen kolikkonsa katoavat, Blazen täytyy auttaa mutaa rakastavaa ystäväänsä löytämään ne ennen kuin lelukauppa menee kiinni.
22.20 Rusty Rivets
Rusty rakentaa itsestään robottiversion, jotta ehtisi tekemään useaa asiaa samaan aikaan. // Rusty ja Roosa suunnittelevat Bottisaurukselle robottiystävän, Kattibotin!
22.45 Anni Taimen
Kun Rouva Ollin harja katoaa, Anni löytää upouuden pörhön, joka tykkää tehdä kampauksia. // Kun pörhökaksoset Mei ja Kai eksyvät toisistaan hotellissa, Annin tehtävä on saattaa heidät taas yhteen.
23.10 Shimmer ja Shine
Kun lentotaika katoaa Zahramayn taivaalta, Rubi ja tytöt yrittävät korjata asian matkaamalla sateenkaaria pitkin
23.20 Butterbean's cafe
Neiti Marmeladin erehdys saa valtavan piparkakku-ukon säntäilemään villisti. Saako paputiimi veitikan kiinni ennen kuin se tuhoaa kahvilan? // Doora matkii Krookusta aivan kaikessa, ja Krookus hermostuu. Menikö heidän leikkituokionsa nyt pilalle?
23.45 Peppa Pig
Peppa Pig
23.50 Peppa Pig
Peppa Pig
23.55 Peppa Pig
Peppa Pig

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password