Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 14.01.2020

00.00 Paw Patrol
Pormestari Humdinger varastaa kapu Turbotin ilmalaivan ja suunnittelee muuttavansa sillä Usvalaakson sään. // Herra Porterin hella räjähtää juuri ennen suurta chili-kokkauskisaa.
00.25 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
00.45 Becca's Bunch
Becca's Bunch
01.10 Blaze ja monsterikoneet
Blazen on levitettävä siipensä ennen kuin voi osallistua Eläinsaaren yläpuolella järjestettävään ällistyttävään kisaan. Kun rehentelevä haukka haastaa Blazen, hänen on ansaittava paikkansa nopeiden lentäjien parissa.
01.30 Zack & Quack
Kun Zack saa huipputason bumerangin, hän unohtaa parhaan ystävänsä Quackin uuden leikkikalunsa vuoksi. Mutta kun Quackille on käydä hullusti, Zack ymmärtää, että hänen ystävyytensä Quackin kanssa on kaikkein tärkeintä.
01.40 Shimmer ja Shine
Tytöt matkaavat Shayan kanssa saarelle ja tapaavat eläinten hengen, joka huolehtii eläimistä. // Shimmer ja Shine kertovat Leahille kuinka tapasivat Talan ja Nahalin eläinten hengen avulla.
02.00 Paw Patrol
Tracker näkee unta, jossa pormestari Humdinger muuttuu vauvaksi. Pentujen täytyy löytää erityinen kookos, jolla kirouksen voi perua. // Alex järjestää juhlat Seikkailulahdella, mutta pettyy, kun hänen pinatansa salaperäisesti katoaa.
02.25 Paw Patrol
Pormestari Humdinger keksii vääriä hätätilanteita, jotta kisut vaikuttaisivat pätevämmiltä kuin Paw Patrol. // Wingnutien uusi lemmikkistrutsi karkaa kotimatkalla. Paw Patrolin pitää löytää se ja viedä se Wingnutien maatilalle.
02.45 Ässäluokka
Kun Luihu McLepakko pelastaa Pyörresaaren asukkaat aiheuttamiltaan ongelmilta, kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet. // Kadetit hukkaavat vahingossa Kaken lempilelun. He kisaavat kelloa vastaan löytääkseen sen ennen kuin Kake palaa.
03.10 Max & Meeri
Max ja Ruby ovat sisaruksia. 7-vuotias Ruby on Maxin isosisko ja pitää huolta kolmevuotiaasta veljestään, vaikka tämä joskus käy Rubyn hermoille. Hupsu Max pitää leikin teollaan Rubyn varpaillaan.
03.30 Ritariprinsessa Nella
Blaine joutuu pulaan koulun kiipeilyretkellä, joten Nella tarttuu toimeen auttaakseen häntä.
03.45 Anni Taimen
Pikki-Pekko yrittää epätoivoisesti keksiä mitä voisi esittää hotellin kykykisassa ja hermostuu, kun luulee ettei osaa mitään.
03.55 Butterbean's cafe
Kun Dazzle antaa Butterbeanille ystävyyskaulakorun, Poppy tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Kertooko Poppy ystävilleen tunteistaan?? // Cricketiltä irtoaa ensimmäinen maitohammas! Butterbean antaa laatikon hammasta varten, mutta laatikko katoaa!
04.15 Shimmer ja Shine
Lumottu aarrekartta johdattaa Shimmerin, Shinen, Leah'n ja Farnazin mahtavan lohikäärmekiven luo, mutta kun Zeta saa sen käsiinsä, Farnaz ja tytöt joutuvat estämään tätä tulemasta liian voimakkaaksi.
04.40 Frankie ja Frank
Kun Frank oppii aakkoset, hän ei halua lopettaa lorun laulamista.
04.45 Zack & Quack
Kun Zack auttaa Kukkaiskeijua, tämä täyttää Zackin toiveen suuresta seikkailusta kutistamalla hänet. // Kun kirja alkaa täristä, Zack lähtee etsimään syytä ja Kira käyttää taitojaan korjatakseen loukkaantuneita matkan varrella, saaden näin lempinimen Tohtori Pop.
05.05 Ässäluokka
Top Wingin kadettien täytyy tehdä yhteistyötä, jotta saavat ansaittua perämiesmerkit.
05.15 Ässäluokka
Hanna Haikara hukkaa silmälasinsa ja sekoittaa munat. Kadettien pitää viedä munat koteihinsa ennen kuin ne kuoriutuvat. // Simppa ja Kroko pihistävät Pyörresaaren helmet, ja Top Wingin tiimin täytyy hakea ne takaisin ennen Helmihulinoiden alkua.
05.40 Blaze ja monsterikoneet
Pieni pupu jää kiipeliin sulavalle jäätikölle, ja Blazen täytyy laittaa uudet robottivoimansa testiin, jotta saa pelastettua pikkuisen ystävänsä.
06.00 Rusty Rivets
Kun Rusty löytää vanhan merirosvon aarrekartan, hän ystävineen kaivaa esiin paljon muutakin kuin pelkän aarteen
06.15 Paw Patrol
Muinainen esine katoaa Carloksen arkeologisilta kaivauksilta, ja Trackerin ja Skyen on löydettävä olento, joka vei sen. // Pormestari Humdinger haluaa voittaa kisan ja teeskentelee, että hänen varpaansa murtui. Pennut rakentavat hänelle kulkuvälineen
06.35 Paw Patrol
Corny karkaa farmari Alin maatilalta sähkökatkon aikana, ja pentujen täytyy valaista sen ja Skyen reitti takaisin kotiin! // Otis-setä kiitää kaivosvaunussa Jaken vuorta pitkin alas. Ryderin ja pentujen täytyy pelastaa hänet ennen kuin käy huonosti.
07.00 Peppa Pig
Peppa Pig
07.05 Peppa Pig
Peppa Pig
07.10 Pihlan poppoo
Kun Sylvia kadottaa kassinsa, poppoolle selviää, että Ahdilla on laatikko, joka on täynnä Heiluhäntälehdon asukkaiden tavaroita.
07.20 Zack & Quack
Zack Quack on animaatiosarja, joka seuraa dynaamisen ja seikkailunhaluisen pojan, Zackin, ja hänen parhaan ystävänsä, impulsiivisen ja uteliaan ankan, Quackin, seikkailuja. He asuvat maailman mielettömimmässä pop-up-kirjassa! Kirja on täynnä fantastisia yllätyksiä ja jokaisen läpän vetäminen aiheuttaa jännittäviä ja odottamattomia asioita. Heti kun he astuvat puutarhaansa, seikkailu alkaa. Jännittävä uusi maailma ja fantastiset matkat näyttäytyvät silmiesi edessä.Zackin & Quackin seikkailut tapahtuvat maailman hämmästyttävimmässä pop-up-kirjassa, jossa paikat kirjaimellisesti pomppaavat ulos tarinan edetessä. Jokainen tarina alkaa ja loppuu Zackin takapihalle. Se on kaunis puutarha täynnä esille vedettäviä kuvia, jotka odottavat vetäjäänsä. Joka jakson alussa kirja avautuu ja Zackin puussa oleva maja ponnahtaa maagisesti keskelle puutarhaa. Zack ja Quack käyttävät majaansa useilla eri tavoilla. Se on leikkihuone, taidestudio, kenttäkeittiö, mielikuvituslinna ja puutarhalinnoitus, kaikki tämä yhdessä paketissa. Kaiken huipuksi se on paikka, jossa Zack ja Quack aina aloittavat seuraavan suuren seikkailunsa.
07.30 Kiva onnistuu!
Perhe on iloisella rantaretkellä, kun Kivan äiti kadottaa vihkisormuksensa hiekkaan. Vai veivätkö kurjat merirosvot sen? Kapteeni Kiva, perämies Sauli ja merirosvo Angus lähtevät aallonharjalla kadonneen aarteen perään.
07.40 Paw Patrol
Skyen lempilentäjä Ace Soarensen aikoo järjestää uskomattoman temppunäytöksen Seikkailulahdessa, mutta joutuu lentokoneensa kanssa ongelmiin.
07.55 Paw Patrol
Sirkuksen vauvanorsu karkaa ja aiheuttaa päänvaivaa Paw Patrolille. // Pormestarin lemmikkikana karkaa ja joutuu tukalaan pinteeseen.
08.20 Shimmer ja Shine
Leah toivoo saavansa olla henki yhden päivän ajan, mutta Zeta käyttää taikojaan, jotta Leah toteuttaisi hänen toiveensa. // Zac luulee tyttöjen kadonneen, ryhtyy salapoliisiksi ja lähtee etsintäretkellä Kazin kanssa.
08.40 Anni Taimen
Onni loukkaa itsensä ja alkaa pelätä korkeuksia. Hän pelkää jopa käyttää omaa hissiään.
08.50 Ritariprinsessa Nella
Ilkeä lohikäärme aiheuttaa hankaluuksia.
09.05 Top Wing
Kadettien täytyy läpäistä tarkastaja Kotkansilmän koe tai Vinha ja Piia joutuvat takaisin opettajakouluun. Ässäluokka loistaa kokeessa ja pelastaa tarkastajan päämajan komentoaluksella: sillä osalla päämajasta, jolla voi lentää!
09.25 Paw Patrol
Kuuluisa poptähti tulee vierailulle, mutta valtava myrsky tuhoaa esiintymislavan. Pystyykö Paw Patrol pelastamaan konsertin? // Pennut pelastavat metsässä naruun sotkeutuneen kotkan.
09.50 Paw Patrol
Pentujen on pelastettava pieni kissanpentu, joka on joutunut yksinään keskelle merta.
10.00 Blaze ja Monsterikoneet
Blaze oppii uuden jännittävän pelin nimeltä autopallo. Kun Crusher ja hänen tiiminsä haastavat hänet, Blazen on koottava Axle Cityn asukkaista autopallojoukkue ennen suuren pelin alkua.
10.20 Rusty Rivets
Kun Lasse näkee Rustyn ja Bottirillan hienot temput, hänkin haluaa lemmikin. Ensin hänen pitää vain oppia huolehtimaan lemmikistä. // Lasse lataa Rustyn mega-akkua liian nopeasti ja synnyttää vahingossa voimakentän kierrätyspihan ympärille.
10.45 Anni Taimen
On koittanut halisydänpäivä, mutta Onni ei tiedä miten näyttäisi ystävilleen rakastavansa heitä. // Pikki-Pekko haluaa oman kodin, mutta ei yhtään tiedä millaisen.
11.10 Shimmer ja Shine
Shimmer ja Shine tapaavat liihottajahengen ja pääsevät tämän seurassa tutustumaan kukkien maailmaan.
11.20 Butterbean's cafe
Krookuksen uteliaisuus pilaa Puro-Opusten vuosipäivään tarkoitetun kohokkaan. Saako hän valjastettua uteliaisuutensa hyvään käyttöön? // Ujolla tytöllä on ongelmia ystävien saamisessa. Osaako Krookus auttaa häntä?
11.45 Peppa Pig
Peppa Pig
11.50 Peppa Pig
Peppa Pig
11.55 Peppa Pig
Peppa Pig
12.00 Peppa Pig
Peppa Pig
12.05 Paw Patrol
Pormestari Humdinger varastaa kapu Turbotin ilmalaivan ja suunnittelee muuttavansa sillä Usvalaakson sään. // Herra Porterin hella räjähtää juuri ennen suurta chili-kokkauskisaa.
12.25 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
12.45 Becca's Bunch
Becca's Bunch
13.10 Blaze ja monsterikoneet
Blazen on levitettävä siipensä ennen kuin voi osallistua Eläinsaaren yläpuolella järjestettävään ällistyttävään kisaan. Kun rehentelevä haukka haastaa Blazen, hänen on ansaittava paikkansa nopeiden lentäjien parissa.
13.30 Zack & Quack
Kun Zack saa huipputason bumerangin, hän unohtaa parhaan ystävänsä Quackin uuden leikkikalunsa vuoksi. Mutta kun Quackille on käydä hullusti, Zack ymmärtää, että hänen ystävyytensä Quackin kanssa on kaikkein tärkeintä.
13.40 Shimmer ja Shine
Tytöt matkaavat Shayan kanssa saarelle ja tapaavat eläinten hengen, joka huolehtii eläimistä. // Shimmer ja Shine kertovat Leahille kuinka tapasivat Talan ja Nahalin eläinten hengen avulla.
14.05 Paw Patrol
Tracker näkee unta, jossa pormestari Humdinger muuttuu vauvaksi. Pentujen täytyy löytää erityinen kookos, jolla kirouksen voi perua. // Alex järjestää juhlat Seikkailulahdella, mutta pettyy, kun hänen pinatansa salaperäisesti katoaa.
14.25 Paw Patrol
Pormestari Humdinger keksii vääriä hätätilanteita, jotta kisut vaikuttaisivat pätevämmiltä kuin Paw Patrol. // Wingnutien uusi lemmikkistrutsi karkaa kotimatkalla. Paw Patrolin pitää löytää se ja viedä se Wingnutien maatilalle.
14.50 Ässäluokka
Kun Luihu McLepakko pelastaa Pyörresaaren asukkaat aiheuttamiltaan ongelmilta, kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet. // Kadetit hukkaavat vahingossa Kaken lempilelun. He kisaavat kelloa vastaan löytääkseen sen ennen kuin Kake palaa.
15.10 Max & Meeri
Max ja Ruby ovat sisaruksia. 7-vuotias Ruby on Maxin isosisko ja pitää huolta kolmevuotiaasta veljestään, vaikka tämä joskus käy Rubyn hermoille. Hupsu Max pitää leikin teollaan Rubyn varpaillaan.
15.35 Ritariprinsessa Nella
Blaine joutuu pulaan koulun kiipeilyretkellä, joten Nella tarttuu toimeen auttaakseen häntä.
15.45 Anni Taimen
Pikki-Pekko yrittää epätoivoisesti keksiä mitä voisi esittää hotellin kykykisassa ja hermostuu, kun luulee ettei osaa mitään.
15.55 Butterbean's cafe
Kun Dazzle antaa Butterbeanille ystävyyskaulakorun, Poppy tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Kertooko Poppy ystävilleen tunteistaan?? // Cricketiltä irtoaa ensimmäinen maitohammas! Butterbean antaa laatikon hammasta varten, mutta laatikko katoaa!
16.20 Shimmer ja Shine
Lumottu aarrekartta johdattaa Shimmerin, Shinen, Leah'n ja Farnazin mahtavan lohikäärmekiven luo, mutta kun Zeta saa sen käsiinsä, Farnaz ja tytöt joutuvat estämään tätä tulemasta liian voimakkaaksi.
16.45 Zack & Quack
Kun Zack auttaa Kukkaiskeijua, tämä täyttää Zackin toiveen suuresta seikkailusta kutistamalla hänet. // Kun kirja alkaa täristä, Zack lähtee etsimään syytä ja Kira käyttää taitojaan korjatakseen loukkaantuneita matkan varrella, saaden näin lempinimen Tohtori Pop.
17.05 Ässäluokka
Top Wingin kadettien täytyy tehdä yhteistyötä, jotta saavat ansaittua perämiesmerkit.
17.15 Ässäluokka
Hanna Haikara hukkaa silmälasinsa ja sekoittaa munat. Kadettien pitää viedä munat koteihinsa ennen kuin ne kuoriutuvat. // Simppa ja Kroko pihistävät Pyörresaaren helmet, ja Top Wingin tiimin täytyy hakea ne takaisin ennen Helmihulinoiden alkua.
17.40 Blaze ja monsterikoneet
Pieni pupu jää kiipeliin sulavalle jäätikölle, ja Blazen täytyy laittaa uudet robottivoimansa testiin, jotta saa pelastettua pikkuisen ystävänsä.
18.00 Rusty Rivets
Kun Rusty löytää vanhan merirosvon aarrekartan, hän ystävineen kaivaa esiin paljon muutakin kuin pelkän aarteen
18.15 Paw Patrol
Muinainen esine katoaa Carloksen arkeologisilta kaivauksilta, ja Trackerin ja Skyen on löydettävä olento, joka vei sen. // Pormestari Humdinger haluaa voittaa kisan ja teeskentelee, että hänen varpaansa murtui. Pennut rakentavat hänelle kulkuvälineen
18.35 Paw Patrol
Corny karkaa farmari Alin maatilalta sähkökatkon aikana, ja pentujen täytyy valaista sen ja Skyen reitti takaisin kotiin! // Otis-setä kiitää kaivosvaunussa Jaken vuorta pitkin alas. Ryderin ja pentujen täytyy pelastaa hänet ennen kuin käy huonosti.
19.00 Peppa Pig
Peppa Pig
19.05 Peppa Pig
Peppa Pig
19.10 Pihlan poppoo
On lapsi mukaan töihin -päivä ja poppoo huomaa, etteivät työt olekaan niin jännittäviä kuin he odottivat.
19.20 Zack & Quack
Zack Quack on animaatiosarja, joka seuraa dynaamisen ja seikkailunhaluisen pojan, Zackin, ja hänen parhaan ystävänsä, impulsiivisen ja uteliaan ankan, Quackin, seikkailuja. He asuvat maailman mielettömimmässä pop-up-kirjassa! Kirja on täynnä fantastisia yllätyksiä ja jokaisen läpän vetäminen aiheuttaa jännittäviä ja odottamattomia asioita. Heti kun he astuvat puutarhaansa, seikkailu alkaa. Jännittävä uusi maailma ja fantastiset matkat näyttäytyvät silmiesi edessä.Zackin & Quackin seikkailut tapahtuvat maailman hämmästyttävimmässä pop-up-kirjassa, jossa paikat kirjaimellisesti pomppaavat ulos tarinan edetessä. Jokainen tarina alkaa ja loppuu Zackin takapihalle. Se on kaunis puutarha täynnä esille vedettäviä kuvia, jotka odottavat vetäjäänsä. Joka jakson alussa kirja avautuu ja Zackin puussa oleva maja ponnahtaa maagisesti keskelle puutarhaa. Zack ja Quack käyttävät majaansa useilla eri tavoilla. Se on leikkihuone, taidestudio, kenttäkeittiö, mielikuvituslinna ja puutarhalinnoitus, kaikki tämä yhdessä paketissa. Kaiken huipuksi se on paikka, jossa Zack ja Quack aina aloittavat seuraavan suuren seikkailunsa.
19.30 Kiva onnistuu!
Jitesh löytää vanhojen tavaroiden joukosta suosikkipelinsä Pomppuseikkailun. Juuri kun hän pääsee viimeiselle tasolle, peli menee jumiin. Kivan ja Saulin ei auta muu kuin hypätä peliin sisään korjaamaan vika, jotta peli saadaan päätökseen.
19.40 Paw Patrol
On Seikkailulahden kykykilpailun aika! Pormestari pelkää ettei tapahtumaan tule tarpeeksi osallistujia, joten lahjakkaat pennut päättävät auttaa.
19.55 Paw Patrol
Alexin pyörä hajoaa keskelle tietä, mikä aiheuttaa monenlaista päänvaivaa. // Marshall yrittää tehdä uuden palokoiraennätyksen.
20.20 Shimmer ja Shine
Tytöt käyvät mattokauppiaan luona saadakseen mattonsa korjattua, mutta Zeta punoo juonia saadakseen haltuunsa taikalankaa. // Zeta ja Nazboo kertovat tytöille, miten ovat alun perin tavanneet, mutta kaksikon kertomukset eivät ihan täsmää.
20.40 Anni Taimen
Pikki-Pekko haluaa yllättää Larin tekemällä kaikki työt listalta.
20.50 Ritariprinsessa Nella
Erikoiset elikot valtaavat kylän, kun uusi jäätelömaku julkistetaan.
21.05 Top Wing
Kake intoilee, kun saa laulaa Sonjan kojulla, mutta Kroko ja Simppa vievät pianon. Kadettien täytyy saada se takaisin. // Armi Apina ja banaanivarkaat murtautuvat päämajaan ja yrittävät lentää tiehensä komentoaluksella.
21.25 Paw Patrol
PAW Patrol on esikouluikäisten sarja, jonka tähtinä ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye, joita johdattaa 10-vuotias tekniikkanero, poika nimeltä Ryder. Suojellakseen Adventure Bayn yhteisöä PAW Patrol tekee yhteistyötä ratkaistakseen korkean luokan pelastusoperaatioita ainutlaatuisella valikoimalla ongelman ratkaisutaitoja, jäätäviä kulkuneuvoja and paljon söpöä koirahuumoria.Tulipalokoira Marshall, poliisikoira Chase, Skye, joka lentää helikopterilla korkeuksissa - jokainen pentu tuo ainutlaatuisen persoonansa ja taitonsa tiimiin näyttäen mallia ryhmätyöskentelyn tärkeydestä ja mallikansalaisuudesta. Heillä kaikilla on selässään pentujen erikoispakkaus, joka auttaa tekemään kaikenlaista - vaikkapa pelastamaan kissanpentuja tai estämään junaa joutumasta kivisortuman alle! Hauska PAW Patrol −tieto: Ryder pelasti kaikki pennut ja opetti heille PAW Patrol −taidot.
21.50 Paw Patrol
Kivivyöryn vangiksi jäänyt juna saa pennut tarttumaan toimeen.
22.00 Blaze ja Monsterikoneet
Nälkäinen Crusher tekee leipuriauton herkkuboteista vahingossa sottapyttyjä, jotka kaasuttavat tilaisuuden tullen karkuun. AJ ja Blaze yrittävät jäljittää kaikki riehuvat robotit ennen kuin Axle City peittyy leivonnaisiin.
22.20 Rusty Rivets
Biitti ja Rustyn äiti tempautuvat jättikuplien sisälle, ja Rustyn ja Roosan pitää keksiä, miten megavahvat kuplat saa puhkaistua! // Lasse ja Emilia käynnistävät vahingossa sukellusveneen ja joutuvat sen mukana meriseikkailulle.
22.45 Anni Taimen
Meitä ja Kaita luullaan lumihirviöiksi. // Onni loukkaa itsensä ja alkaa pelätä korkeuksia. Hän pelkää jopa käyttää omaa hissiään.
23.10 Shimmer ja Shine
Tytöt tapaavat hengen, jolla on oivalliset kampaajan taidot. Zetan mielestä nuo taidot sopisivat paremmin hänelle.
23.20 Butterbean's cafe
Neiti Marmeladi ja hänen siskonsa osallistuvat sisarusleivontakisaan, mutta he kinastelevat kaikesta. Pystyvätkö he yhteistyöhön? // Krookus kuulee Voipavun mainitsevan, että aikoo sulkea kahvilan. Sulkeeko kahvila ovensa... ikiajoiksi?
23.45 Peppa Pig
Peppa Pig
23.50 Peppa Pig
Peppa Pig
23.55 Peppa Pig
Peppa Pig

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password