Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 14.08.2019

00.02 Paw Patrol
Kun muut pennut harjoittelevat laskuvarjohyppyjä, Marshallin täytyy napata karanneet kissanpennut yksin. Hän ottaa avukseen muiden pelastajien pentupakkaukset. // Ryder ja Paw Patrol pelastavat liukkaan jään vangiksi joutuneen poroperheen. Episode 11 season 2.
00.24 Ritariprinsessa Nella
Nellan täytyy opettaa hydrasiskoksille vuorottelua ennen kuin ne pilaavat sadonkorjuujuhlan. / Flutter tulee mustasukkaiseksi, kun Nella pyytää Flapperia toimittamaan viestinsä. Episode 25 season 1.
00.36 Blaze ja monsterikoneet
Nälkäinen Crusher tekee leipuriauton herkkuboteista vahingossa sottapyttyjä, jotka kaasuttavat tilaisuuden tullen karkuun. AJ ja Blaze yrittävät jäljittää kaikki riehuvat robotit ennen kuin Axle City peittyy leivonnaisiin. Episode 11 season 1.
01.00 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa tekevät opettajalle roboapulaisen, mutta siihen tulee outo vika ja tuloksena on kaaos Episode 18 season 2.
01.22 Blaze ja monsterikoneet
Kun dinosaurusauto Zeg vaihtaa vahingossa "superpomppurenkaat", hän alkaa pomppia hervottomasti. Blaze ja AJ tutustuvat adheesioon yrittäessään saada pomppivan ystävänsä seisahtumaan. Episode 5 season 1.
01.44 Paw Patrol
Carlos ja Tracker ovat tekemässä papaijamehua Paw Patrolin kanssa kunnes he kuulevat, että pormestari Goodway ja Chickaletta ovat pulassa.. // Farmarin Alin siilon katto putoaa ja hän tarvitsee apua maissisatonsa pelastamisessa. Episode 10 season 5.
02.06 Rusty Rivets
Murska harhautuu pois pihalta ja eksyy, mutta Rusty kehittelee yökiiturin löytääkseen sen. / Kun Lassen pehmolelu putoaa junan ikkunasta, Rusty pelastaa sen kiipeämällä korkeuksiin robottihämähäkillä. Episode 9 season 1.
02.30 Bubble Guppies
Piip-piip! Muksut rakastavat autoja! Mutta kun opettajan auto hyytyy matkalla huvipuistoon, keksivätkö muksut, miten matka saadaan taas jatkumaan? Episode 12 season 3.
02.53 Seikkailija Dora
Doran tanssiryhmä järjestää esityksen tanssijoiden perheille ja ystäville. Dora on valittu aloittamaan tanssiesitys, mutta Postiankka tuokin hänelle tanssitossujen sijaan uimaräpylät! Episode 10 season 6.
03.16 Paw Patrol
Pelottoman Dannyn uusi kaukosäädin alkaa vahingossa ohjailla Everestin lumitraktoria ja Seikkailulahden jokaista ajoneuvoa.! // Rockyn täytyy pelastaa itsensä jouduttuaan kiipeliin saarelle, joka on täynnä Humdingerin jättämiä roskia. Episode 15 season 5.
03.40 Blaze ja monsterikoneet
Daringtonilla on synttärit! Crusher yrittää varastaa synttärikakun robotin avulla, mutta hänen suunnitelmansa epäonnistuu ja kakku katoaa. Löytääkö Blaze karkurikakun ennen Crusheria ja onnistuuko hän pelastamaan kemut? Episode 9 season 3.
04.00 Peppa Pig
Episode 12 season 2.
04.01 Peppa Pig
Episode 12 season 2.
04.06 Peppa Pig
Episode 13 season 2.
04.09 Peppa Pig
Episode 14 season 2.
04.10 Peppa Pig
Episode 14 season 2.
04.14 Peppa Pig
Episode 15 season 2.
04.15 Peppa Pig
Episode 15 season 2.
04.18 Peppa Pig
Episode 16 season 2.
04.20 Peppa Pig
Episode 16 season 2.
04.24 Sunny Day
Sunny ja hänen ystävänsä tuuraavat Timmyä päivän ajan, jotta hän voi toteuttaa rokkitähden unelmansa ja soittaa Surffipoikien kanssa. Kaoottinen päivä päättyy mahtavaan konserttiin ja Timmy saa suurta kunniaa teoistaan. Episode 32 season 1.
04.46 Shimmer ja Shine
Shimmer, Shine ja Leah lähtevät lohikäärmeiden maille auttaakseen Shaunia löytämään myyttisen taikaeläimen. Episode 9 season 4.
05.07 Ritariprinsessa Nella
Minatori lähtee etsimään sammakkoa siinä toivossa, että konnan pussaaminen tekisi hänestä prinsessan. / Taidefestivaali lähestyy, ja Clod osoittautuu koko lailla taitavaksi maalariksi. Episode 10 season 1.
05.30 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa yrittävät estää Saken löyhkäävää robottihaisunäätää pilaamasta ruusuntuoksukilpailua. Episode 9 season 2.
05.52 Bubble Guppies
Piip-piip! Muksut rakastavat autoja! Mutta kun opettajan auto hyytyy matkalla huvipuistoon, keksivätkö muksut, miten matka saadaan taas jatkumaan? Episode 12 season 3.
06.16 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Garrett pilaavat vahingossa Sir Coachin rakkaan ritarikortin, mutta he haluavat korjata virheensä. / Kuuluisa ritari tulee vierailulle Linnanpihaan, mutta samalla mukana tulee lohikäärme, jonka ritari kehuu kukistaneensa. Episode 9 season 1.
06.38 Ritariprinsessa Nella
When Blaine finds himself in peril on a class climbing trip, it's up to Nella to help him! Episode 31 season 1.
07.00 Peppa Pig
Episode 23 season 2.
07.09 Peppa Pig
Episode 25 season 2.
07.17 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Stripes seilaavat Eläinsaarelle - uskomattomaan paikkaan, jossa asuu vain monsterikone-eläimiä. Kun ahne lisko saattaa saaren vaaraan, Blazen ja Stripesin täytyy löytää villit puolensa pelastaakseen eläinystävänsä. Episode 10 season 3.
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
08.06 Rusty Rivets
Rusty rakentaa koneen, joka tekee ja latoo hiekkatiiliä Lassen toivomaa jättimäistä hiekkalinnaa varten. Episode 5 season 2.
08.17 Paw Patrol
Jake ja Everest odottavat innolla lumilautailukisoja, mutta valitettavasti rata on hautautunut lumeen. // Kun Paw Patrol yrittää pelastaa kapu Turbotin uponnutta sukelluskelloa, he tapaavat jättimäisen merimakkaran. Episode 23 season 2.
08.42 Top Wing
Kadetit yrittävät antaa Piialle vapaapäivän, mutta kun Sisun alus riistäytyy hallinnasta, he tarvitsevat Piian apua. // Lenni yrittää tehdä maalla uskomatoman turbosurffausliikkeensä, ja muut kadetit mittelöivät skeittikisoissa. Episode 23 season 1.
09.03 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
09.17 Shimmer ja Shine
Leah vahtii lemmikkejä sillä aikaa kun Shine ja Shimmer rakentavat palatsiin uudet lemmikkien makuuhuoneet. // Linnunpoikanen erehtyy luulemaan Zetaa emokseen, joten tytöt auttavat etsimään poikasen oikean äidin. Episode 14 season 2.
09.34 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
09.40 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
09.45 Peppa Pig
Episode 28 season 2.
09.52 Paw Patrol
Pentujen pitää houkutella iso apina Paw Patrolleriin, jotta he voivat viedä sen takaisin viidakkoon. // Kisu jää kiipeliin kotkan pesään ja tarvitsee apua päästäkseen alas. Episode 11 season 4.
10.14 Paw Patrol
Everest, Turbotit ja avaruuskivi jäävät kiipeliin luolaan. // Pormestari Goodway katoaa ja pormestari Humdinger aiheuttaa kaaosta Seikkailulahdella. Episode 17 season 4.
10.30 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
10.54 Sunny Day
Violet kiitää Roxin skeittilaudalla ympäri kaupunkia. Rox ei onnistu saamaan Violetia kiinni, mutta ihastunut Lacey onnistuu siinä. Harmillisesti Violet pääsee uudestaan karkuun, Ja Sunnyn ja Roxin täytyy ryhtyä toimeen pelastaakseen pupu. Episode 33 season 1.
11.18 Shimmer ja Shine
Leah, Shimmer ja Shine löytävät maagisen jalokiven, joka kahdentaa kaiken, mukaan lukien Zetan! // Zac toivoo Kazille lemmikkiziffilonin, josta koituu enemmän harmia ja hauskuutta kuin mitä he alun perin odottivatkaan. Episode 9 season 2.
11.30 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Pikki-Pekko yrittää epätoivoisesti keksiä mitä voisi esittää hotellin kykykisassa ja hermostuu, kun luulee ettei osaa mitään. / Kun hotellin ruusut katoavat, Anni tapaa ylhäisen pörhön prinsessa Miin, jolla on silmää kauneudelle. Episode 2 season 1.
11.55 Ritariprinsessa Nella
Nella auttaa Smelglyä pääsemään unelmatyöhönsä kaartin ritarina. / Nellan ja Norman leikkihetki keskeytyy, kun lähistöllä metelöi kaksi riitelevää jättiläistä. Episode 15 season 1.
12.06 Kiva onnistuu!
Perhe pelaa Saulin lempilautapeliä, "Pyramidin aarretta", kun Sheila kutsutaan hoitamaan tärkeään timanttikuljetukseen liittyvää sekaannusta. Lapset rakentavat kaivinkoneen aarrejahtiinsa. Episode 40 season 1.
12.19 Blaze ja monsterikoneet
Kun Blazen metallinen pokaali katoaa tietymättömiin, alkaa jännittävä mysteerivoron jäljitys. Episode 12 season 1.
12.43 Blaze ja monsterikoneet
Zeg löytää pienen dinosauruksen munan kesken AJ:n, Blazen ja Zegin Jysäys-peliä. Kolmikko lähtee ikimuistoiselle matkalle halki esihistoriallisen maiseman palauttaakseen munan Rekkasaurus-äidille. Episode 13 season 1.
13.07 Rusty Rivets
Kun apua tarvitaan, 10-vuotias Rusty Rivets ja hänen paras kaverinsa Roosa kyllä keksivät keinon. He kierrättävät vanhat osat uusiin, huikeisiin keksintöihin, joilla he selvittävät pulman kuin pulman. Episode 25 season 2.
13.19 Rusty Rivets
Kun apua tarvitaan, 10-vuotias Rusty Rivets ja hänen paras kaverinsa Roosa kyllä keksivät keinon. He kierrättävät vanhat osat uusiin, huikeisiin keksintöihin, joilla he selvittävät pulman kuin pulman. Episode 25 season 2.
13.29 Bubble Guppies
Kurr, kurr! Gil ja Goby tuovat Fernando-nimisen nuijapään kouluun nähdäkseen, miten siitä kehittyy sammakko. Kun Fernando on valmis loikkimaan, Gilin ja Gobyn on ohjattava se takaisin lampeensa perinteisessä Härkäsammakkojuoksussa! Episode 18 season 3.
13.54 Zack & Quack
Zack löytää pop-up-leijonan, mutta saa pian huomata, ettei leijonan hoitaminen ole helppoa. // Kun Zackin puumaja lentää pois puutarhasta, ystävysten on muunnettava maja erilaisiksi kulkuvälineiksi voidakseen tuoda sen turvallisesti takaisin kotiin. Episode 16 season 1.
14.18 Top Wing
Kadetit päättävät siivota Pyörresaarella. Kun roskia täyteen lastattu juna uhkaa suistua raiteilta, Top Wing -tiimin täytyy tarttua tositoimiin. // Pinjan ystävä Janni järjestää ystäväjuhlat. Top Wingin tiimi kiitää apuun ja varmistaa, että vieraat pääsevät ajoissa paikalle. Episode 20 season 1.
14.42 Paw Patrol
Pentujen pitää keksiä keino auttaa eksyneet pingviinit takaisin Pohjoisnavalle. // Paw Patrol auttaa delfiininpoikasen takaisin vanhempiensa luokse. Episode 1 season 2.
15.08 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen. // Marshallin lemmikkisammakko loikkaa helikopteriin, vaikka sen pitäisi osallistua hyppelykisaan. Episode 2 season 2.
15.34 Peppa Pig
Episode 15 season 2.
15.39 Peppa Pig
Episode 16 season 2.
15.44 Peppa Pig
Episode 17 season 2.
15.49 Peppa Pig
Episode 18 season 2.
15.53 Peppa Pig
Episode 19 season 2.
15.59 Max & Meeri
Max ja Meeri ovat sisaruksia. Seitsemänvuotias Meeri on Maxin isosisko ja pitää huolta pikkuveljestään, vaikka hän joskus käykin vähän hermoille. Episode 8 season 5.
16.23 Pihlan poppoo
Pihla aikoo hämmästyttää tuomarit ja yleisön kykykilpailussa suurenmoisen balettiryhmänsä kanssa mutta huomaa pian, että Ringon on saatava esittää ihan omat kuvionsa.. // Poppoo lähtee etsimään toivomuskiveä, jotta Pedron haave, että hän voisi kerrankin olla rohkea, toteutuisi. Episode 7 season 1.
16.38 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Kun Pusse loukkaa itsensä, Olli ryhtyy Annin apuriksi./ Prinsessa Miin Mitilda-serkku tule kylään, ja Mii pelkää, että kaikki pitävät serkusta enemmän kuin hänestä. Episode 5 season 1.
17.00 Shimmer ja Shine
Nazboon sisarukset saapuvat visiitille, ja Zeta värvää ne ryöstämään tyttöjen jalokivet näiden ollessa poissa kotoa. // Zacin toive vie hänet metsään etsimään salaperäistä olentoa, ja Kaz ja tytöt lähtevät seikkailulle löytääkseen Zacin. Episode 5 season 3.
17.10 Butterbean's Café
Kun Butterbeanin jakeluauto hajoaa, herra Brookwrench muuttaa sen kimaltavaksi kulkevaksi kahvilaksi - Herkkuautoksi.! // Presidentti joutuu perumaan lounaansa kahvilassa, joten Butterbean vie lounaan hänen luokseen. Episode 5 season 1.
17.24 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Garrett pilaavat vahingossa Sir Coachin rakkaan ritarikortin, mutta he haluavat korjata virheensä. / Kuuluisa ritari tulee vierailulle Linnanpihaan, mutta samalla mukana tulee lohikäärme, jonka ritari kehuu kukistaneensa. Episode 9 season 1.
17.35 Kiva onnistuu!
Nannin muistellessa lapsuutensa mäkiautokilpailuja Kiva ja Sauli huomaavat ketun, joka varastaa mansikoita Nannin puutarhasta. Ketun nappaamiseen tarvitaan nopeutta ja mikä olisikaan nopeampi apuväline kuin kilpa-auto. Episode 50 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Kun apua tarvitaan, 10-vuotias Rusty Rivets ja hänen paras kaverinsa Roosa kyllä keksivät keinon. He kierrättävät vanhat osat uusiin, huikeisiin keksintöihin, joilla he selvittävät pulman kuin pulman. Episode 25 season 2.
17.59 Paw Patrol
Farmari Al ja farmari Yumi ovat menossa naimisiin. // Skyen lempilentäjä Ace Soarensen aikoo järjestää uskomattoman temppunäytöksen Seikkailulahdessa, mutta joutuu lentokoneensa kanssa ongelmiin. Episode 9 season 2.
18.23 Blaze ja monsterikoneet
Axle Cityssä sataa lunta ja kaupungin jokainen ajoneuvo jonottaa saadakseen herkullista talvijuomaa - kuumaa kaakaota. Kun Crusher yrittää saada kaiken kuuman kaakaon itselleen, Blaze tekee kaikkensa saadakseen juomat takaisin. Episode 12 season 4.
18.45 Top Wing
Top Wingin kadettien täytyy tehdä yhteistyötä, jotta saavat ansaittua perämiesmerkit. Episode 17 season 1.
19.00 Top Wing
Kun Lennin turbosurffaaja-ystävät jäävät luolaan kiipeliin, hänen ja Pinjan täytyy kisata nousuvettä vastaan ja pelastaa heidät. // Kadetit yrittävät ansaita uutta merkkiä pyörittämällä Sitruunakojua. Episode 18 season 1.
19.13 Zack & Quack
Kun pop-up-partiolaiset Zack ja Quack päättävät hankkia harvinaisen urheusmerkin, heidän on todistettava kykynsä noutamalla upea purppurainen kivi. // Zack ja Quack osallistuvat Höyhenriehaan - lintujen ja heidän ystäviensä ikiomaan paraatiin. Episode 26 season 1.
19.37 Paw Patrol
Pentujen pitää keksiä keino auttaa eksyneet pingviinit takaisin Pohjoisnavalle. // Paw Patrol auttaa delfiininpoikasen takaisin vanhempiensa luokse. Episode 1 season 2.
20.02 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen. // Marshallin lemmikkisammakko loikkaa helikopteriin, vaikka sen pitäisi osallistua hyppelykisaan. Episode 2 season 2.
20.28 Pihlan poppoo
Pihla muuntaa Pedron torkkuessa tämän sängyn polkuautoksi, mutta polkuautorallin voittoon tarvitaan torkkujaakin. . // Pihla on päivän pormestarina ja suostuu kaikkeen, kunnes ymmärtää, että joskus on osattava kieltäytyäkin. Episode 1 season 1.
20.49 Peppa Pig
Episode 28 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 29 season 2.
21.04 Peppa Pig
Episode 31 season 2.
21.10 Peppa Pig
Episode 32 season 2.
21.16 Butterbean's Café
Episode 8 season 1.
21.41 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Anni tapaa unelmiensa parhaan ystävän, pörhön nimeltä Pusse./Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia. Episode 8 season 1.
22.03 Zack & Quack
Zack tahtoo kesyttää maailman villeimmän eläimen ja päättää lähteä sirkukseen // Kun pörröinen vauvahirviö popsahtaa esiin puutarhassa, Zack ystävineen lähtee etsimään vauvan äitiä. Episode 3 season 1.
22.27 Top Wing
Lucky students get to be "Cadets for a Day." Top Wing, and their junior cadets, end up having to rescue their teacher! Episode 15 season 1.
22.51 Top Wing
Pinja kiitää Haaksirikkorotkoon etsimään kadonnutta aarretta ja pelastaa kommodori Smurkturkskin. Episode 16 season 1.
23.15 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Meitä ja Kaita luullaan lumihirviöiksi. / Onni loukkaa itsensä ja alkaa pelätä korkeuksia. Hän pelkää jopa käyttää omaa hissiään. Episode 10 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password