Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 11.07.2019

00.02 Ritariprinsessa Nella
Nella ystävineen osallistuu huikeaan polkuautokisaan!! // Nella ja Blaine etsivät salaperäistä Syväjärven merihirviötä. Episode 37 season 1.
00.24 Ritariprinsessa Nella
A new girl moves to the kingdom - with a big secret to hide. // Nella tracks down Garrett's childhood dragon friend for a birthday surprise. Episode 5 season 1.
00.36 Paw Patrol
Rubble tutustuu Paw Patroliin ja saa osallistua pelastustehtäväänkin. // Wally-mursu joutuu pulaan veden alla, eikä sen pelastaminen ole mitään lastenleikkiä. Episode 12 season 1.
01.00 Rusty Rivets
Murska harhautuu pois pihalta ja eksyy, mutta Rusty kehittelee yökiiturin löytääkseen sen. / Kun Lassen pehmolelu putoaa junan ikkunasta, Rusty pelastaa sen kiipeämällä korkeuksiin robottihämähäkillä. Episode 9 season 1.
01.22 Blaze ja monsterikoneet
Blaze löytää ritariautojen valtakunnasta koneen, jota hänen keskiaikaiset ystävänsä käyttävät lataamiseen. Kun lohikäärme pihistää latausaseman, Blaze ryhtyy toimeen ja yrittää löytää sen ennen kuin valtakunnasta loppuu energia ja kaikki nukahtavat. Episode 4 season 3.
01.44 Paw Patrol
Maatilalla riehuvat puput aiheuttavat päänvaivaa niin maanviljelijälle kuin pennuillekin. // Katie tahtoo viedä pennun koiranäyttelyyn, mutta kaikilla tuntuu olevan muuta puuhaa. Episode 13 season 1.
02.06 Paw Patrol
Merellä hajonnut öljytankkeri uhkaa saastuttaa koko Seikkailulahden. // Pormestarin suvun juhlapäivä saa ikävän käänteen, kun tilaisuuteen varta vasten kiillotettu patsas katoaa. Episode 14 season 1.
02.30 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 2 season 2.
02.53 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 3 season 2.
03.16 Paw Patrol
Seikkailulahdella valmistaudutaan lännenjuhliin, mutta karanneet lehmät uhkaavat pilata juhlat. // Maatilalla on eläimellinen hätätilanne, jonka ratkaisemisessa tarvitaan Alexia. Episode 15 season 1.
03.40 Shimmer ja Shine
Kaz pelkää, ettei ole kyllin rohkea, ja lähtee lasten kanssa etsimään Rohkeuskiveä, joka auttaisi häntä./Nazboo löytää kazoo-pillin, joka vahvistaa taikaa kun sitä soitetaan, myös Zetan taikaa. Episode 19 season 3.
04.01 Peppa Pig
Episode 51 season 2.
04.06 Peppa Pig
Episode 52 season 2.
04.10 Peppa Pig
Episode 53 season 2.
04.15 Peppa Pig
Episode 1 season 2.
04.20 Peppa Pig
Episode 2 season 2.
04.25 Sunny Day
Sunny osallistuu muotoleikkauskisaan, mutta kun Lacey tekee kahdesti tuhojaan hänen tekeleeseensä, hän käyttää stailistitaitojaan ja nopeaa ajattelua luodakseen aivan uuden taidemuodon. Episode 9 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Tytöt lähtevät seikkailemaan merirosvohenki Zoran kanssa löytääkseen maagisen Sateenkaarihelmen, josta laiva saa käyttövoimansa./Zeta vie kristallin, joka sisältää satunnaisia toiveita, ja käyttää taikaansa saadakseen nuo toiveet itselleen. Episode 20 season 3.
05.09 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 4 season 2.
05.32 Blaze ja monsterikoneet
Kun Picklen perheen kaikki jäsenet eksyvät metsään, Pickle lyöttäytyy yhteen hinausauto-Blazen kanssa ja ryntää apuun. Episode 2 season 4.
05.54 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Darington ovat kanasirkuksessa. Kun Crusher vahingossa laukaisee kanat kauas, Blazen ja Daringtonin tehtävänä on tuoda siivekkäät ystävät takaisin telttaan. Episode 3 season 4.
06.16 Paw Patrol
Alex kutsuu Paw Patrolin apuun etsimään kadonnutta koulureppuaan. // Chasen yllätysjuhlat uhkaavat mennä pieleen koko kaupunkia vaivaavan sähkökatkon takia. Episode 16 season 1.
06.39 Rusty Rivets
Kun bitit löytävät romupihalle pudonneen satelliitin, Rustyn on keksittävä keino saada satelliitti takaisin kotiinsa avaruuteen!/Rustyn kavereineen täytyy siirtää sairas kala luonnonpuistosta hoitoon. Episode 11 season 1.
07.00 Peppa Pig
Episode 25 season 2.
07.09 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
07.17 Blaze ja monsterikoneet
Valovaras on vauhdissa ja saa koko Axle Cityn pimeäksi. Gabby asentaa Blazeen erikoisvalot, jotta hän voi jäljittää varkaan ja palauttaa valot kaupunkiin. Episode 6 season 3.
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Starla löytävät kartan, joka johdattaa legendaarisen Hyppivän härän kilparadan luokse. Ystävykset suuntaavat villiin lähteen etsiäkseen radan ja kokeakseen elämänsä kurvailun. Episode 7 season 3.
08.06 Rusty Rivets
Lasse haluaisi huvipuistoon mutta matkalla sattuu yhtä jos toista. Niinpä Rusty tekee Lasselle oman huvipuiston/Rusty rakentaa ison imurin, jotta löytäisi meisselinsä Lassen sotkujen seasta. Episode 13 season 1.
08.17 Paw Patrol
Alex ja Jake joutuvat kiipeliin laskettelurinteessä. // Alex on vakuuttunut, että lumihirviö on olemassa, ja aikoo todistaa sen. Episode 6 season 1.
08.42 Top Wing
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakon tutkimusmerkkejä. Kun he eksyvät, heidän täytyy puhaltaa yhteen hiileen, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat koululaiset saavat olla päivän kadettina. Top Wing ja junnukadetit joutuvatkin pelastamaan opettajansa kiipelistä! Episode 15 season 1.
09.03 Butterbean's Café
Episode 10 season 1.
09.17 Shimmer ja Shine
Shimmer ja Zahrora aiheuttavat hankaluuksia vieraillessaan Zahraconiassa, uudessa Zahramayn taivaan osassa . // Tytöt tapaavat Shayan kaksosveljen Shaunin ja auttavat poikia, kun näiden taiat yhdistyvät ja muodostavat salamapilven. Episode 5 season 4.
09.34 Peppa Pig
Episode 34 season 2.
09.40 Peppa Pig
Episode 35 season 2.
09.45 Peppa Pig
Episode 36 season 2.
09.52 Paw Patrol
Alex perustaa mini-patrolin, mutta kun hän joutuu itse pulaan, oikean Paw Patrolin on aika astua esiin. // Alex kadottaa ensimmäisen irronneen hampaansa. Paw Patrolin täytyy löytää se, jotta hammaskeiju voi vierailla pojan luona. Episode 4 season 3.
10.14 Paw Patrol
Pormestari Humdinger varastaa kapu Turbotin ilmalaivan ja suunnittelee muuttavansa sillä Usvalaakson sään. // Herra Porterin hella räjähtää juuri ennen suurta chili-kokkauskisaa. Episode 1 season 4.
10.30 Butterbean's Café
Episode 8 season 1.
10.54 Sunny Day
Sunny ja hänen ystävänsä perustavat bändin esiintyäkseen Friendly Fallsin kykyshow'ssa. Lacey tekee hallaa heidän esiintymiselleen, ja Sunnyn täytyy tempaista taikatemppuja pelastaakseen esityksen. Episode 5 season 1.
11.18 Shimmer ja Shine
Kaz pelkää, ettei ole kyllin rohkea, ja lähtee lasten kanssa etsimään Rohkeuskiveä, joka auttaisi häntä./Nazboo löytää kazoo-pillin, joka vahvistaa taikaa kun sitä soitetaan, myös Zetan taikaa. Episode 19 season 3.
11.30 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Meitä ja Kaita luullaan lumihirviöiksi. / Onni loukkaa itsensä ja alkaa pelätä korkeuksia. Hän pelkää jopa käyttää omaa hissiään. Episode 10 season 1.
11.41 Pihlan poppoo
Iskä innostaa Pihlan ystävineen supersankarileikkiin, ja poppoo perustaakin Heiluhäntänelikon. // Lolan kanit tulevat yökylään Pihlan luo. Pihla lupaa laittaa kanit nukkumaan. Poppoo huomaa kuitenkin pian, ettei tehtävä ole helppo. Episode 6 season 1.
11.55 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 7 season 2.
12.06 Kiva onnistuu!
Nanni tarvitsisi mattopiiskaansa, mutta se on kateissa. Kiva ja Sauli lähtevät etsimään taikamatolla, mutta he eivät tiedä, miltä mattopiiska näyttää. Lapset pyytävät apua Abrakadangus-hengeltä. Episode 5 season 1.
12.19 Blaze ja monsterikoneet
Kun kolme hätätilannetta on liikaa yhdelle monsterikoneelle, Blaze ja hänen ystävänsä muuttuvat supervahvoiksi roboteiksi. Heidän pitää hoidella hallinnasta riistäytynyt juna, tulviva liimatehdas ja purkautuva tulivuori. Episode 7 season 4.
12.43 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Zeg esittelevät uskomattomia robottidino-voimiaan dinosaurus-ystävilleen. Kun kolme pientä tyrannosaurusta katoaa, heidän täytyy laittaa robottivoimansa koitokseen saadakseen pikkuiset takaisin kotiin. Episode 8 season 4.
13.07 Rusty Rivets
Roosa tahtoo katsella Maan ohittavaa komeettaa, ja Rusty tekee kaikkensa toteuttaakseen kaverinsa toiveen.! // Rustyn ja Roosan pitää kiireen vilkkaa korjata vedenalainen, vuotava öljyputki ennen kuin järven eläinasukkaiden koti tuhoutuu. Episode 1 season 2.
13.29 Bubble Guppies
Molly ja Gil näkevät, miten kokki Stefin keittiössä leivotaan herkullisia kuplakermakakkuja. Muksujen vuoro koittaa, kun he lähtevät pelaamaan Kakkupalloa! Tiimityötä tarvitaan, kun juostaan keittiöpisteiden kautta ja leivotaan makupaloja! Episode 8 season 4.
13.54 Zack & Quack
Zack löytää kauniin jalokiven ja haluaa laittaa sen esille Pop-up-museoon, mutta Quack kadottaa arvokkaan kiven. // Zack ei halua lopettaa hauskoja leikkejään päivän päättyessä ja yrittää estää aurinkoa laskemasta, jotta päivä ei päättyisi koskaan. Episode 18 season 1.
14.18 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 13 season 1.
14.42 Paw Patrol
Hurja lohikäärme herää henkiin ja estää Paw Patrolia pääsemästä päämajaan. Onneksi pennut voivat turvautua lentokoneeseensa. // Paw Patrol etsii kolme pientä kadonnutta possua ja rakentaa niille uudet kodit. Episode 9 season 3.
15.08 Paw Patrol
Pormestari Humdinger tuo pormestari Goodwaylle lahjaksi kasvin, joka kukkiessaan lemuaa hirveälle. // Lentävä lautanen syöksyi lahteen! Ryder ja pennut löytävät apinautin avatessaan aluksen luukun. Episode 10 season 3.
15.34 Peppa Pig
Episode 44 season 2.
15.39 Peppa Pig
Episode 45 season 2.
15.44 Peppa Pig
Episode 46 season 2.
15.48 Peppa Pig
Episode 49 season 2.
15.53 Peppa Pig
Episode 50 season 2.
15.59 Max & Meeri
Max ja Meeri ovat sisaruksia. Seitsemänvuotias Meeri on Maxin isosisko ja pitää huolta pikkuveljestään, vaikka hän joskus käykin vähän hermoille. Episode 1 season 7.
16.23 Pihlan poppoo
Pihla aikoo hämmästyttää tuomarit ja yleisön kykykilpailussa suurenmoisen balettiryhmänsä kanssa mutta huomaa pian, että Ringon on saatava esittää ihan omat kuvionsa.. // Poppoo lähtee etsimään toivomuskiveä, jotta Pedron haave, että hän voisi kerrankin olla rohkea, toteutuisi. Episode 7 season 1.
16.35 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Kun Pusse loukkaa itsensä, Olli ryhtyy Annin apuriksi./ Prinsessa Miin Mitilda-serkku tule kylään, ja Mii pelkää, että kaikki pitävät serkusta enemmän kuin hänestä. Episode 5 season 1.
17.00 Shimmer ja Shine
Leah saa uuden kaverin, ketun, joka osaa muuttua näkymättömäksi. Zeta taas haluaa valjastaa ketun taidot omaan käyttöönsä. // Tala, Nahal ja Parisa ovat mukana lemmikkien taitokisassa. Zeta ja Nazboo haluavat kuitenkin varastaa show'n. Episode 12 season 2.
17.10 Butterbean's Café
Episode 9 season 1.
17.24 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 7 season 2.
17.35 Kiva onnistuu!
Nannin tv:stä katoaa kuva juuri kun hänen lempielokuvansa on alkamassa. Kiva, Sauli ja Angus matkaavat avaruuteen korjaamaan tv-satelliitin ja innostuvat hurjaan leikkiin avaruusolennon ja tämän vallattoman koiran kanssa. Episode 26 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Herra Hinku haluaisi tansseihin, mutta hän pitää itseään surkeana tanssijana. Rusty ja Roosa rakentavat Hingulle puvun, joka tanssii hänen puolestaan./Rusty häätää mehiläiset vahingossa kotipesästään ja joutuu houkuttelemaan ne takaisin. Episode 25 season 1.
17.59 Paw Patrol
Hajonnut junaraide keskeyttää pentujen tanssipelin. // Sankka sumu aiheuttaa Seikkailulahdella ongelmia, kun laivat ovat vaarassa törmätä saareen. Episode 4 season 1.
18.23 Blaze ja monsterikoneet
Starla osallistuu Possu 500 -kisaan palkintopossunsa Zippyn kanssa. Kun Crusher ja hänen Slop-possunsa lennättävät Zippyn kauas kisapaikalta, Blaze, AJ ja Starla joutuvat pitämään kiirettä hakeakseen Zippyn takaisin ennen kisan alkua. Episode 5 season 2.
18.45 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 6 season 1.
19.00 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 6 season 1.
19.13 Zack & Quack
Zack ja muut lähtevät etsimään superjännittävää popupia, joka toteuttaa toiveita./Kira lähtee askartelukilpailuun vahingossa ilman varusteitaan. Zack ja Quack ryntäävät perään - mutta piraatit valtaavat Kiran junan. Episode 1 season 2.
19.37 Paw Patrol
Hurja lohikäärme herää henkiin ja estää Paw Patrolia pääsemästä päämajaan. Onneksi pennut voivat turvautua lentokoneeseensa. // Paw Patrol etsii kolme pientä kadonnutta possua ja rakentaa niille uudet kodit. Episode 9 season 3.
20.02 Paw Patrol
Pormestari Humdinger tuo pormestari Goodwaylle lahjaksi kasvin, joka kukkiessaan lemuaa hirveälle. // Lentävä lautanen syöksyi lahteen! Ryder ja pennut löytävät apinautin avatessaan aluksen luukun. Episode 10 season 3.
20.28 Pihlan poppoo
Pihlan poppoo lupautuu laulamaan Puu-rokin festivaaleilla, mutta bändistä puuttuu laulaja. Onneksi Pedro löytää sisäisen rokkitähtensä! ! // HJ:n laukusta tipahtaa kirje, jonka poppoo päättää lähteä yhdessä viemään perille. Kunpa sen vain saisi ensin kiinni! Episode 2 season 1.
20.49 Peppa Pig
Episode 14 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 15 season 2.
21.04 Peppa Pig
Episode 17 season 2.
21.10 Peppa Pig
Episode 18 season 2.
21.16 Butterbean's Café
Dalia ja Pioni pitävät toistensa töitä helppoina, joten he vaihtavat työtehtäviään.! // Krookus opettelee ajamaan pyörällä. Toimituksen vieminen Herkkuautolla ei onnistu, joten pystyykö Krookus pelastamaan päivän pyörällään? Episode 11 season 1.
21.41 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Meitä ja Kaita luullaan lumihirviöiksi. / Onni loukkaa itsensä ja alkaa pelätä korkeuksia. Hän pelkää jopa käyttää omaa hissiään. Episode 10 season 1.
22.03 Zack & Quack
Kun Quack alkaa aivastella kesken ritarileikin, päättää urhea ritari Sir Zack lähteä etsimään aineksia taikalääkkeeseen. // Kun Zack saa huipputason bumerangin, hän unohtaa parhaan ystävänsä Quackin uuden leikkikalunsa vuoksi. Episode 4 season 1.
22.27 Top Wing
Top Wingin jäsenet kouluttavat ystävistään "juniorikadetteja." Kun Luihu yrittää osoittaa olevansa sankari, kaikkien kadettien täytyy puhaltaa yhteen hiileen ja pelastaa Luihu. // Kadetit löytävät aarrekartan. Kun Luihu varastaa sen, alkaa kisa siitä, kuka löytää aarteen ensimmäisenä. Episode 25 season 1.
22.51 Top Wing
Banaanivarkaat pihistävät Onnan toimituslennokit. Lentävät apinat suuntaavat niiden kanssa kohti kommodorin kuumailmapalloa, ja Top Wingin pitää syöksyä apuun. // Pinja on menossa leikkimään Jannin kanssa, mutta kun Jannin veli joutuu kiipeliin, kaikkien kadettien täytyy kiitää apuun. Episode 26 season 1.
23.15 Shimmer ja Shine
Sateenkaariputouksessa on jokin vialla, joten Samira lähettää tytöt putouksen toiselle puolelle, ihmeelliseen Sateenkaari-Zahrayn maahan. Siellä Shimmer ja Shine tapaavat putouksen hengen, joka auttaa heitä palauttamaan asiat raiteilleen. Episode 6 season 3.
23.40 Shimmer ja Shine
Tytöt tapaavat hengen, jolla on oivalliset kampaajan taidot. Zetan mielestä nuo taidot sopisivat paremmin hänelle. / Shimmer ja Shine tapaavat liihottajahengen ja pääsevät tämän seurassa tutustumaan kukkien maailmaan. Episode 7 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password