Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 12.06.2019

00.00 Ritariprinsessa Nella
Nellan viestihaukka välittää vieraille erikoisia syntymäpäiväkutsuja. / Nella auttaa impkiniä menestymään Linnanpihan keilaturnauksessa. Episode 6 season 1.
00.23 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Trinket tajuavat hyväksyneensä yökyläilykutsun samalle illalle sekä Garrettin että Minatorin luokse. / Kun Suuri piirtotähti jää sumun taakse näkymättömiin, Blaine ja Garrett rikkovat sääntöjä saadakseen nähdä sen. Episode 17 season 1.
00.35 Paw Patrol
Peloton Danny-X joutuu kiipeliin kanjonin reunalla kasvavan puun oksalle eikä pääse sieltä alas nälkäisten karhujen takia. // Pormestari Humdinger tekee kiusaa pormestari Goodwayn tulppaaneille. Chase ja Rocky joutuvat pelastuspuuhin. Episode 16 season 3.
00.58 Rusty Rivets
Herra Hinku haluaisi tansseihin, mutta hän pitää itseään surkeana tanssijana. Rusty ja Roosa rakentavat Hingulle puvun, joka tanssii hänen puolestaan./Rusty häätää mehiläiset vahingossa kotipesästään ja joutuu houkuttelemaan ne takaisin. Episode 25 season 1.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze oppii uuden jännittävän pelin nimeltä autopallo. Kun Crusher ja hänen tiiminsä haastavat hänet, Blazen on koottava Axle Cityn asukkaista autopallojoukkue ennen suuren pelin alkua. Episode 10 season 1.
01.44 Paw Patrol
Pentujen ja Raimundon apinoiden kickball-ottelu on melkoista hullunmyllyä kunnes yhtäkkiä kotka varastaa pallon. // Seikkailulahden Tähdet ovat valmiita kesälajien urheilutapahtumaan, mutta kenttä jäätyy Pelottoman Danny X:n takia. Episode 17 season 3.
02.06 Paw Patrol
Muurahaiset varastelevat hedelmiä ja hankaloittavat Hillofestivaalien viettämistä. Pentujen tehtävänä on houkutella ötökät turvallisesti muualle. // Zuma joutuu erikoiseen seikkailuun, sillä hänen pitää pelastaa purjelautaileva possu. Episode 18 season 3.
02.07 Paw Patrol
Muurahaiset varastelevat hedelmiä ja hankaloittavat Hillofestivaalien viettämistä. Pentujen tehtävänä on houkutella ötökät turvallisesti muualle. // Zuma joutuu erikoiseen seikkailuun, sillä hänen pitää pelastaa purjelautaileva possu. Episode 18 season 3.
02.30 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 1 season 2.
02.52 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 2 season 2.
03.15 Paw Patrol
Farmari Yumin lannoite kasvattaa vihannekset jättimäisiksi, ja pentujen tehtävä on estää suuri katastrofi. // Paw Patrol tekee farmari Alin pellolle kuvion kertoakseen avaruusolennoille, että he löysivät olentojen kadonneen lelun. Episode 19 season 3.
03.39 Shimmer ja Shine
Shimmer ja Zahrora aiheuttavat hankaluuksia vieraillessaan Zahraconiassa, uudessa Zahramayn taivaan osassa . // Tytöt tapaavat Shayan kaksosveljen Shaunin ja auttavat poikia, kun näiden taiat yhdistyvät ja muodostavat salamapilven. Episode 5 season 4.
04.01 Peppa Pig
Episode 9 season 2.
04.06 Peppa Pig
Episode 10 season 2.
04.10 Peppa Pig
Episode 11 season 2.
04.15 Peppa Pig
Episode 12 season 2.
04.16 Peppa Pig
Episode 12 season 2.
04.20 Peppa Pig
Episode 13 season 2.
04.21 Peppa Pig
Episode 13 season 2.
04.25 Sunny Day
Doodle, Rox ja Blair heittäytyvät luoviksi auttaakseen Sunnya täyttämään hyvin erityisen synttäritoivelistansa. Episode 8 season 1.
04.26 Sunny Day
Doodle, Rox ja Blair heittäytyvät luoviksi auttaakseen Sunnya täyttämään hyvin erityisen synttäritoivelistansa. Episode 8 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Kun Zeta saa käsiinsä maalausjalokiven, hän luo taiteellaan sekasortoa, joka tyttöjen täytyy saada hallintaan. //Kun Leah vahingossa toivoo ettei päivä loppuisi, lasten on keksittävä keino saada kuu tulemaan esiin ja päättämään päivä. Episode 7 season 4.
04.48 Shimmer ja Shine
Kun Zeta saa käsiinsä maalausjalokiven, hän luo taiteellaan sekasortoa, joka tyttöjen täytyy saada hallintaan. //Kun Leah vahingossa toivoo ettei päivä loppuisi, lasten on keksittävä keino saada kuu tulemaan esiin ja päättämään päivä. Episode 7 season 4.
05.10 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 3 season 2.
05.32 Blaze ja monsterikoneet
Kun kolme hätätilannetta on liikaa yhdelle monsterikoneelle, Blaze ja hänen ystävänsä muuttuvat supervahvoiksi roboteiksi. Heidän pitää hoidella hallinnasta riistäytynyt juna, tulviva liimatehdas ja purkautuva tulivuori. Episode 7 season 4.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Zeg esittelevät uskomattomia robottidino-voimiaan dinosaurus-ystävilleen. Kun kolme pientä tyrannosaurusta katoaa, heidän täytyy laittaa robottivoimansa koitokseen saadakseen pikkuiset takaisin kotiin. Episode 8 season 4.
06.14 Paw Patrol
Everest joutuu haisunäädän tuhnun uhriksi ja muut pennut yrittävät hienovaraisesti vihjata, että hän tarvitsee kylvyn. // Pennut keksivät uudenlaisen hipan pelastaessaan jään alle pulaan joutuneen vauvavalaan. Episode 20 season 3.
06.38 Rusty Rivets
Puistovahti Annan lentokone tekee pakkolaskun kauas savannille. Rusty ja Roosa tarvitsevat uuden kulkuneuvon, jonka avulla he pääsevät perille ja voivat rakentaa keksintöjään paikan päällä. Näin keksitään liikkuva Rivet-labra. Episode 2 season 2.
07.00 Peppa Pig
Episode 42 season 2.
07.04 Peppa Pig
Episode 43 season 2.
07.09 Peppa Pig
Episode 44 season 2.
07.16 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
07.40 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Zeg löytävät Eläinsaarelta pikkuruisten otusten maailman aivan renkaidensa juuresta - Hyönteismaailman! Ystävykset muuntautuvat muurahaiseksi ja heinäsirkaksi ja ajautuvat kaikkien aikojen pienimpään suureen seikkailuun. Episode 12 season 3.
08.03 Rusty Rivets
Botteihin iskee virus, ja niiden väkevät aivastukset aiheuttavat hankaluuksia. Lapset yrittävät selvittää sotkun.! // Biitti kaivautuu vahingossa vanhaan kaivokseen. Rustyn ja Roosan pitää etsiä Biitti ja löytää takaisin maan pinnalle. Episode 13 season 2.
08.15 Paw Patrol
Pormestari Humdinger keksii vääriä hätätilanteita, jotta kisut vaikuttaisivat pätevämmiltä kuin Paw Patrol. Wingnutien uusi lemmikkistrutsi karkaa kotimatkalla. Paw Patrolin pitää löytää se ja viedä se Wingnutien maatilalle. Episode 1 season 5.
08.39 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 12 season 1.
09.00 Butterbean's Café
Episode 9 season 1.
09.15 Shimmer ja Shine
Tytöt tapaavat hengen, jolla on oivalliset kampaajan taidot. Zetan mielestä nuo taidot sopisivat paremmin hänelle. / Shimmer ja Shine tapaavat liihottajahengen ja pääsevät tämän seurassa tutustumaan kukkien maailmaan. Episode 7 season 3.
09.28 Peppa Pig
Episode 1 season 2.
09.33 Peppa Pig
Episode 2 season 2.
09.37 Peppa Pig
Episode 3 season 2.
09.40 Peppa Pig
Episode 3 season 2.
09.42 Peppa Pig
Episode 4 season 2.
09.50 Paw Patrol
Kapu Turbot ja hänen serkkunsa lähtevät merenpohjaan ottamaan kuvia harvinaisesta merimakkarasta. Valitettavasti sukelluskello jää pohjaan jumiin. // Myrsky hajottaa Chompy-majavan padon, joten se alkaa nakertaa farmari Yumin maatilan puupintoja. Episode 4 season 2.
10.15 Paw Patrol
Kun Earl-niminen robottidinosaurus herää henkiin, pentujen täytyy löytää se ja viedä takaisin kotiin. // Pennut kuvaavat elokuvaa festivaaleille, mutta Peloton Danny X keskeyttää puuhat vaarallisella tempullaan. Episode 14 season 3.
10.30 Butterbean's Café
Episode 9 season 1.
10.54 Sunny Day
Doodle on ihastunut eksyneeseen koiranpentuun, ja pitää sen Sunnyn, Roxin ja Blairin avulla kaukana rankkuri Scratchistä. Lopulta Sunny joutuu rohkean pelastustehtävän keskelle, ja koko seikkailu saa yllättävän lopun. Episode 4 season 1.
11.18 Shimmer ja Shine
Tytöt etsivät Leah'n kadonnutta kaulakorua, mutta maan alla asustava otus on jo löytänyt sen ja alkaa nyt esittää toiveita. Kun Zac toivoo vahingossa voivansa olla Zahramay Fallsissa ikuisesti, lapset lähtevät etsimään mahtavaa henkeä, joka voisi kumota Zacin toiveen. Episode 1 season 3.
11.30 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Kun Olli saa lemmikikseen kissan, Anni huomaa, että pörhöt pelkäävät kissoja. Episode 6 season 1.
11.41 Pihlan poppoo
Pihlan poppoo lupautuu laulamaan Puu-rokin festivaaleilla, mutta bändistä puuttuu laulaja. Onneksi Pedro löytää sisäisen rokkitähtensä! ! // HJ:n laukusta tipahtaa kirje, jonka poppoo päättää lähteä yhdessä viemään perille. Kunpa sen vain saisi ensin kiinni! Episode 2 season 1.
11.55 Ritariprinsessa Nella
Nellan ja ystävysten on tarkoitus mennä ulos suorittamaan ritaritehtäviä, kun kurja koiranilma pilaa aikeet. / Söpöjen elukoiden tarkkailuretkellä Olivia saa aikaan harmia syöttämällä lounasta mässyttäjäotukselle. Episode 32 season 1.
12.06 Kiva onnistuu!
Nanni on viemässä lapset katsomaan monsteriautoja, mutta hänen autonsa ei käynnisty. Lapset pelastavat tilanteen rakentamalla Nannimobiilin, mutta pärjääkö se Rouskutronille vai tarvitaanko vielä yksi nerokas lisäviritys? Episode 28 season 1.
12.20 Blaze ja monsterikoneet
Gabby on monsterikoneiden luottomekaanikko. Kun Crusher anastaa kaikki hänen työkalunsa, Gabby joutuu turvautumaan Blazen apuun. Episode 4 season 1.
12.43 Blaze ja monsterikoneet
Kun dinosaurusauto Zeg vaihtaa vahingossa "superpomppurenkaat", hän alkaa pomppia hervottomasti. Blaze ja AJ tutustuvat adheesioon yrittäessään saada pomppivan ystävänsä seisahtumaan. Episode 5 season 1.
12.44 Blaze ja monsterikoneet
Kun dinosaurusauto Zeg vaihtaa vahingossa "superpomppurenkaat", hän alkaa pomppia hervottomasti. Blaze ja AJ tutustuvat adheesioon yrittäessään saada pomppivan ystävänsä seisahtumaan. Episode 5 season 1.
13.07 Rusty Rivets
Biitti ja bitit saavat vahingossa vauhdikasta kyytiä, ja Rusty, Roosa ja Teuvo koettavat pysäyttää kurittoman kelkan.. // Rusty ja Roosa leipovat konstaapeli Carlille valtavan mustikkapiirakan, mutta leivoksen kuljettamisesta tulee haastavaa. Episode 12 season 2.
13.08 Rusty Rivets
Biitti ja bitit saavat vahingossa vauhdikasta kyytiä, ja Rusty, Roosa ja Teuvo koettavat pysäyttää kurittoman kelkan.. // Rusty ja Roosa leipovat konstaapeli Carlille valtavan mustikkapiirakan, mutta leivoksen kuljettamisesta tulee haastavaa. Episode 12 season 2.
13.30 Bubble Guppies
Oi voi - Gil hukkasi kirjastokorttinsa palauttaessaan lainakirjojaan! Gil ja hänen ystävänsä joutuvat sukeltamaan syvälle Gilin lempikirjojen maailmaan löytääkseen sen. Episode 19 season 2.
13.56 Zack & Quack
Zack ja Quack suunnittelevat juhlaa ja päättävät siivota puutarhan. He keksivät koneen, joka auttaa siivoamisessa. //Sheriffi Zack vie ystävänsä pop-up-ranchille, missä Hop, Hip ja Quack yrittävät päihittää toisensa päästäkseen Zackin apulaissheriffiksi. Episode 24 season 1.
14.20 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 9 season 1.
14.42 Paw Patrol
Tracker näkee unta, jossa pormestari Humdinger muuttuu vauvaksi. Pentujen täytyy löytää erityinen kookos, jolla kirouksen voi perua. // Alex järjestää juhlat Seikkailulahdella, mutta pettyy, kun hänen pinatansa salaperäisesti katoaa. Episode 25 season 4.
14.44 Paw Patrol
Tracker näkee unta, jossa pormestari Humdinger muuttuu vauvaksi. Pentujen täytyy löytää erityinen kookos, jolla kirouksen voi perua. // Alex järjestää juhlat Seikkailulahdella, mutta pettyy, kun hänen pinatansa salaperäisesti katoaa. Episode 25 season 4.
15.08 Paw Patrol
Pormestari Humdinger keksii vääriä hätätilanteita, jotta kisut vaikuttaisivat pätevämmiltä kuin Paw Patrol. Wingnutien uusi lemmikkistrutsi karkaa kotimatkalla. Paw Patrolin pitää löytää se ja viedä se Wingnutien maatilalle. Episode 1 season 5.
15.09 Paw Patrol
Pormestari Humdinger keksii vääriä hätätilanteita, jotta kisut vaikuttaisivat pätevämmiltä kuin Paw Patrol. Wingnutien uusi lemmikkistrutsi karkaa kotimatkalla. Paw Patrolin pitää löytää se ja viedä se Wingnutien maatilalle. Episode 1 season 5.
15.34 Peppa Pig
Episode 35 season 2.
15.39 Peppa Pig
Episode 36 season 2.
15.43 Peppa Pig
Episode 37 season 2.
15.48 Peppa Pig
Episode 38 season 2.
15.52 Peppa Pig
Episode 39 season 2.
15.59 Max & Meeri
Meeri poimii omenoita sillä aikaa, kun Max yrittää tehdä ison lehtikasan. // Meeri yrittää miettiä mitä esittäisi kykyillassa, mutta Max haluaa koko ajan kuulla siskonsa tarinointia. Episode 14 season 7.
16.23 Pihlan poppoo
Pihla aikoo hämmästyttää tuomarit ja yleisön kykykilpailussa suurenmoisen balettiryhmänsä kanssa mutta huomaa pian, että Ringon on saatava esittää ihan omat kuvionsa.. // Poppoo lähtee etsimään toivomuskiveä, jotta Pedron haave, että hän voisi kerrankin olla rohkea, toteutuisi. Episode 7 season 1.
16.35 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Anni tapaa unelmiensa parhaan ystävän, pörhön nimeltä Pusse./Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia. Episode 8 season 1.
16.59 Shimmer ja Shine
Zeta ja Zac joutuvat taikapullon vangeiksi ja yrittävät päästä pois, ennen kuin ystävätkin joutuvat ansaan!! // Zeta yrittää estää lapsia löytämästä piilopaikkaansa, kun näkee heidät etsimässä alueella jalokiviä! Episode 10 season 4.
17.10 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
17.24 Ritariprinsessa Nella
Trinket epäröi Linnanpihan rullaluistelukilpailuun osallistumista, kunnes löytää "taikaluistimet". / Blaine tulee kateelliseksi Garrettille, joka saa pääosan koulun näytelmässä. Episode 24 season 1.
17.35 Kiva onnistuu!
Nanni huolehtii naapurinsa kalasta Neptunuksesta, mutta kala katoaa. Kiva ja Sauli valmistavat sukelluspuvut ja lähtevät etsimään. Neptunus löytyy ja lapset saavat tietää, että se on kalojen kuningas. Episode 4 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa tekevät Karrista supersankarin, jotta tästä tulisi jäätelömyyjien kunkku. / Lapset lähtevät urheasti etsimään salaperäistä hirviötä, joka paljastuukin yllättävän tutuksi. Episode 14 season 1.
17.49 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa tekevät Karrista supersankarin, jotta tästä tulisi jäätelömyyjien kunkku. / Lapset lähtevät urheasti etsimään salaperäistä hirviötä, joka paljastuukin yllättävän tutuksi. Episode 14 season 1.
18.00 Paw Patrol
Chickaletta on jumissa hallinnasta riistäytyneen raketin kyydissä, ja salaperäiset perhoset aiheuttavat kaaosta Seikkailulahdella.! // Pormestari Humdinger varastaa Chickalettan patsaan ja hän kuljettaa sen Seikkailulahden maanalaisia tunneleita pitkin pois. Episode 7 season 5.
18.25 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
18.45 Top Wing
Kroko ja Simppa pihistävät Pinjan Vesisiiven. Hän yrittää saada sen takaisin Simpan sukellusveneen avulla. // Hanna Haikara toimittaa juhlaherkkuja koululle, mutta banaanivarkaat pihistävät hänen koneensa. Kadettien täytyy pelastaa sekä kone että juhlat. Episode 22 season 1.
18.46 Top Wing
Kroko ja Simppa pihistävät Pinjan Vesisiiven. Hän yrittää saada sen takaisin Simpan sukellusveneen avulla. // Hanna Haikara toimittaa juhlaherkkuja koululle, mutta banaanivarkaat pihistävät hänen koneensa. Kadettien täytyy pelastaa sekä kone että juhlat. Episode 22 season 1.
19.00 Top Wing
Kadetit yrittävät antaa Piialle vapaapäivän, mutta kun Sisun alus riistäytyy hallinnasta, he tarvitsevat Piian apua. // Lenni yrittää tehdä maalla uskomatoman turbosurffausliikkeensä, ja muut kadetit mittelöivät skeittikisoissa. Episode 23 season 1.
19.13 Zack & Quack
Ystävät vievät Zackin Marsiin viettämään yllätyssynttäreitään, mutta hänelle tarkoitetut lahjat ovat kadonneet. Lahjoja etsiessään he löytävät yllättävän syyllisen! / Hip ja Hop yrittävät löytää tarumaisen Kultaisen Terhon Zackin avulla. Episode 6 season 2.
19.14 Zack & Quack
Ystävät vievät Zackin Marsiin viettämään yllätyssynttäreitään, mutta hänelle tarkoitetut lahjat ovat kadonneet. Lahjoja etsiessään he löytävät yllättävän syyllisen! / Hip ja Hop yrittävät löytää tarumaisen Kultaisen Terhon Zackin avulla. Episode 6 season 2.
19.37 Paw Patrol
DJ Rubblen uusi tanssikappale houkuttelee lepakot pois luolastaan. // Kova tuulenmyräkkä uhkaa Marshallia ja Sensei Yumia. Episode 12 season 4.
19.38 Paw Patrol
DJ Rubblen uusi tanssikappale houkuttelee lepakot pois luolastaan. // Kova tuulenmyräkkä uhkaa Marshallia ja Sensei Yumia. Episode 12 season 4.
20.02 Paw Patrol
Kisumisu-joukkue saa päälleen pörröshampoota ja lentää tiehensä. // Marshall näkee unta, jossa hän kutistuu ihan pieneksi. Episode 14 season 4.
20.03 Paw Patrol
Kisumisu-joukkue saa päälleen pörröshampoota ja lentää tiehensä. // Marshall näkee unta, jossa hän kutistuu ihan pieneksi. Episode 14 season 4.
20.28 Pihlan poppoo
Pihla lupautuu auttamaan kaksissa juhlissa mutta kahdessa paikassa oleminen yhtä aikaa osoittautuu haasteelliseksi.! // Heiluhäntälehdon suurin ja vanhin puu uhkaa kuivua ja kuolla, niinpä Pihlan poppoo pyytää kaikki lehdon asukkaat mukaan pelastamaan Isopuun. Episode 3 season 1.
20.50 Peppa Pig
Episode 30 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 31 season 2.
21.04 Peppa Pig
Episode 33 season 2.
21.09 Peppa Pig
Episode 29 season 2.
21.16 Butterbean's Café
Voipapu tarjoutuu hoitamaan taaperoa päivän ajaksi, mutta tehtävä osoittautuukin oletettua vaikeammaksi.! // Voipapu lupaa asiakkailleen kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja. Loppuvatko vaahtokarkit ennen kuin asiakkaat palaavat? Episode 12 season 1.
21.40 Abby Hatcher Fuzzly Catcher
Anni tapaa unelmiensa parhaan ystävän, pörhön nimeltä Pusse./Rouva Olli sulkee salongin päiväksi, ja Karitan pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Harmi vain, että hän tahtoo vain tehdä kampauksia. Episode 8 season 1.
22.03 Zack & Quack
Kun kirjan sivuille ilmestyy salaperäisiä koloja, Zack, Quack ja Kira päättävät ratkaista arvoituksen ottaakseen kiinni syyllisen. // Kun Zack ystävineen lähtee kiipeämään Mount Popperestin huipulle, oravasiskokset Hip ja Hop ovat menettää uskon kykyihins Episode 11 season 1.
22.26 Top Wing
Kun Lennin turbosurffaaja-ystävät jäävät luolaan kiipeliin, hänen ja Pinjan täytyy kisata nousuvettä vastaan ja pelastaa heidät. // Kadetit yrittävät ansaita uutta merkkiä pyörittämällä Sitruunakojua. Episode 18 season 1.
22.50 Top Wing
Kaatuva puu uhkaa tuhota Onnan kodin. Kadetit kutsuvat hänet yökylään, ja hän pääsee avustamaan pelastuspuuhissa. // Lissu McLepakko haastaa Kaken nopeuskisaan. Kun Luihu yrittää huijata, Kaken täytyy pelastaa Lissu. Episode 19 season 1.
23.15 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 11 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password