Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 15.05.2019

00.20 Ritariprinsessa Nella
Villi minotauri aiheuttaa kaaoksen leikkiessään piilosta sisällä linnassa. / Kun uniset lohikäärmeet pakenevat Linnanpihaan luolassaan asuvalta hirviöltä, Nella lähtee etsimään petoa. Episode 3 season 1.
00.32 Paw Patrol
Maatilalla riehuvat puput aiheuttavat päänvaivaa niin maanviljelijälle kuin pennuillekin. // Katie tahtoo viedä pennun koiranäyttelyyn, mutta kaikilla tuntuu olevan muuta puuhaa. Episode 13 season 1.
00.54 Rusty Rivets
Lasse ja hänen ystävänsä Emilia haluavat olla sankareita kuten Rusty ja Roosa, mutta heidän tempauksensa vie ojasta allikkoon. // Rusty ja Roosa löytävät eksyneen apinanpoikasen. Etsiessään sen perhettä he joutuvat tiukkoihin tilanteisiin Episode 16 season 2.
01.18 Blaze ja monsterikoneet
Daringtonilla on synttärit! Crusher yrittää varastaa synttärikakun robotin avulla, mutta hänen suunnitelmansa epäonnistuu ja kakku katoaa. Löytääkö Blaze karkurikakun ennen Crusheria ja onnistuuko hän pelastamaan kemut? Episode 9 season 3.
01.41 Paw Patrol
Merellä hajonnut öljytankkeri uhkaa saastuttaa koko Seikkailulahden. // Pormestarin suvun juhlapäivä saa ikävän käänteen, kun tilaisuuteen varta vasten kiillotettu patsas katoaa. Episode 14 season 1.
02.04 Paw Patrol
Seikkailulahdella valmistaudutaan lännenjuhliin, mutta karanneet lehmät uhkaavat pilata juhlat. // Maatilalla on eläimellinen hätätilanne, jonka ratkaisemisessa tarvitaan Alexia. Episode 15 season 1.
02.27 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 33 season 1.
02.50 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 34 season 1.
03.11 Paw Patrol
Alex kutsuu Paw Patrolin apuun etsimään kadonnutta koulureppuaan. // Chasen yllätysjuhlat uhkaavat mennä pieleen koko kaupunkia vaivaavan sähkökatkon takia. Episode 16 season 1.
03.35 Shimmer ja Shine
Leah ja Zac yrittävät rakentaa puumajaa, mutta tehtävä osoittautuu varsin vaikeaksi. Niinpä Leah toivoo apua Shimmeriltä ja Shineltä, mutta puumajan loihtimisen sijaan henget muuttavat Leahin kodin kokonaan puusta tehdyksi. Episode 5 season 1.
03.59 Peppa Pig
Episode 25 season 2.
04.04 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
04.08 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
04.14 Peppa Pig
Episode 28 season 2.
04.18 Peppa Pig
Episode 29 season 2.
04.24 Sunny Day
Timmy innostuu vähän liikaa jakelemaan omenoita, ja pian kampaamo on tupaten täynnä hedelmiä. Sunnyn pitää keksiä keino miten estää Timmya jakamasta enempää omenoita ja keksii nerokkaan käyttötavan kaikille hedelmille. Episode 3 season 1.
04.46 Shimmer ja Shine
Kun Zac ajaa vahingossa Leahin tekemien "possukääröjen" yli, Leahin on taiottava niitä lisää. Niinpä Leah toivoo apua hengiltä, mutta saa herkkujen sijaan viltteihin käärittyjä oikeita possuja. Episode 6 season 1.
05.10 Ritariprinsessa Nella
Nella lähtee etsimään helymarjoja Synkkälän kaivoksista, jotta hän voisi tehdä äidilleen ikimuistoisen äitienpäiväaamiaisen.! // Nella ja Blaine pääsevät vahtimaan lohikäärmetaaperoita, jotka lurjukset kuitenkin lähtevät karkuteille. Episode 35 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Gabby tapaavat uuden Watts-nimisen monsterikoneen, supernopean auton, jolla on sähkörenkaat. Kun yksi hänen renkaistaan katoaa viidakkoon, ystävykset lupaavat etsiä sen keinolla millä hyvänsä. Episode 16 season 3.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja piraatti Pegwheel lyöttäytyvät yhteen ja lähtevät aarrejahtiin. Heidän täytyy löytää kolme avainta, joilla avataan kolme erityistä arkkua. Aarre kiinnostaa Crusheriakin, ja hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Episode 17 season 3.
06.14 Paw Patrol
On kuuma kesäpäivä, mutta pahaksi onneksi uima-altaassa ei ole vettä. // Kun sirkuksen esiintyjät eivät ehdi näytökseen, pentujen pitää pelastaa esitys. Episode 17 season 1.
06.37 Rusty Rivets
Kun Lasse näkee Rustyn ja Bottirillan hienot temput, hänkin haluaa lemmikin. Ensin hänen pitää vain oppia huolehtimaan lemmikistä./Lasse lataa Rustyn mega-akkua liian nopeasti ja synnyttää vahingossa voimakentän kierrätyspihan ympärille. Episode 19 season 2.
06.38 Rusty Rivets
Kun Lasse näkee Rustyn ja Bottirillan hienot temput, hänkin haluaa lemmikin. Ensin hänen pitää vain oppia huolehtimaan lemmikistä./Lasse lataa Rustyn mega-akkua liian nopeasti ja synnyttää vahingossa voimakentän kierrätyspihan ympärille. Episode 19 season 2.
07.00 Peppa Pig
Episode 10 season 2.
07.04 Peppa Pig
Episode 11 season 2.
07.09 Peppa Pig
Episode 12 season 2.
07.16 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja piraatti Pegwheel lyöttäytyvät yhteen ja lähtevät aarrejahtiin. Heidän täytyy löytää kolme avainta, joilla avataan kolme erityistä arkkua. Aarre kiinnostaa Crusheriakin, ja hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Episode 17 season 3.
07.40 Blaze ja monsterikoneet
Crusher yrittää itse saavuttaa bleisausvauhtia, ja onnistuu vahingossa lähettämään Blazen moottorin lentoon. Kun Blaze ja Crusher kisaavat vastakkain, moottorittoman Blazen täytyy keksiä uusia keinoja voittamiseen. Episode 18 season 3.
08.03 Rusty Rivets
Kaupunkia uhkaa haiseva kasvi, mutta sen siemenet ovat Bottisauruksen herkkua.! // Rusty muokkaa Bottisauruksesta täydellisen ranta-apulaisen mutta ei pääse itse rannalle, sillä hän joutuu pysähtymään matkalla auttamaan ystäviään. Episode 24 season 1.
08.15 Paw Patrol
Peloton Danny-X joutuu kiipeliin kanjonin reunalla kasvavan puun oksalle eikä pääse sieltä alas nälkäisten karhujen takia. // Pormestari Humdinger tekee kiusaa pormestari Goodwayn tulppaaneille. Chase ja Rocky joutuvat pelastuspuuhin. Episode 16 season 3.
08.40 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 10 season 1.
09.01 Butterbean's Café
Kun Dazzle antaa Butterbeanille ystävyyskaulakorun, Poppy tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Kertooko Poppy ystävilleen tunteistaan?? // Cricketiltä irtoaa ensimmäinen maitohammas! Butterbean antaa laatikon hammasta varten, mutta laatikko katoaa! Episode 2 season 1.
09.15 Shimmer ja Shine
Kun Zeta saa käsiinsä maalausjalokiven, hän luo taiteellaan sekasortoa, joka tyttöjen täytyy saada hallintaan. //Kun Leah vahingossa toivoo ettei päivä loppuisi, lasten on keksittävä keino saada kuu tulemaan esiin ja päättämään päivä. Episode 7 season 4.
09.26 Peppa Pig
Episode 25 season 2.
09.31 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
09.35 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
09.40 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
09.45 Peppa Pig
Episode 28 season 2.
09.48 Paw Patrol
Alex ja Jake joutuvat kiipeliin laskettelurinteessä. // Alex on vakuuttunut, että lumihirviö on olemassa, ja aikoo todistaa sen. Episode 6 season 1.
10.13 Paw Patrol
Vanha harmaantunut kullanhuuhtoja löytää kultaa Seikkailulahdesta, jonka seurauksena kaikki joutuvat kultakuumeeen pauloihin. // Jahti muuttuu pelastustehtäväksi, kun pormestari Humdinger ja Kisumisut yrittävät varastaa Paw Patrollerin. Episode 2 season 3.
10.28 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
10.40 Butterbean's Café
Voipapu tarjoutuu hoitamaan taaperoa päivän ajaksi, mutta tehtävä osoittautuukin oletettua vaikeammaksi.! // Voipapu lupaa asiakkailleen kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja. Loppuvatko vaahtokarkit ennen kuin asiakkaat palaavat? Episode 12 season 1.
10.54 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 22 season 1.
11.18 Shimmer ja Shine
Leahin ja Zacin vierailu kotieläintilalla saa ikävän käänteen, kun Leah päästää vahingossa vuohen vapaalle jalalle. Leahin ei auta muu kuin kutsua henkiystävänsä hätiin ja aloittaa karvaisen karkurin vauhdikas takaa-ajo. Episode 19 season 1.
11.40 Pihlan poppoo
Pihla on pikku lintu, joka janoaa seikkailuun. Hän auttaa mielellään naapureitaan Heiluhäntälehdossa. Vaikka Pihla joskus arvioi kykynsä yläkanttiin, hän tietää, että hänen ystäviensä Rassen, Sylvian ja Pedron kanssa kaiken saa onnistumaan. Episode 8 season 1.
11.54 Ritariprinsessa Nella
Kuningasperheestä maalataan muotokuva joten kaiken pitää olla täydellistä mutta sepä onkin helpommin sanottu kuin tehty/Jättiläisten lumisota riistäytyy käsistä ja Nellan täytyy puuttua peliin ennen kuin valtavat lumipallot murskaavat koko kylän Episode 16 season 1.
12.05 Kiva onnistuu!
Kivan äiti ja isä auttavat kaivamaan lammikkoa Nannin puutarhaan. Kivet vaikeuttavat työtä. Kiva rakentaa maatutkan nähdäkseen kivet ja testaa tutkaa muinaisissa tunneleissa, joissa riittää ansoja ja arvoituksia. Episode 51 season 1.
12.16 Blaze ja monsterikoneet
Kun Crusher vapauttaa kolme tuhoisinta luomustaa Axle Cityyn, vain yksi on tarpeeksi vahva pelastamaan kaupungin - Robo-Blaze! Episode 1 season 4.
12.19 Blaze ja monsterikoneet
Kun Crusher vapauttaa kolme tuhoisinta luomustaa Axle Cityyn, vain yksi on tarpeeksi vahva pelastamaan kaupungin - Robo-Blaze! Episode 1 season 4.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Kun Picklen perheen kaikki jäsenet eksyvät metsään, Pickle lyöttäytyy yhteen hinausauto-Blazen kanssa ja ryntää apuun. Episode 2 season 4.
12.42 Blaze ja monsterikoneet
Kun Picklen perheen kaikki jäsenet eksyvät metsään, Pickle lyöttäytyy yhteen hinausauto-Blazen kanssa ja ryntää apuun. Episode 2 season 4.
13.05 Rusty Rivets
Murska harhautuu pois pihalta ja eksyy, mutta Rusty kehittelee yökiiturin löytääkseen sen. / Kun Lassen pehmolelu putoaa junan ikkunasta, Rusty pelastaa sen kiipeämällä korkeuksiin robottihämähäkillä. Episode 9 season 1.
13.07 Rusty Rivets
Murska harhautuu pois pihalta ja eksyy, mutta Rusty kehittelee yökiiturin löytääkseen sen. / Kun Lassen pehmolelu putoaa junan ikkunasta, Rusty pelastaa sen kiipeämällä korkeuksiin robottihämähäkillä. Episode 9 season 1.
13.28 Bubble Guppies
Kuplamuksut ovat lähdössä retkeilemään! Taskulamput mukaan, nyt kokoonnutaan nuotion äärelle paistamaan keksiherkkuja ja kuuntelemaan kauhujuttua Punajalasta! Episode 7 season 1.
13.29 Bubble Guppies
Kuplamuksut ovat lähdössä retkeilemään! Taskulamput mukaan, nyt kokoonnutaan nuotion äärelle paistamaan keksiherkkuja ja kuuntelemaan kauhujuttua Punajalasta! Episode 7 season 1.
13.55 Zack & Quack
Quack hukkaa Kiran helmen mereen ja Zack päättää pyytää Poplantiksen helmikuningattarelta apua sen etsimiseen. / Mahakas saa prinsessan suutelemaan itseään, jotta muuttuisi prinssiksi. Episode 4 season 2.
14.17 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 7 season 1.
14.18 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 7 season 1.
14.42 Paw Patrol
Salaperäinen aave tekee tuhojaan öisin. Pennut ja Chase päättävät napata sen, mutta onko se sittenkään aave? // Pennut harjoittelevat kaupunginaukiolla keskiaikaista näytelmää, kunnes linnalavasteet romahtavat. Episode 5 season 2.
15.08 Paw Patrol
Jäätävä talvimyrsky aiheuttaa ongelmia Seikkailulahdessa. // Pormestari Goodway haastaa pormestari Humdingerin joukkueen koripallo-otteluun. Pormestari Goodwaylta puuttuu kuitenkin koripallojoukkue. Episode 8 season 2.
15.34 Peppa Pig
Episode 20 season 2.
15.38 Peppa Pig
Episode 22 season 2.
15.43 Peppa Pig
Episode 23 season 2.
15.46 Peppa Pig
Episode 23 season 2.
15.48 Peppa Pig
Episode 25 season 2.
15.52 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
15.57 Max & Meeri
Max ja Meeri ovat sisaruksia. Seitsemänvuotias Meeri on Maxin isosisko ja pitää huolta pikkuveljestään, vaikka hän joskus käykin vähän hermoille. Episode 12 season 5.
16.22 Pihlan poppoo
Pihla aikoo hämmästyttää tuomarit ja yleisön kykykilpailussa suurenmoisen balettiryhmänsä kanssa mutta huomaa pian, että Ringon on saatava esittää ihan omat kuvionsa.. // Poppoo lähtee etsimään toivomuskiveä, jotta Pedron haave, että hän voisi kerrankin olla rohkea, toteutuisi. Episode 7 season 1.
16.35 Wallykazam
Lohikäärmeet pitävät juhlista mutteivät kylvyistä. Saako Wally taikasanoillaan Norvillen kylpyyn ennen Jenna Jätin juhlia? Entä onnistuuko se, ennen kuin Bobgoblin saa vietyä himoitsemansa taika-B:n? Episode 4 season 1.
16.36 Wallykazam
Lohikäärmeet pitävät juhlista mutteivät kylvyistä. Saako Wally taikasanoillaan Norvillen kylpyyn ennen Jenna Jätin juhlia? Entä onnistuuko se, ennen kuin Bobgoblin saa vietyä himoitsemansa taika-B:n? Episode 4 season 1.
16.59 Shimmer ja Shine
Tytöt osallistuvat zarasarvisten kilpajuoksuun! Zeta ja Nazboo saavat avukseen pienen, nopean zarasarvisen nimeltä Titi!. // Tytöt vievät Adaran zarasarvisen kauneussalonkiin, mutta joutuvat etsimään sitä, kun se pelästyy salongin taikoja! Episode 8 season 4.
17.10 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
17.23 Ritariprinsessa Nella
Merilohikäärmeet uhkaavat pilata linnanpihalaisten rantapäivän viettoa. // Aarteenetsintäleikissä Smelgly saa parikseen Olivian, joka hyödyntää uutta ystävyyssuhdetta kierolla tavalla. Episode 13 season 1.
17.24 Ritariprinsessa Nella
Merilohikäärmeet uhkaavat pilata linnanpihalaisten rantapäivän viettoa. // Aarteenetsintäleikissä Smelgly saa parikseen Olivian, joka hyödyntää uutta ystävyyssuhdetta kierolla tavalla. Episode 13 season 1.
17.35 Kiva onnistuu!
Perhe on iloisella rantaretkellä, kun Kivan äiti kadottaa vihkisormuksensa hiekkaan. Vai veivätkö kurjat merirosvot sen? Kapteeni Kiva, perämies Sauli ja merirosvo Angus lähtevät aallonharjalla kadonneen aarteen perään. Episode 36 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Roosa esiintyy Sprocketvillen kykyshow'ssa Rustyn ja Bittien avustuksella./Kun Lasse joutuu vahingossa heliumpallojen avulla lentävän korin kyytiin, Rustyn ja Roosan on keksittävä, miten hänet saa turvallisesti alas Episode 4 season 1.
18.00 Paw Patrol
Pentujen pitää houkutella iso apina Paw Patrolleriin, jotta he voivat viedä sen takaisin viidakkoon. // Kisu jää kiipeliin kotkan pesään ja tarvitsee apua päästäkseen alas. Episode 11 season 4.
18.25 Blaze ja monsterikoneet
Crusher huijaa kisapäivänä kahta kauheammin voittaakseen Blazen ja Wattsin ja lähettää heidät todella kauas. Blaze ja Watts laittavat kaikkensa peliin pelastaakseen AJ:n ja Gabbyn ja ehtiäkseen takaisin kisaan. Episode 20 season 3.
18.45 Top Wing
Pinja kiitää Haaksirikkorotkoon etsimään kadonnutta aarretta ja pelastaa kommodori Smurkturkskin. // Kaken täytyy pysytellä pedissä flunssan takia. Pinjan pitää opetella käyttämään Maastosiipeä. Episode 16 season 1.
18.46 Top Wing
Pinja kiitää Haaksirikkorotkoon etsimään kadonnutta aarretta ja pelastaa kommodori Smurkturkskin. // Kaken täytyy pysytellä pedissä flunssan takia. Pinjan pitää opetella käyttämään Maastosiipeä. Episode 16 season 1.
19.00 Top Wing
Kapu Kimmon juhlaväki eksyy yöllä merelle. Lennin pitää kohdata pimeän pelkonsa ja kiitää apuun. // Top Wingin kadettien täytyy tehdä yhteistyötä, jotta saavat ansaittua perämiesmerkit. Episode 17 season 1.
19.13 Zack & Quack
Quack päästää vahingossa vapaaksi lampaat, joita ihmiset laskevat saadakseen unta. / Zack ja hänen ystävänsä menevät taidekilpailuun. Yhtäkkiä merirosvot hyökkäävät museoon yhdessä Täystuho-Tommin kanssa etsimään aarretta. Episode 13 season 2.
19.37 Paw Patrol
Kun muut pennut harjoittelevat laskuvarjohyppyjä, Marshallin täytyy napata karanneet kissanpennut yksin. Hän ottaa avukseen muiden pelastajien pentupakkaukset. // Ryder ja Paw Patrol pelastavat liukkaan jään vangiksi joutuneen poroperheen. Episode 11 season 2.
20.02 Paw Patrol
Paw Patrol matkustaa viidakkoon etsimään ystävänsä Carloksen kadonnutta Mateo-papukaijaa. // Ryder ja Paw Patrol auttavat kapu Turbotia siirtämään mehiläispesän lahden yli farmari Alin maille, jossa niitä odottaa turvallinen koti. Episode 12 season 2.
20.03 Paw Patrol
Paw Patrol matkustaa viidakkoon etsimään ystävänsä Carloksen kadonnutta Mateo-papukaijaa. // Ryder ja Paw Patrol auttavat kapu Turbotia siirtämään mehiläispesän lahden yli farmari Alin maille, jossa niitä odottaa turvallinen koti. Episode 12 season 2.
20.25 Pihlan poppoo
Kun Pihla ja poppoo löytävät vanhan kartan, he lähtevät etsimään Terhokuninkaan salaista luolaa ja kadonnutta aarretta.. // Pihlan poppoo pyrkii Heiluhäntälehdon ennätysten kirjaan rakentamalla suurimman hiekkaveistoksen mitä Heiluhäntälehdossa on koskaan nähty. Episode 5 season 1.
20.29 Pihlan poppoo
Kun Pihla ja poppoo löytävät vanhan kartan, he lähtevät etsimään Terhokuninkaan salaista luolaa ja kadonnutta aarretta.. // Pihlan poppoo pyrkii Heiluhäntälehdon ennätysten kirjaan rakentamalla suurimman hiekkaveistoksen mitä Heiluhäntälehdossa on koskaan nähty. Episode 5 season 1.
20.50 Peppa Pig
Episode 46 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 48 season 2.
21.00 Peppa Pig
Episode 49 season 2.
21.04 Peppa Pig
Episode 50 season 2.
21.12 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
21.24 Butterbean's Café
Kun taikamainen kömmähdys herättää apinakeksit henkiin, tiimin pitää tehdä kaikkensa saadakseen hilluvat eläimet aisoihin.! // Keijuystävät jättävät tervetuliaiskorin uusille naapureilleen. Omiiko neiti Marmeladi lämpimän tervehdyksen itselleen? Episode 13 season 1.
21.39 Zack & Quack
Zack ja Quack haluavat laskea kaikkien aikojen haastavimman skeittiradan, mutta he eivät osaa skeitata. //Zack ja Quack eivät mielestään voi olla sankareita ilman viittoja ja naamareita, joten he lähtevät hankkimaan supersankaripukuja. Episode 19 season 1.
22.02 Bubble Guppies
Kurr, kurr! Gil ja Goby tuovat Fernando-nimisen nuijapään kouluun nähdäkseen, miten siitä kehittyy sammakko. Kun Fernando on valmis loikkimaan, Gilin ja Gobyn on ohjattava se takaisin lampeensa perinteisessä Härkäsammakkojuoksussa! Episode 18 season 3.
22.27 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 13 season 1.
22.48 Top Wing
Apinavarkaat pihistävät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat ilman että pilaa yllätyksen? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea ansaitsemaan telttailumerkit. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, mutta onneksi kadetit rientävät apuun. Episode 14 season 1.
22.49 Top Wing
Apinavarkaat pihistävät Kaken synttärikakun ja Maastosiiven. Onnistuuko Sisu pelastamaan juhlat ilman että pilaa yllätyksen? // Piia auttaa Lenniä ja Kakea ansaitsemaan telttailumerkit. Luihu McLepakko yrittää pelotella heitä, mutta onneksi kadetit rientävät apuun. Episode 14 season 1.
23.13 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 15 season 3.
23.37 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 16 season 3.
23.58 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Trinket tajuavat hyväksyneensä yökyläilykutsun samalle illalle sekä Garrettin että Minatorin luokse. / Kun Suuri piirtotähti jää sumun taakse näkymättömiin, Blaine ja Garrett rikkovat sääntöjä saadakseen nähdä sen. Episode 17 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password