Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 15.04.2019

00.00 Umizoomi
Tiimi on ystävänsä koululla kun Jäynäveljekset varastavat lasten eväät! Milli, Geo ja Bot yrittävät saada eväät takaisin ennen kuin Jäynäveljekset ehtivät eväsretkelleen! Episode 9 season 4.
00.23 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 27 season 1.
00.35 Paw Patrol
Ryder ja pennut lentävät arktiselle alueelle palastamaan jääkarhujen poikasia. // Farmari Alin lampaat karkaavat laitumelta, ja Paw Patrolin tehtävänä on etsiä karkulaiset. Episode 11 season 3.
00.58 Rusty Rivets
Kun bitit löytävät romupihalle pudonneen satelliitin, Rustyn on keksittävä keino saada satelliitti takaisin kotiinsa avaruuteen!/Rustyn kavereineen täytyy siirtää sairas kala luonnonpuistosta hoitoon. Episode 11 season 1.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja AJ törmäävät syvällä metsässä asuvaan, mutaa rakastavaan monsteriautoon Gasquatchiin. He lähtevät uuden ystävänsä kanssa jännittävälle matkalle kohti Mutakemuja, kaikkien aikojen mutaisimpia kekkereitä. Episode 14 season 1.
01.42 Paw Patrol
Kun Seikkailulahden koulubussin kaikki renkaat puhkeavat, Ryder lainaa Paw Patrolleria sen tilalle. // Kun Seikkailulahden kuuluisat laululinnut katoavat, Paw Patrol ryntää hätiin. Episode 12 season 3.
02.05 Paw Patrol
Ryderilla on erikoinen pulma ratkaistavana, sillä Seikkailulahti joutuu kaaoksen valtaan salaperäisten vesisuihkujen takia. // Ryder ja pennut tutustuvat Priscilla-poniin, joka eksyy aavikolle. Ryder ja pennut ryhtyvät pelastustoimiin. Episode 13 season 3.
02.28 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Trinket tajuavat hyväksyneensä yökyläilykutsun samalle illalle sekä Garrettin että Minatorin luokse. / Kun Suuri piirtotähti jää sumun taakse näkymättömiin, Blaine ja Garrett rikkovat sääntöjä saadakseen nähdä sen. Episode 17 season 1.
02.51 Ritariprinsessa Nella
Blainen hienosteleva Olivia-serkku tulee käymään ja epäilee, voiko Nella olla sekä prinsessa että ritari. / Kun Nella häviää ritarihenkisen kilpailun, hän päättää harjoitella tullakseen paremmaksi. Episode 18 season 1.
03.14 Paw Patrol
Kun Earl-niminen robottidinosaurus herää henkiin, pentujen täytyy löytää se ja viedä takaisin kotiin. // Pennut kuvaavat elokuvaa festivaaleille, mutta Peloton Danny X keskeyttää puuhat vaarallisella tempullaan. Episode 14 season 3.
03.38 Shimmer ja Shine
Leah ja Zac yrittävät rakentaa puumajaa, mutta tehtävä osoittautuu varsin vaikeaksi. Niinpä Leah toivoo apua Shimmeriltä ja Shineltä, mutta puumajan loihtimisen sijaan henget muuttavat Leahin kodin kokonaan puusta tehdyksi. Episode 5 season 1.
03.59 Peppa Pig
Episode 31 season 2.
04.09 Peppa Pig
Episode 33 season 2.
04.14 Peppa Pig
Episode 34 season 2.
04.19 Peppa Pig
Episode 35 season 2.
04.25 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 21 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Kun Zac ajaa vahingossa Leahin tekemien "possukääröjen" yli, Leahin on taiottava niitä lisää. Niinpä Leah toivoo apua hengiltä, mutta saa herkkujen sijaan viltteihin käärittyjä oikeita possuja. Episode 6 season 1.
05.10 Ritariprinsessa Nella
Lumifestivaalit uhkaavat peruuntua, kun lunta ei tule. Onneksi Nella keksii jälleen ratkaisun. / Nellan tehtävä on siivittää joukkueensa palloturnauksen voittoon. Mutta urheinkin ritariprinsessa voi joskus olla epävarma. Episode 20 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja piraatti Pegwheel lyöttäytyvät yhteen ja lähtevät aarrejahtiin. Heidän täytyy löytää kolme avainta, joilla avataan kolme erityistä arkkua. Aarre kiinnostaa Crusheriakin, ja hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Episode 17 season 3.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Crusher yrittää itse saavuttaa bleisausvauhtia, ja onnistuu vahingossa lähettämään Blazen moottorin lentoon. Kun Blaze ja Crusher kisaavat vastakkain, moottorittoman Blazen täytyy keksiä uusia keinoja voittamiseen. Episode 18 season 3.
06.15 Paw Patrol
Peloton Danny-X joutuu kiipeliin kanjonin reunalla kasvavan puun oksalle eikä pääse sieltä alas nälkäisten karhujen takia. // Pormestari Humdinger tekee kiusaa pormestari Goodwayn tulppaaneille. Chase ja Rocky joutuvat pelastuspuuhin. Episode 16 season 3.
06.37 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa tekevät Karrista supersankarin, jotta tästä tulisi jäätelömyyjien kunkku. / Lapset lähtevät urheasti etsimään salaperäistä hirviötä, joka paljastuukin yllättävän tutuksi. Episode 14 season 1.
07.00 Peppa Pig
Episode 24 season 2.
07.09 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
07.17 Blaze ja monsterikoneet
Pian alkaa kaikkien aikojen toinen tiimiautohaaste - kisa, jossa kaksi autoa kisaavat joukkueena. Tällä kertaa Blazen tiimikaveri on Crusher. Malttaako Crusher olla huijaamatta, jotta voittaisi ihan ensimmäistä kertaa?
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Crusher huijaa kisapäivänä kahta kauheammin voittaakseen Blazen ja Wattsin ja lähettää heidät todella kauas. Blaze ja Watts laittavat kaikkensa peliin pelastaakseen AJ:n ja Gabbyn ja ehtiäkseen takaisin kisaan. Episode 20 season 3.
08.06 Rusty Rivets
Murska harhautuu pois pihalta ja eksyy, mutta Rusty kehittelee yökiiturin löytääkseen sen. / Kun Lassen pehmolelu putoaa junan ikkunasta, Rusty pelastaa sen kiipeämällä korkeuksiin robottihämähäkillä. Episode 9 season 1.
08.17 Paw Patrol
Kapu Turbot ja hänen serkkunsa lähtevät merenpohjaan ottamaan kuvia harvinaisesta merimakkarasta. Valitettavasti sukelluskello jää pohjaan jumiin. // Myrsky hajottaa Chompy-majavan padon, joten se alkaa nakertaa farmari Yumin maatilan puupintoja. Episode 4 season 2.
08.43 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 6 season 1.
09.04 Butterbean's Café
Neiti Marmalady ei anna roskakuskin tyhjentää Butterbeanin roskia ennen kuin he ovat pitäneet letunpaistokisan.. // Neiti Marmalady yrittää pilata partiolaisten piknikin muurahaisille. Onnistuuko Cricket pelastamaan eväsretken partiotaidoillaan? Episode 3 season 1.
09.18 Shimmer ja Shine
Nazboon sisarukset saapuvat visiitille, ja Zeta värvää ne ryöstämään tyttöjen jalokivet näiden ollessa poissa kotoa. Zacin toive vie hänet metsään etsimään salaperäistä olentoa, ja Kaz ja tytöt lähtevät seikkailulle löytääkseen Zacin. Episode 5 season 3.
09.34 Peppa Pig
Episode 42 season 2.
09.39 Peppa Pig
Episode 43 season 2.
09.44 Peppa Pig
Episode 44 season 2.
09.52 Paw Patrol
Rogerin pakasteita kuljettava rekka jää jumiin. // Farmari Yumin eläimet rynnistävät päin kaupunkia. Episode 15 season 4.
10.14 Paw Patrol
Marshall päättää pitää taukoa Paw Patrolista, mutta muut pennut tekevät kaikkensa saadakseen hänet jäämään. // Pennut löytävät salamatkustajan jäisellä matkallaan, ja pian heidän pitää pelastaa karkurikissa lumiauran avulla. Episode 15 season 2.
10.30 Butterbean's Café
Episode 7 season 1.
10.55 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 13 season 1.
11.19 Shimmer ja Shine
Zac käyttää toivetta saadakseen koiransa Rokin Zahramay Fallsiin - mutta henget luulevat sitä hirviöksi./Käytettyään taikaa, joka saa Zacin unohtamaan kuka on, Zeta ottaa hänet oppipojakseen ja yrittää opettaa hänelle taikajuomia. Episode 9 season 3.
11.42 Pihlan poppoo
Pihlan poppoo lupautuu laulamaan Puu-rokin festivaaleilla, mutta bändistä puuttuu laulaja. Onneksi Pedro löytää sisäisen rokkitähtensä! ! // HJ:n laukusta tipahtaa kirje, jonka poppoo päättää lähteä yhdessä viemään perille. Kunpa sen vain saisi ensin kiinni! Episode 2 season 1.
11.55 Ritariprinsessa Nella
Osoitettuaan urhoollisuutensa Trinket saa Järven yksisarviselta lahjaksi upeat taikakärryt.. // Nella ja Cici yhdistävät voimansa ja auttavat muita mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Episode 38 season 1.
12.05 Kiva onnistuu!
Auttaessaan Nannia siivouksessa Kiva ja Sauli löytävät vanhan valokuvan, jossa Nanni ja Jitesh pitävät käsissään aikakapselia. Kartta kuvan kääntöpuolella johdattaa lapset maanalaiseen seikkailuun aikakapselin jäljille. Episode 19 season 1.
12.16 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Darington ovat kanasirkuksessa. Kun Crusher vahingossa laukaisee kanat kauas, Blazen ja Daringtonin tehtävänä on tuoda siivekkäät ystävät takaisin telttaan. Episode 3 season 4.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Ninjamestari Mustavyö opettaa Blazelle ja AJ:lle ninjataitoja, ja Crusher ja Pickle joutuvat kiipeliin jäisellä vuorella. Blaze ja AJ ottavat ninjataitonsa käyttöön pelastaakseen heidät. Episode 4 season 4.
13.05 Rusty Rivets
Kun bitit löytävät romupihalle pudonneen satelliitin, Rustyn on keksittävä keino saada satelliitti takaisin kotiinsa avaruuteen!/Rustyn kavereineen täytyy siirtää sairas kala luonnonpuistosta hoitoon. Episode 11 season 1.
13.28 Bubble Guppies
Ankkurit ylös! Nyt mennään merelle juhlimaan laivoja! Mutta kun jättimäinen jäätelöpallo uhkaa upottaa aluksen, auttavatko muksujen tiedot pelastamaan tilanteen - ja juhlat? Episode 13 season 3.
13.52 Zack & Quack
Kun Zack auttaa Kukkaiskeijua, tämä täyttää Zackin toiveen suuresta seikkailusta kutistamalla hänet/Kun kirja alkaa täristä, Zack lähtee etsimään syytä ja Kira käyttää taitojaan korjatakseen loukkaantuneita matkan varrella... Episode 10 season 2.
14.17 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 3 season 1.
14.42 Paw Patrol
Rubble näkee unta, että Superpentu Apollo tulee Seikkailulahteen. Heidän täytyy pelastaa sankarinsa pulasta. // Raimundon tanssivat virtahevot tutisuttavat maata ja hajottavat sirkusteltan. Paw Patrolin täytyy korjata teltta ennen esitystä. Episode 7 season 3.
15.08 Paw Patrol
Rocky kadottaa äänensä eikä voi käyttää työkalujaan. Onneksi Matea-papukaija voi puhua hänen puolestaan. // On taianomaisen merenkuun aika ja merenpennut ovat palanneet. Tällä kertaa he auttavat Paw Patrolia pelastustehtävässä. Episode 21 season 3.
15.39 Peppa Pig
Episode 17 season 2.
15.46 Peppa Pig
Episode 16 season 2.
15.54 Peppa Pig
Episode 18 season 2.
16.02 Max & Meeri
Meeri ja Liisa yrittävät auttaa Katia saamaan asiakkaita ravintolaansa ja sillä aikaa Max ja Mortti leikkivät paperilennokilla - kunnes se karkaa! // Meeri, Liisa ja Veera järjestävät halloween-kemut, ja Max ja Mortti leikkivät Robin Hoodia. Episode 26 season 6.
16.22 Pihlan poppoo
Pihla on pikku lintu, joka janoaa seikkailuun. Hän auttaa mielellään naapureitaan Heiluhäntälehdossa. Vaikka Pihla joskus arvioi kykynsä yläkanttiin, hän tietää, että hänen ystäviensä Rassen, Sylvian ja Pedron kanssa kaiken saa onnistumaan. Episode 6 season 1.
16.36 Wallykazam
Wallyn taiat saavat sarjakuvakonna Vihtori Vihulaisen heräämään henkiin! Ystävystemme Mahtimaahisen ja Ihmelohiksen on nyt estettävä V-taikasanoillaan Vihtorin viheliäiset vehkeilyt. Episode 13 season 1.
16.59 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 11 season 3.
17.11 Butterbean's Café
Neiti Marmalady ei anna roskakuskin tyhjentää Butterbeanin roskia ennen kuin he ovat pitäneet letunpaistokisan.. // Neiti Marmalady yrittää pilata partiolaisten piknikin muurahaisille. Onnistuuko Cricket pelastamaan eväsretken partiotaidoillaan? Episode 3 season 1.
17.23 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 33 season 1.
17.34 Kiva onnistuu!
On elokuvailta, mutta Nannin projektori on rikki. Nannin etsiessä vaihtolamppua Kiva, Sauli ja Angus lähtevät rikšalla Intiaan hakemaan täydellisiä puitteita (ja Bollywood-elokuvaa) näytöstä varten. Episode 13 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Rusty loihtii Lassen avaruusolioleluista robotteja. Robotit osoittautuvatkin vallanhimoisiksi kiusankappaleiksi. / Karri ja Rusty yrittävät kiidättää namikukkasen sorbetin mausteeksi ennen kuin se pilaantuu. Episode 19 season 1.
17.59 Paw Patrol
Paw Patrol ja pormestari Humdingerin kisumisut pelaavat vastakkain jalkapalloa. Voittavatko pennut huijaavan pormestarin? // Marshallin uusi kaulapanta tuo hänelle rutkasti onnea, mutta miten kauan kömpelö pentu voi pysyä onnekkaana? Episode 3 season 3.
18.24 Blaze ja monsterikoneet
Kun Blaze ja Starla törmäävät tasangolla vaeltavaan lehmälaumaan, he päättävät viedä naudat Starlan navettaan. Reissusta sukeutuukin oikea villin lännen seikkailu. Episode 17 season 1.
18.45 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 9 season 1.
19.00 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 10 season 1.
19.13 Zack & Quack
Kun jättiläisgorilla riehuu Poptropoliksessa liimatuubin kanssa, Zack, Quack ja Kira muuttuvat supersankareiksi // Kun Zackilta ja Quackilta loppuu maito, he ryhtyvät reippaiksi cowboyksi ja suuntaavat suoraan maitotilalle paimentamaan lehmiä lypsettäviks Episode 2 season 1.
19.38 Paw Patrol
Herra Porterin pakettiauto luisuu Seikkailulahden jäälle, eikä sen noutaminen ole mikään helppo tehtävä. // Katie ja Cali jäävät hajonneen hiihtohissin vangeiksi, eikä pentujen pelastustehtävä suju suunnitelmien mukaan. Episode 9 season 1.
20.02 Paw Patrol
Rubble tutustuu Paw Patroliin ja saa osallistua pelastustehtäväänkin. // Wally-mursu joutuu pulaan veden alla, eikä sen pelastaminen ole mitään lastenleikkiä. Episode 12 season 1.
20.25 Pihlan poppoo
Kun Pihla ja poppoo löytävät vanhan kartan, he lähtevät etsimään Terhokuninkaan salaista luolaa ja kadonnutta aarretta.. // Pihlan poppoo pyrkii Heiluhäntälehdon ennätysten kirjaan rakentamalla suurimman hiekkaveistoksen mitä Heiluhäntälehdossa on koskaan nähty. Episode 5 season 1.
20.46 Peppa Pig
Episode 52 season 2.
20.50 Peppa Pig
Episode 53 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 1 season 2.
21.00 Peppa Pig
Episode 2 season 2.
21.05 Peppa Pig
Episode 3 season 2.
21.13 Butterbean's Café
Kun Dazzle antaa Butterbeanille ystävyyskaulakorun, Poppy tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Kertooko Poppy ystävilleen tunteistaan?? // Cricketiltä irtoaa ensimmäinen maitohammas! Butterbean antaa laatikon hammasta varten, mutta laatikko katoaa! Episode 2 season 1.
21.39 Zack & Quack
Kun puutarhaan ilmestyy merirosvokartta, Zack ystävineen lähtee hurjalle seikkailuretkelle etsimään aarretta. // Zack ja Quack ovat intoutuneet kilpailemaan kaikessa, mitä tekevät, ja menevät huvittaviin äärimmäisyyksiin. Episode 25 season 1.
22.02 Bubble Guppies
Molly ja Gil löytävät Kuplakisu-nimisen kissanpennun, ja muksut oppivat, että kotikissat ovat isojen kissaeläinten sukua. Kun Kuplakisun omistaja soittaa, he lähtevät viemään Kuplakisua kotiin Kattikalliolle, jonka kuvat esittävät kissoja! Episode 22 season 3.
22.28 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 5 season 1.
22.48 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 6 season 1.
23.13 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 14 season 3.
23.38 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 15 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password