Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 15.03.2019

00.00 Umizoomi
Milli, Geo ja Bot ovat rohkeita ritareita! Prinsessa pyytää heidän apuaan. Lohikäärme on hukannut silmälasinsa ja törmäilee ympäri valtakuntaa! Umiritarit matkustavat keskiaikaan pelastamaan lohikäärmeen ja valtakunnan. Episode 16 season 4.
00.23 Ritariprinsessa Nella
Nella ja Garrett pilaavat vahingossa Sir Coachin rakkaan ritarikortin, mutta he haluavat korjata virheensä. / Kuuluisa ritari tulee vierailulle Linnanpihaan, mutta samalla mukana tulee lohikäärme, jonka ritari kehuu kukistaneensa. Episode 9 season 1.
00.35 Paw Patrol
Jättiläismäinen Alex saa koko Seikkailulahden kaaoksen valtaan. // Kapu Turbot ja hänen serkkunsa joutuvat pulaan yrittäessään kuvata harvinaista lintua. Episode 23 season 1.
00.58 Rusty Rivets
Bottisaurus väsähtää, joten Rusty ostaa sille isomman akun. Se saa siitä reilusti lisää virtaa. Roosa esittelee uusimman keksintönsä: maailman vahvimman liiman, jonka takia koko Sparkton Hillsin väki jää jumiin. Episode 21 season 1.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Stripes seilaavat Eläinsaarelle - uskomattomaan paikkaan, jossa asuu vain monsterikone-eläimiä. Kun ahne lisko saattaa saaren vaaraan, Blazen ja Stripesin täytyy löytää villit puolensa pelastaakseen eläinystävänsä. Episode 10 season 3.
01.42 Paw Patrol
Pormestari ja Alex joutuvat merihätään, ja samaan aikaan kapu Turbot jää majakkansa vangiksi. // Ryder yrittää pelastaa kiipeliin joutuneen vuohen, mutta joutuu itse pulaan. Episode 24 season 1.
02.05 Paw Patrol
Suuri katukisa saa yllättäviä käänteitä, kun pennut joutuvat pelastuspuuhiin kesken kilpailun. // Herra Porter ja pennut leipovat upean kakun kaupunkien väliseen kisaan. Episode 25 season 1.
02.28 Ritariprinsessa Nella
Nella, Garrett ja Blaine kilpailevat vuosittaisesta urhollisuuspalkinnosta kaoottisin seurauksin!. // Ilkeä velho Badalf varastaa taikasapelin, joka muuttaa esineet hiekaksi! Episode 40 season 1.
02.51 Ritariprinsessa Nella
Villi örkki häiritsee Nellan konserttia. Blaine luulee olevansa Nellaa parempi ja haluaa voittaa löytämällä ensimmäisenä punapilkullisen lohikäärmeen munan. Episode 1 season 1.
03.14 Paw Patrol
Pentujen pitää keksiä keino auttaa eksyneet pingviinit takaisin Pohjoisnavalle. // Paw Patrol auttaa delfiininpoikasen takaisin vanhempiensa luokse. Episode 1 season 2.
03.38 Shimmer ja Shine
Shimmer ja Zahrora aiheuttavat hankaluuksia vieraillessaan Zahraconiassa, uudessa Zahramayn taivaan osassa . // Tytöt tapaavat Shayan kaksosveljen Shaunin ja auttavat poikia, kun näiden taiat yhdistyvät ja muodostavat salamapilven. Episode 5 season 4.
03.59 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 34 season 1.
04.09 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 36 season 1.
04.14 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 37 season 1.
04.19 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 38 season 1.
04.25 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 11 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Leah toivoo, että henget auttaisivat häntä leipomaan kuppikakkuja koulun myyjäisiin. Pientä toivetta seuraa kuitenkin suuri sotku, kun keittiö täyttyy jättisynttärikakusta, eläimistä ja taikinavirrasta. Episode 3 season 1.
05.09 Ritariprinsessa Nella
Clod kadottaa kutsunsa herkulliselle aamiaisbrunssille ja vie ystävänsä etsintäretkelle. Kirkkaasti loistava lintu pitää koko valtakunnan hereillä. Episode 2 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja piraatti Pegwheel lyöttäytyvät yhteen ja lähtevät aarrejahtiin. Heidän täytyy löytää kolme avainta, joilla avataan kolme erityistä arkkua. Aarre kiinnostaa Crusheriakin, ja hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Episode 17 season 3.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Crusher yrittää itse saavuttaa bleisausvauhtia, ja onnistuu vahingossa lähettämään Blazen moottorin lentoon. Kun Blaze ja Crusher kisaavat vastakkain, moottorittoman Blazen täytyy keksiä uusia keinoja voittamiseen. Episode 18 season 3.
06.15 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen. // Marshallin lemmikkisammakko loikkaa helikopteriin, vaikka sen pitäisi osallistua hyppelykisaan. Episode 2 season 2.
06.37 Rusty Rivets
Kaupunkia uhkaa haiseva kasvi, mutta sen siemenet ovat Bottisauruksen herkkua.! // Rusty muokkaa Bottisauruksesta täydellisen ranta-apulaisen mutta ei pääse itse rannalle, sillä hän joutuu pysähtymään matkalla auttamaan ystäviään. Episode 24 season 1.
07.00 Kid-e-Cats
Karkki saa äidiltä ja isältä upouuden pyörän. Hän ei osaa ajaa sillä, mutta saa veljiltään ja ystäviltään paljon hyviä vinkkejä. Episode 6 season 1.
07.09 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Henry tapaa Junan. Junan täytyy viedä maatilalle eläimiä, mutta junankuljettaja on jäänyt pois väärällä asemalla. Henryn apua kaivataan, joten hän ryhtyy junankuljettajaksi. Matka on vaikea, mutta kaikki eläimet saadaan kuljetettua tilalle. Episode 13 season 1.
07.17 Seikkailija Dora
Tässä musiikkiseikkailussa Dora ja Nuuti kiiruhtavat viemään pikku bongoa sen ensimmäiseen musiikkiesitykseen. Episode 11 season 7.
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Stripes rakastaa viidakkotorveaan, jonka avulla hän voi kutsua villieläimiä. Kun kateellinen Crusher varastaa sen, Blaze ja Stripes ampaisevat hurjaan takaa-ajoon. Episode 9 season 1.
08.06 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa lähtevät seilaamaan merirosvolaivalla löytääkseen kätketyn aarteen.. // Sakke tekee vahingossa robottihiirestään kymmenittäin kopioita. Rustyn ja Roosan pitää napata pikku jyrsijät ennen kuin ne valtaavat koko kaupungin. Episode 8 season 2.
08.17 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 5 season 5.
08.43 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 1 season 1.
09.04 Ritariprinsessa Nella
Nella on saanut ystävineen kutsun arvoituksellisen Välkelinnan juhliin, mutta kukaan ei tiedä, missä linna on. / Blaine joutuu pulaan koulun kiipeilyretkellä, joten Nella tarttuu toimeen auttaakseen häntä. Episode 31 season 1.
09.18 Shimmer ja Shine
Nazboo sairastuu lohikäärmenuhaan, jolloin Leah, Shimmer ja Shine lähtevät seikkailulle etsimään lumottua lääkettä // Tytöt tapaavat salamahengen ja auttavat häntä saamaan karanneen salaman kiinni ennen kuin se aiheuttaa ongelmia Episode 8 season 2.
09.34 Peppa Pig
Episode 32 season 2.
09.40 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Henry rupattelee Pelastusveneen kanssa rannalla. Delfiini tuo viestin, että Aasi on merihädässä ja jäänyt jumiin pienelle saarelle. Henrystä tulee hengenpelastaja päivän ajaksi. Yhdessä he kiitävät aaltojen halki pelastamaan poloista Aasia. Episode 9 season 1.
09.45 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Henry tapaa Kirjeen, jolla on edessä ensimmäinen reissu maailmalle. Kirje myöhästyi kuitenkin postista. Henryn täytyy siis ryhtyä postinjakajaksi. Matka käy postinlajittelukeskuksen kautta. Lopulta Henry sujauttaa Kirjeen luukusta perille. Episode 10 season 1.
09.52 Wallykazam
Wally ja Veikko Peikko perustavat tutkimusretkeilijöiden kerhon ja lähtevät etsimään harvinaista kanafanttia. Matkaan alkaa tulla mutkia, kun Bobgoblin perustaa kilpailevan kerhon Hilkka-noidan kanssa! Episode 26 season 1.
10.14 Paw Patrol
Kun avaruusolento syöksyy farmari Yumin maatilalle, pennut päättävät korjata sen avaruusaluksen. // Marshallin lemmikkisammakko loikkaa helikopteriin, vaikka sen pitäisi osallistua hyppelykisaan. Episode 2 season 2.
10.30 Butterbean's Café
Neiti Marmalady vaihtaa kamalan kakkunsa Butterbeanin kauniiseen leipomukseen. Saakohan neiti Marmalady kehut kauniista kakusta?? // Butterbean tarvitsee jogurttia marjaparfaitia varten, mutta neiti Marmalady on ostanut kaiken jogurtin. Episode 6 season 1.
10.55 Sunny Day
Tytöt vierailevat prinssojen luona ja vievät nuoremman, Annabellan hauskalle kaupunkikierrokselle. Sunnyn avulla Annabella näyttää siskolleen Dominicalle uusien asioiden kokeilemisen tärkeyden - ja juuri ennen tanssiaisia. Episode 2 season 1.
11.19 Shimmer ja Shine
Leah ja Zac ovat skeittipuistossa valmistautumassa skeittikilpailuun, kun Leahin lauta hajoaa vain hetkeä ennen kisan alkua. Leah toivoo hengiltä uutta lautaa, mutta saa aivan vääränlaisen: surffilaudan. Episode 17 season 1.
11.44 Becca's Bunch
Kun Pihla ja poppoo löytävät vanhan kartan, he lähtevät etsimään Terhokuninkaan salaista luolaa ja kadonnutta aarretta.. // Pihlan poppoo pyrkii Heiluhäntälehdon ennätysten kirjaan rakentamalla suurimman hiekkaveistoksen mitä Heiluhäntälehdossa on koskaan nähty. Episode 5 season 1.
11.55 Ritariprinsessa Nella
Blaine tekee ritaripartiolaisten leiriretkellä mitä tahansa ansaitakseen ensimmäisen suoritusmerkkinsä. / Nella onnistuu viimein sopimaan kahden riitelevän lohikäärmejoukon riidat, mutta Trinket sytyttää eripuran vahingossa uudelleen. Episode 22 season 1.
12.05 Kiva onnistuu!
Perhe pelaa Saulin lempilautapeliä, "Pyramidin aarretta", kun Sheila kutsutaan hoitamaan tärkeään timanttikuljetukseen liittyvää sekaannusta. Lapset rakentavat kaivinkoneen aarrejahtiinsa. Episode 40 season 1.
12.16 Blaze ja monsterikoneet
Kun Picklen perheen kaikki jäsenet eksyvät metsään, Pickle lyöttäytyy yhteen hinausauto-Blazen kanssa ja ryntää apuun. Episode 2 season 4.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Darington ovat kanasirkuksessa. Kun Crusher vahingossa laukaisee kanat kauas, Blazen ja Daringtonin tehtävänä on tuoda siivekkäät ystävät takaisin telttaan. Episode 3 season 4.
13.05 Rusty Rivets
Rusty ja Roosa kutistavat itsensä vahingossa Rustyn uusimmalla keksinnöllä. Heidän on päästävä minikokoisina koko pihan poikki voidakseen suurentaa itsensä jälleen.. // Emolintu päättää ottaa lintupukuisen Lassen poikasekseen, ja Rustyn ja Roosan on pelastettava hänet tarkkaavaisen emon pesästä. Episode 15 season 2.
13.28 Bubble Guppies
Vihreällä liikkeelle! Kuplamuksut opettelevat värejä rallikilvan avulla! Auta heitä sekoittamaan värejä, tekemään uusia sävyjä ja hurauttamaan maalilinjan yli! Episode 16 season 1.
13.52 Zack & Quack
Quack päästää vahingossa vapaaksi lampaat, joita ihmiset laskevat saadakseen unta. / Zack ja hänen ystävänsä menevät taidekilpailuun. Yhtäkkiä merirosvot hyökkäävät museoon yhdessä Täystuho-Tommin kanssa etsimään aarretta. Episode 13 season 2.
14.17 Top Wing
Kadettien täytyy pelastaa televisio-ohjelman tähti Seikkailukarhu, jonka aikomuksena on valloittaa Pyörresaaren Jäähuippu. // Kun Sisu loukkaa siipensä, Kimi Kilpikonnan täytyy auttaa Taivassiiven ohjaamisessa. Episode 24 season 1.
14.42 Paw Patrol
Koko Seikkailulahti menee sekaisin, kun Mandy-apina karkaa junasta. // Chase löytää pöllönpoikasen, jonka emo on jäänyt jumiin onttoon puunrunkoon. Episode 20 season 1.
15.08 Paw Patrol
Paw Patrol ja pormestari Humdingerin kisumisut pelaavat vastakkain jalkapalloa. Voittavatko pennut huijaavan pormestarin? // Marshallin uusi kaulapanta tuo hänelle rutkasti onnea, mutta miten kauan kömpelö pentu voi pysyä onnekkaana? Episode 3 season 3.
15.23 Seikkailija Dora: Dora vie Nuutin parturiin leikkaamaan tukkansa
Episode 3 season 6.
15.46 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Tänään Henri tapaa vanhan elefantin. Elefantti kertoo Henrille tämän suupuusta. Hänen iso-iso-iso-iso-isänsä oli mammutti. Episode 10 season 3.
15.54 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Henri tapaa vanha videopelin pelihallissa. Henristä tulee urhea avaruuskadetti, ja hän auttaa Avaruusapinaa pelastamaan Planeetta Xn Episode 12 season 3.
16.02 Max & Meeri
Meeri, Liisa, Max ja Lili keksivät vahingossa uuden ajanvietteen - leijalautailun! // Etsivä Max pääsee töihin, kun Meeri ei muista minne on laittanut päiväkirjansa. Samalla hän löytää kadonneen baseball-korttinsa. Episode 10 season 6.
16.22 Becca's Bunch
Kun Pihla ja poppoo löytävät vanhan kartan, he lähtevät etsimään Terhokuninkaan salaista luolaa ja kadonnutta aarretta.. // Pihlan poppoo pyrkii Heiluhäntälehdon ennätysten kirjaan rakentamalla suurimman hiekkaveistoksen mitä Heiluhäntälehdossa on koskaan nähty. Episode 5 season 1.
16.36 Wallykazam
On viiksipäivä, ja sen kunniaksi pyydellään pikkuherkkuja ja tehdään temppusia. Wally ja kumppanit törmäävät maailman suurimpaan herkkuun, mutta sen saadakseen heidän on selviydyttävä hassun velho Jalon tehtävistä... Episode 18 season 1.
16.59 Shimmer ja Shine
Tyttöjen vahingon seurauksena Nazboo paisuu kuin ilmapallo, ja Zetan on autettava peruuttamaan taika. // Aivastusötökkä pörrää Zahramay Fallsissa saaden henget tekemään hassuja taikoja aina aivastaessaan. Episode 17 season 2.
17.11 Butterbean's Café
Neiti Marmalady vaihtaa kamalan kakkunsa Butterbeanin kauniiseen leipomukseen. Saakohan neiti Marmalady kehut kauniista kakusta?? // Butterbean tarvitsee jogurttia marjaparfaitia varten, mutta neiti Marmalady on ostanut kaiken jogurtin. Episode 6 season 1.
17.23 Ritariprinsessa Nella
Blaine tekee ritaripartiolaisten leiriretkellä mitä tahansa ansaitakseen ensimmäisen suoritusmerkkinsä. / Nella onnistuu viimein sopimaan kahden riitelevän lohikäärmejoukon riidat, mutta Trinket sytyttää eripuran vahingossa uudelleen. Episode 22 season 1.
17.34 Kiva onnistuu!
Öinen myrsky on kaatanut Nannin jäteastian ja roskat ovat levinneet pihalle. Kivan roskannoukkija voisi pelastaa päivän. Ahkerat siivoojat Kiva, Sauli ja Angus lähtevät Kierrätyskadulle valmistautumaan Siisti katu -kisaan. Episode 44 season 1.
17.48 Rusty Rivets
Ovelat apinat pääsevät karkuun häkistään eläinpuistosta, ja Rustyn pitää keksiä, kuinka huiputtaa ne takaisin//Roosa ja Murska jäävät lentokoneella jumiin yläilmoihin, kun koko kaupunki pimenee eikä kiitorataa näy. Episode 8 season 1.
17.59 Paw Patrol
Jake ja Chase lähtevät tutkimaan luolaa, jossa Jaken jalka jää painavien kivenlohkareiden väliin. // Seikkailulahden paraati on vaarassa epäonnistua, kun Alex laittaa Katien kylpyamme-paraatilauttaan liian monta ilmapalloa ja se nousee ilmaan. Episode 3 season 2.
18.24 Blaze ja monsterikoneet
Zegillä on lippu upouuteen dinosaurus-vuoristorataan eli Dinorataan. Harmillisesti tuuli puhaltaa lipun kadoksiin, joten Blazen täytyy ryhtyä toimeen löytääkseen sen ja viedäkseen sen ajoissa huvipuistoon. Episode 3 season 3.
18.45 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 3 season 1.
19.00 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 4 season 1.
19.13 Zack & Quack
Ystävänpäivänä Zack antaa kaikille ystävilleen ilmapallot. Mutta parhaan ystävän Quackin pallo leijailee tiehensä. // Zack, Quack ja Kira lähtevät avaruuteen osallistumaan avaruusolion kanssa galaksienväliseen pallo-otteluun. Episode 9 season 1.
19.38 Shimmer ja Shine
Kun Zeta varastaa Ulan voimakkaita jalokivia, Shimmer, Shine, Leah ja Nila joutuvat pysäyttämään hänet yhdessä. // Tytöt etsivät Zahramayn teekukkaa ja törmäävät herttaisiin pörrösöpöläisiin, jotka hankaloittavat etsintää. Episode 1 season 4.
20.02 Paw Patrol
Kuuluisa poptähti tulee vierailulle, mutta valtava myrsky tuhoaa esiintymislavan. Pystyykö Paw Patrol pelastamaan konsertin? // Pennut pelastavat metsässä naruun sotkeutuneen kotkan. Episode 25 season 2.
20.28 Paw Patrol
Rubble löytää vanhan laatikossa olevan vieterinuken, joka toteuttaa hänen kolme toivettaan. / Francois Turbot kävelee nuoralla, mutta lokit uhkaavat pilata hänen esityksensä. Nyt on aika kutsua Paw Patrol apuun! Episode 1 season 3.
20.50 Peppa Pig
Episode 46 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 48 season 2.
21.00 Kiva onnistuu!
Kiva ja hänen isänsä Jitesh haluavat opettaa Saulille krikettiä, mutta Jiteshin käsi on murtunut. Niinpä Kiva rakentaa syöttökoneen. Angus rikkoo vahingossa konfettitykin, mutta Sauli pelastaa päivän nerokkaalla virityksellä. Episode 17 season 1.
21.13 Butterbean's Café
Dazzle haluaa yllättää mumminsa leipomalla banaanileipää, mutta hän ei muista reseptin viimeistä kohtaa.! // Jasper saa karvaan yllätyksen, kun neiti Marmalady vaihtaa Jasperin hedelmätilauksen sitruunoiksi. Episode 1 season 1.
21.39 Zack & Quack
Kun viikingit valtaavat Zackin kotipihan, he tarjoavat hänelle mahdollisuuden voittaa sen takaisin pop-pallomatsissa./Kun piraatit luulevat Quackia uudeksi papukaijakseen ja seilaavat pois sen kanssa, Zackin on riennettävä apuun. Episode 3 season 2.
22.02 Bubble Guppies
Molly ja Oona kohtaavat pormestarin, joka harjoittelee vuotuista Kuplakylän maratonia varten. Mutta kun pormestari sairastuu, hänen pitää mennä sairaalaan tarkastettavaksi. Episode 24 season 3.
22.28 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 12 season 1.
22.48 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Tavaroita alkaa kadota kaikkialta valtakunnasta ja Jani ja Vuokko tajuavat, että muurahaiset ovat näpistelyn takana. Episode 30 season 1.
22.59 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Pellervo-tontun setä Punaparta on kadottanut aarteensa ja Janin ja Vuokon täytyy seurata johtolankoja löytääkseen sen. Episode 31 season 1.
23.13 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 11 season 3.
23.38 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 12 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password