Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 10.02.2019

00.00 Umizoomi
Tiimi saa hätäpuhelun mereltä. Delfiini on loukannut pyrstönsä eikä voi uida! Umiauto muuttuu Umipelastuskopteriksi ja sankarimme lähtevät auttamaan ystäväänsä. Seikkailua riittää maalla, merellä ja ilmassa! Episode 19 season 4.
00.23 Ritariprinsessa Nella
Nellan ja ystävysten on tarkoitus mennä ulos suorittamaan ritaritehtäviä, kun kurja koiranilma pilaa aikeet. / Söpöjen elukoiden tarkkailuretkellä Olivia saa aikaan harmia syöttämällä lounasta mässyttäjäotukselle. Episode 32 season 1.
00.35 Paw Patrol
Pentujen on pelastettava pieni kissanpentu, joka on joutunut yksinään keskelle merta. // Kivivyöryn vangiksi jäänyt juna saa pennut tarttumaan toimeen. Episode 3 season 1.
00.58 Rusty Rivets
Rustyn rakentama robottiorava villiintyy ja alkaa näpistellä osia ympäri kaupunkia. Rustyn ja Roosan on keksittävä, miten robo-orava napataan ja sen saalis saadaan takaisin.. // Sakke on rakennellut joukon lennokkeja ja aikoo niiden avulla kähveltää mega-akun Rustylta ja Roosalta. Episode 7 season 2.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Zeg löytää pienen dinosauruksen munan kesken AJ:n, Blazen ja Zegin Jysäys-peliä. Kolmikko lähtee ikimuistoiselle matkalle halki esihistoriallisen maiseman palauttaakseen munan Rekkasaurus-äidille. Episode 13 season 1.
01.42 Paw Patrol
Hajonnut junaraide keskeyttää pentujen tanssipelin. // Sankka sumu aiheuttaa Seikkailulahdella ongelmia, kun laivat ovat vaarassa törmätä saareen. Episode 4 season 1.
02.05 Paw Patrol
Kun pieni hanhenpoikanen eksyy parvestaan, pentujen on autettava se takaisin omiensa pariin. // Korkean paikan kammosta kärsivä pormestari joutuu tukalaan paikkaan kuumailmapallokilpailussa. Episode 5 season 1.
02.28 Ritariprinsessa Nella
Merilohikäärmeet uhkaavat pilata linnanpihalaisten rantapäivän viettoa. // Aarteenetsintäleikissä Smelgly saa parikseen Olivian, joka hyödyntää uutta ystävyyssuhdetta kierolla tavalla. Episode 13 season 1.
02.51 Ritariprinsessa Nella
Nella tuo metsän otuksia kouluun näytille, mutta tilanne käy pian liian villiksi. / Nostosiltaa hoitavat jättiläisveljekset kinastelevat, ja Nellan perheen huviretki keskeytyy. Episode 14 season 1.
03.14 Paw Patrol
Alex ja Jake joutuvat kiipeliin laskettelurinteessä. // Alex on vakuuttunut, että lumihirviö on olemassa, ja aikoo todistaa sen. Episode 6 season 1.
03.38 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 13 season 3.
03.59 Kid-e-Cats
Jokainen kissa on innoissaan lähestyvästä tanssikilpailusta, paitsi Herkku, joka tuntee olonsa epävarmaksi ja hermostuneeksi. Perhe puhaltaa yhteen hiileen ja ilmoittautuu kisaan auttakseen Herkkua saamaan itseluottamuksensa takaisin. Lopulta heillä kaikilla on oikein hauskaa. Episode 17 season 1.
04.09 Kid-e-Cats
Kisut painostavat isää väärin perustein viemään heidät museoon. Isä ei ole ilahtunut asiasta, mutta piristyy nähdessään miten paljon kisut nauttivat museokäynnistä. Kisut meinaan järjestävät kotiin oman taidenäyttelyn, ja saavat kaiken anteeksi. Episode 19 season 1.
04.14 Kid-e-Cats
Kisut lähtevät maaseudulle mummin luokse. Ennen kuin he voivat leikkiä, mummi tarvitsee apua eräässä asiassa - sadonkorjuussa! Rikkaruohojen kitkeminen ja mansikoiden poimiminen tuntuu rankalta työltä, mutta lopulta kisuilla on hauskaa. Episode 20 season 1.
04.19 Kid-e-Cats
Kisut tekevät äidille yllättävän erilaisen kukkakimpun synttärien kunniaksi, ja isä kiiruhtaa töihin hakemaan sinne unohtamansa lahjan. Episode 21 season 1.
04.25 Sunny Day
Doodle luulee, että Sunny on unohtanut hänet ystävyyspäivänä ja lähtee etsimään uutta ystävää. Kun rankkuri Scratch nappaa Doodlen, Sunny tekee kaikkensa saadakseen ystävänsä takaisin. Episode 1 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 14 season 3.
05.10 Ritariprinsessa Nella
Nella auttaa Smelglyä pääsemään unelmatyöhönsä kaartin ritarina. / Nellan ja Norman leikkihetki keskeytyy, kun lähistöllä metelöi kaksi riitelevää jättiläistä. Episode 15 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Stripes seilaavat Eläinsaarelle - uskomattomaan paikkaan, jossa asuu vain monsterikone-eläimiä. Kun ahne lisko saattaa saaren vaaraan, Blazen ja Stripesin täytyy löytää villit puolensa pelastaakseen eläinystävänsä. Episode 10 season 3.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
06.15 Paw Patrol
Sirkuksen vauvanorsu karkaa ja aiheuttaa päänvaivaa Paw Patrolille. // Pormestarin lemmikkikana karkaa ja joutuu tukalaan pinteeseen. Episode 7 season 1.
06.37 Rusty Rivets
Kun apua tarvitaan, 10-vuotias Rusty Rivets ja hänen paras kaverinsa Roosa kyllä keksivät keinon. He kierrättävät vanhat osat uusiin, huikeisiin keksintöihin, joilla he selvittävät pulman kuin pulman. Episode 22 season 1.
07.00 Kid-e-Cats
Kisujen ystävä Vili on saanut uuden älypuhelimen. Aluksi sen kanssa on hauskaa, eivätkä kisut ja Vili voi ajatella muuta. Kun he näkevät ettei kukaan leiki puistossa tai pidä hauskaa yhdessä, he alkavat tajuta ettei älypuhelin olekaan niin hyvä juttu. Episode 22 season 1.
07.09 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Henry tapaa Narsissin. Puutarhaan tuodaan uusia kasveja, mutta puutarhuri ole vielä palannut lomaltaan. Kasvit täytyy kuitenkin istuttaa ja kastella, joten Henry ryhtyy puutarhuriksi. Kastelukannu on tukossa, ja sadepilvi on herätettävä. Episode 22 season 1.
07.17 Seikkailija Dora: "Erikoislähetys Nuuti-apinalle!
" Nuuti saa lempisaappaansa takaisin suutarilta, mutta laitettuaan ne jalkaansa hän ei voi lakata pomppimasta. Nuuti onkin saanut vahingossa pomppusaappaat! Episode 8 season 5.
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Zegillä on lippu upouuteen dinosaurus-vuoristorataan eli Dinorataan. Harmillisesti tuuli puhaltaa lipun kadoksiin, joten Blazen täytyy ryhtyä toimeen löytääkseen sen ja viedäkseen sen ajoissa huvipuistoon. Episode 3 season 3.
08.06 Rusty Rivets
Rusty ja Ruby rakentavat puistovahti Annalle robottilemmikin, joka saa kuitenkin sätkyn, kun sitä ohjelmoidaan. / Rusty väsää Liamille avaruusaluksen, joka päättää lähteä kaupungille aiheuttamaan sekasortoa. Episode 16 season 1.
08.17 Paw Patrol
Muurahaiset varastelevat hedelmiä ja hankaloittavat Hillofestivaalien viettämistä. Pentujen tehtävänä on houkutella ötökät turvallisesti muualle. // Zuma joutuu erikoiseen seikkailuun, sillä hänen pitää pelastaa purjelautaileva possu. Episode 18 season 3.
08.43 Top Wing
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakon tutkimusmerkkejä. Kun he eksyvät, heidän täytyy puhaltaa yhteen hiileen, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat koululaiset saavat olla päivän kadettina. Top Wing ja junnukadetit joutuvatkin pelastamaan opettajansa kiipelistä! Episode 15 season 1.
09.04 Ritariprinsessa Nella
Trinket gets jealous when Nella spends time with Minatori at the mall. // Nella and Trinket are performing ballet when a near-sighted cyclops crashes their recital. Episode 12 season 1.
09.18 Shimmer ja Shine
Täysin oppineiksi hengiksi harjoittelevat henkikaksoset aiheuttavat tahatonta sekasortoa toteuttaessaan parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 13 season 3.
09.33 Umizoomi
Team Umizoomi löytyy keskeltä mahtavaa kaupunkilaisympäristöä, missä kadut on reunustettu origamilla, jalkakäytävät ovat värikkäitä ja viemäriaukkojen kannetkin kirjailtu hassuilla kuvioilla. Episode 1 season 4.
10.19 Peppa Pig
Episode 50 season 2.
10.23 Peppa Pig
Episode 51 season 2.
10.30 Butterbean's Café
Kun Butterbeanin jakeluauto hajoaa, herra Brookwrench muuttaa sen kimaltavaksi kulkevaksi kahvilaksi - Herkkuautoksi.! // Presidentti joutuu perumaan lounaansa kahvilassa, joten Butterbean vie lounaan hänen luokseen. Episode 5 season 1.
10.55 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 12 season 1.
11.19 Shimmer ja Shine
Nazboon sisarukset saapuvat visiitille, ja Zeta värvää ne ryöstämään tyttöjen jalokivet näiden ollessa poissa kotoa. Zacin toive vie hänet metsään etsimään salaperäistä olentoa, ja Kaz ja tytöt lähtevät seikkailulle löytääkseen Zacin. Episode 5 season 3.
11.44 Ritariprinsessa Nella
Ilkeä lohikäärme aiheuttaa hankaluuksia. /Erikoiset elikot valtaavat kylän, kun uusi jäätelömaku julkistetaan. Episode 4 season 1.
11.56 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 45 season 1.
12.01 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 46 season 1.
12.05 Kiva onnistuu!
Saulin ilmapallo karkaa. Kiva suunnittelee kuumailmapallon, jolla karannut ilmapallo voitaisiin pelastaa. Tehtävä osoittautuu hankalaksi ja lapset tarvitsevat lopulta suuren seikkailijan Nannin apua. Episode 6 season 1.
12.16 Blaze ja monsterikoneet
Kun Mahtava Eläinkruunu katoaa merenpohjaan, Blaze muuntautuu todella nopeaksi haikalaksi, jotta saa palautettua sen Eläinsaaren ystävilleen. Blazen täytyy uida tosi nopeasti ettei Crusher löydä kruunua ensin. Episode 15 season 3.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Gabby tapaavat uuden Watts-nimisen monsterikoneen, supernopean auton, jolla on sähkörenkaat. Kun yksi hänen renkaistaan katoaa viidakkoon, ystävykset lupaavat etsiä sen keinolla millä hyvänsä. Episode 16 season 3.
13.05 Rusty Rivets
Puistovahti Annan lentokone tekee pakkolaskun kauas savannille. Rusty ja Roosa tarvitsevat uuden kulkuneuvon, jonka avulla he pääsevät perille ja voivat rakentaa keksintöjään paikan päällä. Näin keksitään liikkuva Rivet-labra. Episode 2 season 2.
13.28 Bubble Guppies
Kurr, kurr! Gil ja Goby tuovat Fernando-nimisen nuijapään kouluun nähdäkseen, miten siitä kehittyy sammakko. Kun Fernando on valmis loikkimaan, Gilin ja Gobyn on ohjattava se takaisin lampeensa perinteisessä Härkäsammakkojuoksussa! Episode 18 season 3.
13.52 Zack & Quack
Zack ystävineen rakentaa pop-up-kilpurin. Zack haluaa todistaa, että kilpuri on maailman paras/Zack ja Quack lähtevät uskomattomalle retkelle ottaakseen kuvan harvinaisesta dinosauruksesta Zackin dinosauruskorttikokoelmaan. Episode 1 season 1.
14.17 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 12 season 1.
14.42 Paw Patrol
Ryder ja pennut lentävät arktiselle alueelle palastamaan jääkarhujen poikasia. // Farmari Alin lampaat karkaavat laitumelta, ja Paw Patrolin tehtävänä on etsiä karkulaiset. Episode 11 season 3.
15.08 Paw Patrol
Kun Seikkailulahden koulubussin kaikki renkaat puhkeavat, Ryder lainaa Paw Patrolleria sen tilalle. // Kun Seikkailulahden kuuluisat laululinnut katoavat, Paw Patrol ryntää hätiin. Episode 12 season 3.
15.34 Ritariprinsessa Nella
Villi minotauri aiheuttaa kaaoksen leikkiessään piilosta sisällä linnassa. / Kun uniset lohikäärmeet pakenevat Linnanpihaan luolassaan asuvalta hirviöltä, Nella lähtee etsimään petoa. Episode 3 season 1.
15.57 Ritariprinsessa Nella
Ilkeä lohikäärme aiheuttaa hankaluuksia. /Erikoiset elikot valtaavat kylän, kun uusi jäätelömaku julkistetaan. Episode 4 season 1.
16.21 Shimmer ja Shine
Nazboon sisarukset saapuvat visiitille, ja Zeta värvää ne ryöstämään tyttöjen jalokivet näiden ollessa poissa kotoa. Zacin toive vie hänet metsään etsimään salaperäistä olentoa, ja Kaz ja tytöt lähtevät seikkailulle löytääkseen Zacin. Episode 5 season 3.
16.47 Shimmer ja Shine
Sateenkaariputouksessa on jokin vialla, joten Samira lähettää tytöt putouksen toiselle puolelle, ihmeelliseen Sateenkaari-Zahrayn maahan. Siellä Shimmer ja Shine tapaavat putouksen hengen, joka auttaa heitä palauttamaan asiat raiteilleen. Episode 6 season 3.
17.09 Paw Patrol
Rocky kadottaa äänensä eikä voi käyttää työkalujaan. Onneksi Matea-papukaija voi puhua hänen puolestaan. // On taianomaisen merenkuun aika ja merenpennut ovat palanneet. Tällä kertaa he auttavat Paw Patrolia pelastustehtävässä. Episode 21 season 3.
17.34 Paw Patrol
Francois ja kapu Turbot jäävät kaukaisen saaren vangeiksi, ja Ryderin ja pentujen täytyy tehdä kaikkensa löytääkseen serkukset. // Pennut joutuvat pelastuspuuhiin ilmassa, sillä pormestari Goodwayn lentotunti ei suju kuten pitäisi. Episode 23 season 3.
18.00 Blaze ja monsterikoneet
Kun komentaja Megan joutuu pulaan Plutolla, robottisankarien täytyy kiitää madonreikien läpi, kurvata jäisten tulivuorten ohitse ja suhahtaa asteroidien välistä auttaakseen uuden ystävänsä takaisin kotiin. Episode 10 season 4.
18.24 Blaze ja monsterikoneet
Kun Crusher vapauttaa kolme tuhoisinta luomustaa Axle Cityyn, vain yksi on tarpeeksi vahva pelastamaan kaupungin - Robo-Blaze! Episode 1 season 4.
18.45 Top Wing
Kadetit päättävät siivota Pyörresaarella. Kun roskia täyteen lastattu juna uhkaa suistua raiteilta, Top Wing -tiimin täytyy tarttua tositoimiin. // Pinjan ystävä Janni järjestää ystäväjuhlat. Top Wingin tiimi kiitää apuun ja varmistaa, että vieraat pääsevät ajoissa paikalle. Episode 20 season 1.
19.00 Top Wing
Kadetit päättävät siivota Pyörresaarella. Kun roskia täyteen lastattu juna uhkaa suistua raiteilta, Top Wing -tiimin täytyy tarttua tositoimiin. // Pinjan ystävä Janni järjestää ystäväjuhlat. Top Wingin tiimi kiitää apuun ja varmistaa, että vieraat pääsevät ajoissa paikalle. Episode 20 season 1.
19.13 Zack & Quack
Kun kirjan sivuille ilmestyy salaperäisiä koloja, Zack, Quack ja Kira päättävät ratkaista arvoituksen ottaakseen kiinni syyllisen. // Kun Zack ystävineen lähtee kiipeämään Mount Popperestin huipulle, oravasiskokset Hip ja Hop ovat menettää uskon kykyihins Episode 11 season 1.
19.37 Shimmer ja Shine
Kun Zeta varastaa Samiran kaulakorun, se täytyy saada takaisin ennen kuin hän keksii sen erityisvoiman // Kun Zeta varastaa Samiran taikasauvan ja muuttaa kaikki kanoiksi, Shimmerin, Shinen ja Leahin on pysäytettävä hänet. Episode 7 season 2.
20.02 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 9 season 4.
20.28 Paw Patrol
Pentujen pitää houkutella iso apina Paw Patrolleriin, jotta he voivat viedä sen takaisin viidakkoon.Kisu jää kiipeliin kotkan pesään ja tarvitsee apua päästäkseen alas. Episode 11 season 4.
20.50 Peppa Pig
Episode 32 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 33 season 2.
21.00 Kiva onnistuu!
Perhe on iloisella rantaretkellä, kun Kivan äiti kadottaa vihkisormuksensa hiekkaan. Vai veivätkö kurjat merirosvot sen? Kapteeni Kiva, perämies Sauli ja merirosvo Angus lähtevät aallonharjalla kadonneen aarteen perään. Episode 36 season 1.
21.13 Wallykazam
On Veikko Peikon syntymäpäivä! Valitettavasti hän ei ole koskaan syönyt syntymäpäiväkakkua, sillä Kakkuhirviö on aina vienyt sen. Ystävykset päättävät hankkia kakun - ja pitää hupsun, kakkua hamuavan hirviön kaukana siitä. Episode 12 season 1.
21.39 Zack & Quack
Pegasus käy Quackin hermoille ja Quack linkoaa sen pois pihalta. Zack, Quack ja Kira pelastavat sen ja Quack oppii tärkeän läksyn./Pehmo karkaa Hypi ja leiju -festivaaleilta, koska ei voi olla poksauttelematta ilmapalloja rikki piikeill Episode 5 season 2.
22.02 Bubble Guppies
Molly ja Oona kohtaavat pormestarin, joka harjoittelee vuotuista Kuplakylän maratonia varten. Mutta kun pormestari sairastuu, hänen pitää mennä sairaalaan tarkastettavaksi. Episode 24 season 3.
22.28 Top Wing
Kun Luihu McLepakko pelastaa Pyörresaaren asukkaat aiheuttamiltaan ongelmilta, kadetit joutuvatkin pelastamaan hänet. // Kadetit hukkaavat vahingossa Kaken lempilelun. He kisaavat kelloa vastaan löytääkseen sen ennen kuin Kake palaa. Episode 21 season 1.
22.48 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Verso ja Nuppu muuttavat rouva Luumun nukeksi, mutta kun nukke kopioidaan, siitä tuleekin hyvin suosittu. Pian kaikki tahtovat oman! Episode 11 season 2.
22.59 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Tonttumerirosvo Punaparta purjehtii ilmalaivallaan etsimään kadonnutta kaupunkia, mutta tarvitseekin pian pelastajien apua. Kun tontut ja keijut lähtevät apuun, Punaparta löytyykin sangen yllättävästä paikasta! Episode 12 season 2.
23.13 Shimmer ja Shine
Tytöt joutuvat keskelle mahtavaa seikkailua, kun heidän ovelleen ilmestyy ihka aito merirosvohenki. Episode 20 season 2.
23.38 Shimmer ja Shine
Tytöt etsivät Leah'n kadonnutta kaulakorua, mutta maan alla asustava otus on jo löytänyt sen ja alkaa nyt esittää toiveita. Kun Zac toivoo vahingossa voivansa olla Zahramay Fallsissa ikuisesti, lapset lähtevät etsimään mahtavaa henkeä, joka voisi kumota Zacin toiveen. Episode 1 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password