Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 12.01.2019

00.00 Umizoomi
Umizoomi-tiimi osallistuu kaupungin suurimpiin kisoihin - Umilympialaisiin! Saadakseen pokaalin heidän pitää voittaa Urheilurobotit neljässä lajissa. Episode 8 season 3.
00.23 Ritariprinsessa Nella
Nella auttaa Smelglyä pääsemään unelmatyöhönsä kaartin ritarina. / Nellan ja Norman leikkihetki keskeytyy, kun lähistöllä metelöi kaksi riitelevää jättiläistä. Episode 15 season 1.
00.35 Paw Patrol
Alex ja Jake joutuvat kiipeliin laskettelurinteessä. // Alex on vakuuttunut, että lumihirviö on olemassa, ja aikoo todistaa sen. Episode 6 season 1.
00.58 Rusty Rivets
Rustyn ystävineen on saatava toimitettua pingviinejä eläinpuistoon vuoden kuumimpana päivänä./Lasse osallistuu hiekkalinnanrakennuskilpailuun, mutta menettää rakennuspiirustuksensa varastelevalle lokille. Episode 3 season 1.
01.20 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Starla löytävät kartan, joka johdattaa legendaarisen Hyppivän härän kilparadan luokse. Ystävykset suuntaavat villiin lähteen etsiäkseen radan ja kokeakseen elämänsä kurvailun. Episode 7 season 3.
01.42 Paw Patrol
Sirkuksen vauvanorsu karkaa ja aiheuttaa päänvaivaa Paw Patrolille. // Pormestarin lemmikkikana karkaa ja joutuu tukalaan pinteeseen. Episode 7 season 1.
02.05 Paw Patrol
Alexin pyörä hajoaa keskelle tietä, mikä aiheuttaa monenlaista päänvaivaa. // Marshall yrittää tehdä uuden palokoiraennätyksen. Episode 8 season 1.
02.28 Ritariprinsessa Nella
Nella, Garrett ja Blaine kilpailevat vuosittaisesta urhollisuuspalkinnosta kaoottisin seurauksin!. // Ilkeä velho Badalf varastaa taikasapelin, joka muuttaa esineet hiekaksi! Episode 40 season 1.
02.51 Ritariprinsessa Nella
Villi örkki häiritsee Nellan konserttia. Blaine luulee olevansa Nellaa parempi ja haluaa voittaa löytämällä ensimmäisenä punapilkullisen lohikäärmeen munan. Episode 1 season 1.
03.14 Paw Patrol
Herra Porterin pakettiauto luisuu Seikkailulahden jäälle, eikä sen noutaminen ole mikään helppo tehtävä. // Katie ja Cali jäävät hajonneen hiihtohissin vangeiksi, eikä pentujen pelastustehtävä suju suunnitelmien mukaan. Episode 9 season 1.
03.38 Shimmer ja Shine
Nuoret henkikaksoset aiheuttavat välillä hämminkiä yrittäessään toteuttaa parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 11 season 3.
03.59 Kid-e-Cats
Kisut painostavat isää väärin perustein viemään heidät museoon. Isä ei ole ilahtunut asiasta, mutta piristyy nähdessään miten paljon kisut nauttivat museokäynnistä. Kisut meinaan järjestävät kotiin oman taidenäyttelyn, ja saavat kaiken anteeksi. Episode 19 season 1.
03.59 Kid-e-Cats
Kisut painostavat isää väärin perustein viemään heidät museoon. Isä ei ole ilahtunut asiasta, mutta piristyy nähdessään miten paljon kisut nauttivat museokäynnistä. Kisut meinaan järjestävät kotiin oman taidenäyttelyn, ja saavat kaiken anteeksi. Episode 19 season 1.
04.04 Kid-e-Cats
Kisut lähtevät maaseudulle mummin luokse. Ennen kuin he voivat leikkiä, mummi tarvitsee apua eräässä asiassa - sadonkorjuussa! Rikkaruohojen kitkeminen ja mansikoiden poimiminen tuntuu rankalta työltä, mutta lopulta kisuilla on hauskaa. Episode 20 season 1.
04.09 Kid-e-Cats
Kisut tekevät äidille yllättävän erilaisen kukkakimpun synttärien kunniaksi, ja isä kiiruhtaa töihin hakemaan sinne unohtamansa lahjan. Episode 21 season 1.
04.14 Kid-e-Cats
Kisujen ystävä Vili on saanut uuden älypuhelimen. Aluksi sen kanssa on hauskaa, eivätkä kisut ja Vili voi ajatella muuta. Kun he näkevät ettei kukaan leiki puistossa tai pidä hauskaa yhdessä, he alkavat tajuta ettei älypuhelin olekaan niin hyvä juttu. Episode 22 season 1.
04.19 Kid-e-Cats
Kisujen liukumäki on paksun lumikerroksen peitossa, eivätkä he voi laskea siitä. Isä näyttää miten lumilautaillaan ja niin koko perhe viettää hauskan talvipäivän. Episode 23 season 1.
04.25 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 19 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Nuoret henkikaksoset aiheuttavat välillä hämminkiä yrittäessään toteuttaa parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 12 season 3.
05.09 Ritariprinsessa Nella
Clod kadottaa kutsunsa herkulliselle aamiaisbrunssille ja vie ystävänsä etsintäretkelle. Kirkkaasti loistava lintu pitää koko valtakunnan hereillä. Episode 2 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
05.32 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, Starla ja Darington eivät malta odottaa jokaisen eläimen lempiurheilukisaa: Villipalloa! Kun heidän joukkuetoverinsa Tooks-tukaani ajautuu stadionilta pois, ystävysten täytyy auttaa lintu takaisin pelin pariin. Episode 11 season 3.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja Zeg löytävät Eläinsaarelta pikkuruisten otusten maailman aivan renkaidensa juuresta - Hyönteismaailman! Ystävykset muuntautuvat muurahaiseksi ja heinäsirkaksi ja ajautuvat kaikkien aikojen pienimpään suureen seikkailuun. Episode 12 season 3.
06.14 Paw Patrol
Rubble tutustuu Paw Patroliin ja saa osallistua pelastustehtäväänkin. // Wally-mursu joutuu pulaan veden alla, eikä sen pelastaminen ole mitään lastenleikkiä. Episode 12 season 1.
06.37 Rusty Rivets
Puistovahti Anna on tarkkailemassa apinoita, kun hän jää jumiin puuhun. Pelastaakseen hänet Rusty ja Roosa rakentavat oman apinansa, Bottirillan.! // Ranger Anna and Liam get trapped in the ranger station by a giant snowball! Jättimäinen lumipallo tumpsahtaa puistovahdin mökin päälle, ja Anna ja Lasse jäävät sisälle nalkkiin. Episode 3 season 2.
06.38 Rusty Rivets
Puistovahti Anna on tarkkailemassa apinoita, kun hän jää jumiin puuhun. Pelastaakseen hänet Rusty ja Roosa rakentavat oman apinansa, Bottirillan.! // Ranger Anna and Liam get trapped in the ranger station by a giant snowball! Jättimäinen lumipallo tumpsahtaa puistovahdin mökin päälle, ja Anna ja Lasse jäävät sisälle nalkkiin. Episode 3 season 2.
07.00 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 44 season 1.
07.09 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Tänään Henry tapaa värikkään Sateenkaaren, joka kertoo, että vain maahinen voi löytää kultapadan sateenkaaren päästä. Henry alkaa maahiseksi, tapaa etsinnöissään yksisarvisen ja taikapavun, ja liukuu Sateenkaarta pitkin suklaakolikkopataan. Episode 14 season 2.
07.17 Seikkailija Dora
Kun Venni unohtaa lähettää kutsut yhteislaulujuhliinsa, Doran ja Nuutin pitää käyttää Doran mikrofonia kutsuakseen kaikki ystävänsä laulamaan. Episode 17 season 7.
07.42 Blaze ja monsterikoneet
Blaze oppii uuden jännittävän pelin nimeltä autopallo. Kun Crusher ja hänen tiiminsä haastavat hänet, Blazen on koottava Axle Cityn asukkaista autopallojoukkue ennen suuren pelin alkua. Episode 10 season 1.
08.06 Rusty Rivets
Rustyn ja muiden laskettelureissun keskeyttää valtava sortuma vuorenrinteessä./Rusty ja Roosa ansaitsevat partioleirimerkkinsä pelastamalla ansaan jääneen opossumin. Episode 2 season 1.
08.17 Paw Patrol
Farmari Al ja farmari Yumi ovat menossa naimisiin. // Skyen lempilentäjä Ace Soarensen aikoo järjestää uskomattoman temppunäytöksen Seikkailulahdessa, mutta joutuu lentokoneensa kanssa ongelmiin. Episode 9 season 2.
08.43 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 7 season 1.
09.04 Ritariprinsessa Nella
Nella ystävineen osallistuu huikeaan polkuautokisaan!! // Nella ja Blaine etsivät salaperäistä Syväjärven merihirviötä. Episode 37 season 1.
09.18 Shimmer ja Shine
Pienen kuurakeijut käyttävät Shimmerin ja Shinen palatsia leikkeihinsä muuttaen sen talven ihmemaaksi. // Zeta vaihtaa taikajuoman avulla Leahin äänen linnun ääneksi. Ymmärtävätkö Shimmer ja Shine, mitä Leah heille visertää? Episode 16 season 2.
09.33 Seikkailija Dora
Seitsemänvuotias Dora asuu tietokoneen sisällä, ja lähtiessään liikkeelle yhdessä parhaan ystävänsä Boots-apinan kanssa he ratkovat eteensä tulevia ongelmia. Episode 2.
10.19 Peppa Pig
Episode 31 season 2.
10.23 Peppa Pig
Episode 32 season 2.
10.31 Sunny Day
Sunny tapaa idolinsa pop-tähti Mandyn ja huomaa, että he näyttävät aivan samalta. Kadehtiessaan toistensa elämiä, tytöt vaihtavat paikkoja päiväksi, mutta oppivat, ettei ruoho ole aina vihreämpää aidan toisella puolella. Episode 6 season 1.
10.55 Ritariprinsessa Nella
Trinket epäröi Linnanpihan rullaluistelukilpailuun osallistumista, kunnes löytää "taikaluistimet". / Blaine tulee kateelliseksi Garrettille, joka saa pääosan koulun näytelmässä. Episode 24 season 1.
11.19 Shimmer ja Shine
Leah ja Zac ovat keilaamassa, mutta Leah ei osu yhteenkään keilaan. Niinpä Leah kääntyy Shimmerin ja Shinen puoleen, jotka tuovat Leahin heittoihin taikaa. Episode 16 season 1.
11.42 Shimmer ja Shine
Tytöt käyvät mattokauppiaan luona saadakseen mattonsa korjattua, mutta Zeta punoo juonia saadakseen haltuunsa taikalankaa. Zeta ja Nazboo kertovat tytöille, miten ovat alun perin tavanneet, mutta kaksikon kertomukset eivät ihan täsmää. Episode 3 season 3.
11.53 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 35 season 1.
11.58 Kid-e-Cats
Keksi, Herkku ja heidän pikkusiskonsa Karkki ovat aina energisiä, innostuneita ja valmiita hyppäämään toimintaan. Heidän mielikuvituksellaan ei ole rajoja, ja näillä kisuilla on aina hupsun hauskoja ratkaisuja kaikkiin pulmiin. Episode 36 season 1.
12.05 Kiva onnistuu!
Nannin vanhan käkikellon rattaat kaipaavat öljyämistä, mutta Huhuu-käkeä ei ole näkynyt sitten Nannin lapsuuden. Kilpailussa aikaa vastaan Kiva ja Sauli seikkailevat kellon sisällä ja palauttavat Huhuun omalle paikalleen. Episode 29 season 1.
12.16 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Gabby tapaavat uuden Watts-nimisen monsterikoneen, supernopean auton, jolla on sähkörenkaat. Kun yksi hänen renkaistaan katoaa viidakkoon, ystävykset lupaavat etsiä sen keinolla millä hyvänsä. Episode 16 season 3.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja piraatti Pegwheel lyöttäytyvät yhteen ja lähtevät aarrejahtiin. Heidän täytyy löytää kolme avainta, joilla avataan kolme erityistä arkkua. Aarre kiinnostaa Crusheriakin, ja hän tekee kaikkensa saadakseen sen itselleen. Episode 17 season 3.
13.05 Rusty Rivets
Kun Roosan tabletti päätyy järvenpohjaan, Rusty sukeltaa pelastamaan päivän./Sirkus on tulossa kaupunkiin - mutta kun sirkusjunan moottori hajoaa, Rustyn pitää keksiä, miten juna saadaan ajoissa perille avajaisiltaan. Episode 5 season 1.
13.28 Bubble Guppies
Kun Gil ja Kuplamusti jäävät jumiin puuhun, urhea palomiestiimi tulee pelastamaan heidät! Vaan mitä tapahtuu, kun palomiehet jäävät puuhun jumiin? Pystyykö Gil yhdessä Kuplamuksu-palomiestiiminsä kanssa pelastamaan heidät? Episode 6 season 2.
13.52 Zack & Quack
Zack ystävineen tahtoo vilvoitella kuumana kesäpäivänä. Matkalla lumiseudulle Zack huomaa, ettei ole ainoa, joka kaipaa viilennystä. // Kun lumiukko alkaa sulaa, Zack ja Quack lähtevät etsimään kylmää paikkaa, ennen kuin on liian myöhäistä. Episode 6 season 1.
14.17 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 4 season 1.
14.42 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 4 season 5.
15.08 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 5 season 5.
15.34 Ritariprinsessa Nella
Trinket epäröi Linnanpihan rullaluistelukilpailuun osallistumista, kunnes löytää "taikaluistimet". / Blaine tulee kateelliseksi Garrettille, joka saa pääosan koulun näytelmässä. Episode 24 season 1.
15.57 Ritariprinsessa Nella
Nellan täytyy opettaa hydrasiskoksille vuorottelua ennen kuin ne pilaavat sadonkorjuujuhlan. / Flutter tulee mustasukkaiseksi, kun Nella pyytää Flapperia toimittamaan viestinsä. Episode 25 season 1.
16.21 Shimmer ja Shine
Nazboo sairastuu lohikäärmenuhaan, jolloin Leah, Shimmer ja Shine lähtevät seikkailulle etsimään lumottua lääkettä // Tytöt tapaavat salamahengen ja auttavat häntä saamaan karanneen salaman kiinni ennen kuin se aiheuttaa ongelmia Episode 8 season 2.
16.47 Shimmer ja Shine
Leah, Shimmer ja Shine löytävät maagisen jalokiven, joka kahdentaa kaiken, mukaan lukien Zetan! // Zac toivoo Kazille lemmikkiziffilonin, josta koituu enemmän harmia ja hauskuutta kuin mitä he alun perin odottivatkaan. Episode 9 season 2.
17.09 Paw Patrol
Kun pormestari Goodwayta ja kaksosia ei kuulu takaisin lumikenkäilemästä, Jake ja Everest pyytävät Paw Patrolin etsimään heitä.. // Ankkalammen vesi on kummallisesti kuivunut, ja Paw Patrolin pitää selvittää mitä tapahtuu. Episode 12 season 5.
17.34 Paw Patrol
Rubble löytää vanhan laatikossa olevan vieterinuken, joka toteuttaa hänen kolme toivettaan. / Francois Turbot kävelee nuoralla, mutta lokit uhkaavat pilata hänen esityksensä. Nyt on aika kutsua Paw Patrol apuun! Episode 1 season 3.
18.00 Blaze ja monsterikoneet
Alkamassa on Lohikäärmesaari-kisa, Blazen ja Crusherin välinen kilpa-ajo trooppisella Lohikäärmesaarella. Kun Crusher sinkauttaa Blazen kauas kisapaikalta, AJ:n on pelastettava paras ystävänsä ja tuotava hänet takaisin lähtöviivalle. Episode 18 season 1.
18.24 Blaze ja monsterikoneet
Kun Crusher yrittää huijata tivolipelissä, hän ja Pickle jäävät vahingossa jumiin valtavaan rakettiin. Blazen ja AJ:n täytyy pelastaa autot ennen kuin karannut raketti törmää kaatopaikan jätekasaan. Episode 19 season 1.
18.49 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 11 season 1.
19.00 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 11 season 1.
19.13 Zack & Quack
Zack löytää kauniin jalokiven ja haluaa laittaa sen esille Pop-up-museoon, mutta Quack kadottaa arvokkaan kiven. // Zack ei halua lopettaa hauskoja leikkejään päivän päättyessä ja yrittää estää aurinkoa laskemasta, jotta päivä ei päättyisi koskaan. Episode 18 season 1.
19.37 Shimmer ja Shine
Tytöt tapaavat hengen, jolla on oivalliset kampaajan taidot. Zetan mielestä nuo taidot sopisivat paremmin hänelle. / Shimmer ja Shine tapaavat liihottajahengen ja pääsevät tämän seurassa tutustumaan kukkien maailmaan. Episode 7 season 3.
20.02 Paw Patrol
On kuuma kesäpäivä, mutta pahaksi onneksi uima-altaassa ei ole vettä. // Kun sirkuksen esiintyjät eivät ehdi näytökseen, pentujen pitää pelastaa esitys. Episode 17 season 1.
20.28 Paw Patrol
Rubble leikkii superpentua, mutta joutuu auttamisvimmassaan itsekin kiipeliin. // Ryderin robottikoira hajoaa ja aiheuttaa ongelmia ympäri Seikkailulahtea. Episode 19 season 1.
20.50 Peppa Pig
Episode 26 season 2.
20.55 Peppa Pig
Episode 27 season 2.
21.00 Kiva onnistuu!
Kiva ja Sauli yrittävät tutkia tähtiä, mutta kaukoputki ei toimi. Nanni on kadottanut silmälasinsa eikä voi korjata laitetta. Lapset lähtevät avaruuteen katsomaan olisivatko silmälasit mustassa aukossa. Episode 7 season 1.
21.13 Wallykazam
Taikasanan vuoksi koko metsä pimenee keskellä päivää. Norville säikähtää ja hukkaa lempilelunsa, Vinkukykloopin. Lelua aletaan etsiä kuumeisesti Veikko Peikon, Kiia Keijukaisen ja taikasanojen avulla. Episode 8 season 1.
21.39 Zack & Quack
Kun Zack ja hänen ystävänsä tekevät elokuvaa Ahneesta siepparista he kohtaavatkin ihan oikean konnan. / Quack jää jälkeen pitkässä juoksukilpailussa kirjan läpi, mutta keksiikin sattumalta vippaskonstin, jolla voittaa koko kisan. Episode 12 season 2.
22.02 Bubble Guppies
Opettele käytöstapoja muksujen kanssa, kun Molly auttaa prinsessa Demandaa kohteliaan käytöksen hiomisessa Kimalluskisoja varten. Tuleeko heistä molemmista oikeita prinsessoja? Episode 2 season 4.
22.28 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 13 season 1.
22.48 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Vuokko ei voi taikoa ilman taikasauvaansa ja on hyvin surullinen kun se eräänä päivänä katoaa. Jani auttaa tonttutaidoillaan Vuokkoa etsimään sauvaa. Episode 3 season 1.
22.59 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Vuokko lähtee Janin ja herra Tontun kanssa hakemaan maatilalta kananmunaa kuninkaan aamiaista varten. Kun valtava kana karkaa maatilalta, kaikki päätyvät jahtaamaan sitä halki koko valtakunnan. Episode 4 season 1.
23.13 Shimmer ja Shine
Tytöt auttavat Nilaa etsimään vedenalaista aarretta. // Zeta aikoo valmistaa taikajuomaa, jolla hän saisi koko kylän tanssimaan oman pillinsä mukaan. Episode 18 season 2.
23.38 Shimmer ja Shine
Tytöt pääsevät tahtomattaan vieraiksi Sateenkaaritiikerin temppeliin. // Palatsin ulkopuolelle ilmestyy kummallinen torni, jota on tietenkin pakko käydä hieman tutkimassa. Episode 19 season 2.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password