Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 NickJr 07.12.2018

00.13 Ritariprinsessa Nella
Nella ystävineen osallistuu huikeaan polkuautokisaan!! // Nella ja Blaine etsivät salaperäistä Syväjärven merihirviötä. Episode 37 season 1.
00.25 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 5 season 4.
00.48 Rusty Rivets
Rustyn ja muiden laskettelureissun keskeyttää valtava sortuma vuorenrinteessä./Rusty ja Roosa ansaitsevat partioleirimerkkinsä pelastamalla ansaan jääneen opossumin. Episode 2 season 1.
01.10 Blaze ja monsterikoneet
Crusher ja Pickle haastavat Blazen ystävineen purjehduskisaan, mutta Crusherin juonien ansiosta veneet ajautuvat trooppiselle saarelle. Blazen ja hänen tiiminsä on löydettävä veneestä puuttuvat osat päästäkseen takaisin kotiin. Episode 7 season 1.
01.33 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 6 season 4.
01.57 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 7 season 4.
02.21 Ritariprinsessa Nella
Villi minotauri aiheuttaa kaaoksen leikkiessään piilosta sisällä linnassa. / Kun uniset lohikäärmeet pakenevat Linnanpihaan luolassaan asuvalta hirviöltä, Nella lähtee etsimään petoa. Episode 3 season 1.
02.44 Ritariprinsessa Nella
Ilkeä lohikäärme aiheuttaa hankaluuksia. /Erikoiset elikot valtaavat kylän, kun uusi jäätelömaku julkistetaan. Episode 4 season 1.
03.07 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 8 season 4.
03.31 Shimmer ja Shine
Leah, Shimmer ja Shine osallistuvat juhliin Samiran palatsissa. Zeta pujahtaa mukaan ja tekeytyy Samiraksi. / Zeta vaihtaa taikajuoman avulla Leahin äänen linnun ääneksi. Ymmärtävätkö Shimmer ja Shine, mitä Leah heille visertää? Episode 15 season 2.
03.55 Kid-e-Cats
Sankarinsa "Kurnaulok Holmesin" innoittamana Herkku johtaa etsintöjä Karkin kadonneen nuken löytymiseksi. Joukkion täytyy jäljittää Karkin askeleet ja miettiä missä hän näki nukkensa viimeisen kerran. Lopulta he löytävät nuken todella turvallisesta paikasta. Episode 9 season 1.
04.00 Kid-e-Cats
Äiti ja isä antavat kisuille rahaa, jotta he voivat ostaa kaupasta ruokaa. Kisut haluaisivat ostaa leluja ja muita hauskoja tavaroita, kuten rullaluistimet, mutta vastustavat kiusausta. Palkinnoksi siitä he pääset luistelemaan äidin ja isän kanssa. Episode 10 season 1.
04.05 Kid-e-Cats
Kisut ja heidän ystävänsä osallistuvat lumiveistoskilpailuun, jonka palkintona on laatikollinen keksejä. Ensin kisut tekevät samanlaiset lumikissat, mutta kun he laittavat luovuutensa peliin, he saavat aikaiseksi erilaisia teoksia. Episode 11 season 1.
04.14 Kid-e-Cats
Äiti lähtee salille ja jättää kaiken isän vastuulle. Kisut yrittävät saada häntä leikkimään, mutta päätyvät laulamaan tuutulaulua, jotta hän torkahtaisi. Kisut oppivat, että sunnuntaisin voi leikkiä, nukkua, urheilla ja viettää aikaa yhdessä. Episode 13 season 1.
04.20 Kid-e-Cats
Perhe huolehtii naapurin linnusta ja kisut tekevät kaikkensa, jotta se puhuisi heidän kanssaan. Kun isä unohtaa uuden reseptinsä, lintu pelastaa päivän ja alkaa vihdoin puhua. Episode 14 season 1.
04.25 Sunny Day
Sunny ja hänen ystävänsä perustavat bändin esiintyäkseen Friendly Fallsin kykyshow'ssa. Lacey tekee hallaa heidän esiintymiselleen, ja Sunnyn täytyy tempaista taikatemppuja pelastaakseen esityksen. Episode 5 season 1.
04.47 Shimmer ja Shine
Pienen kuurakeijut käyttävät Shimmerin ja Shinen palatsia leikkeihinsä muuttaen sen talven ihmemaaksi. // Zeta vaihtaa taikajuoman avulla Leahin äänen linnun ääneksi. Ymmärtävätkö Shimmer ja Shine, mitä Leah heille visertää? Episode 16 season 2.
05.09 Ritariprinsessa Nella
A new girl moves to the kingdom - with a big secret to hide. // Nella tracks down Garrett's childhood dragon friend for a birthday surprise. Episode 5 season 1.
05.31 Blaze ja monsterikoneet
Blaze vie kaikki ystävänsä VelocityVilleen, jossa he muuntautuvat kilpureiksi Swoopsin avulla. Kaupungissa on juuri alkamassa kisailu, johon ystävykset päättävät osallistua. Episode 18 season 2.
05.53 Blaze ja monsterikoneet
Blaze, AJ ja Gabby huomaavat linnunpoikasen myrskyn kourissa. Swoops pelastaa linnun, mutta kadottaa kopterinsa roottorin. Blaze ja AJ lähtevät etsimään roottoria pilvien seassa mutkittelevalta Taivasradalta. Episode 19 season 2.
06.14 Paw Patrol
Paw Patrol on esikouluikäisille suunnattu animaatiosarja, jossa seikkailee kuusi sankarillista koiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Sky. Heidän pomonaan toimii 10-vuotias teknologiavelho Episode 9 season 4.
06.37 Rusty Rivets
Puistovahti Annan lentokone tekee pakkolaskun kauas savannille. Rusty ja Roosa tarvitsevat uuden kulkuneuvon, jonka avulla he pääsevät perille ja voivat rakentaa keksintöjään paikan päällä. Näin keksitään liikkuva Rivet-labra. Episode 2 season 2.
07.04 Päivä, jolloin Henri tapasi...
Tänään Henri tapaa kuumailmapallon maatalousmessuilla. Henri osallistuu maailmanympäri matkaan kuumailmapallolla. Episode 16 season 3.
07.13 Seikkailija Dora
Dora ja Nuuti lukevat lempisatuaan "Kolme pientä possua" kun yhtäkkiä he kuulevat possujen avunhuutoja. Niiden tiilitalosta puuttuu tiiliä ja iso paha susi uhkaa puhaltaa sen kumoon. Episode 10 season 5.
07.39 Blaze ja monsterikoneet
Blaze ja hänen ystävänsä suuntaavat Velocityvilleen ja muuntautuvat kilpureiksi kiitääkseen lumen läpi Napajääajoissa. Ystävysten täytyy pitää päät kylminä, kun he ajautuvat pois reitiltä kilpuri-Crusherin takia. Episode 2 season 3.
08.04 Rusty Rivets
Sakke Sökö haastaa Rustyn ja Roosan kilpa-ajoon. Panoksena on liikkuva Rivet-labra!. // Rustyn ja Roosan on pelastettava koulu, kun lasten keksijäkerhon aikana Sakke Sökön skunkkibotti Sakkemala alkaa jäädyttää kaikkea tielleen osuvaa. Episode 6 season 2.
08.16 Paw Patrol
Chickaletta on jumissa hallinnasta riistäytyneen raketin kyydissä, ja salaperäiset perhoset aiheuttavat kaaosta Seikkailulahdella.! // Pormestari Humdinger varastaa Chickalettan patsaan ja hän kuljettaa sen Seikkailulahden maanalaisia tunneleita pitkin pois. Episode 7 season 5.
08.42 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 8 season 1.
09.03 Ritariprinsessa Nella
Kuningasperheestä maalataan muotokuva joten kaiken pitää olla täydellistä mutta sepä onkin helpommin sanottu kuin tehty/Jättiläisten lumisota riistäytyy käsistä ja Nellan täytyy puuttua peliin ennen kuin valtavat lumipallot murskaavat koko kylän Episode 16 season 1.
09.18 Shimmer ja Shine
Nuoret henkikaksoset aiheuttavat välillä hämminkiä yrittäessään toteuttaa parhaan ystävänsä Leah'n toiveita. Episode 17 season 3.
09.30 Peppa Pig
Episode 48 season 2.
09.36 Peppa Pig
Episode 49 season 2.
09.42 Paw Patrol
Katie saa esittää kilpailussa voiton vieneen kappaleensa Luke Starsin kanssa. Kun Luke on matkalla Seikkailulahteen, hän joutuu vuorella ongelmiin! / Chickaletta katoaa Kananpäivänä. Paw Patrolin pitää etsiä se, jotta juhlat eivät mene mönkään. Episode 23 season 4.
09.57 Wallykazam
Taikakukka kutistaa Wallyn ja Norvillen pikkuriikkisiksi! Onneksi he tutustuvat pienen pieneen Viivi Vuolijaan, joka johdattaa heidät etsintäretkelle suurennuskeinon löytämiseksi. Episode 16 season 1.
10.25 Sunny Day
Tässä piirretyssä musikaali-komedia-seikkailusarjassa on pääosassa Friendly Fallsissa asuva stailisti Sunny, joka ratkoo erilaisia ongelmia ja auttaa ystäviään kykyjensä, iloisen luonteensa ja urheutensa avulla. Episode 26 season 1.
10.49 Ritariprinsessa Nella
Nella on prinsessa, joka muuntautuu ritariksi! Hän syöksyy satumaisiin seikkailuihin yhdessä ystäviensä Sir Garretin, Trinketin ja Clodin kanssa puolustaakseen oikeaa ja hyvää. Episode 30 season 1.
11.14 Shimmer ja Shine
Leah toivoo saavansa olla henki yhden päivän ajan, mutta Zeta käyttää taikojaan, jotta Leah toteuttaisi hänen toiveensa. Zac luulee tyttöjen kadonneen, ryhtyy salapoliisiksi ja lähtee etsintäretkellä Kazin kanssa. Episode 2 season 3.
11.40 Shimmer ja Shine
Zeta varastaa Shimmerin, Shinen ja Leahin toivomustähden ja se on saatava takaisin ennen kuin Zeta esittää toivomuksensa. // Zac toivoo uutta hienoa mattoa, mutta Zeta saa sen käsiinsä ja lasten täytyy keksiä, miten sen saisi takaisin. Episode 5 season 2.
11.50 Kiva onnistuu!
Kivan äiti ja isä auttavat kaivamaan lammikkoa Nannin puutarhaan. Kivet vaikeuttavat työtä. Kiva rakentaa maatutkan nähdäkseen kivet ja testaa tutkaa muinaisissa tunneleissa, joissa riittää ansoja ja arvoituksia. Episode 51 season 1.
12.01 Kid-e-Cats
Perhe huolehtii naapurin linnusta ja kisut tekevät kaikkensa, jotta se puhuisi heidän kanssaan. Kun isä unohtaa uuden reseptinsä, lintu pelastaa päivän ja alkaa vihdoin puhua. Episode 14 season 1.
12.06 Kid-e-Cats
Kisut iloitsevat lumen sulamisesta, sillä he pääsevät vihdoin leikkimään keinulaudan pariin. He eivät huomaa tarpeeksi ajoissa mutaa tai sitä, että ovat pian itsekin mudan peitossa. Kisut pelkäävät äidin suuttuvan, mutta ilahtuvatkin, kun tämä hyväksyy ilonpidon pihalla. Episode 15 season 1.
12.14 Blaze ja monsterikoneet
Hinausautoksi muuntautunut Blaze, AJ ja Gabby säntäävät suurenmoiseen seikkailuun pelastaakseen Stripesin. Episode 8 season 3.
12.40 Blaze ja monsterikoneet
Daringtonilla on synttärit! Crusher yrittää varastaa synttärikakun robotin avulla, mutta hänen suunnitelmansa epäonnistuu ja kakku katoaa. Löytääkö Blaze karkurikakun ennen Crusheria ja onnistuuko hän pelastamaan kemut? Episode 9 season 3.
13.05 Rusty Rivets
Kun Rusty täyttää vahingossa rantapallon vedellä ilman sijaan, poppoon täytyy saada se järvelle ilman, että se puhkeaa. Rusty ja Roosa kilpailevat siitä, kumpi saa kerättyä enemmän roskia järveltä. Episode 12 season 1.
13.28 Bubble Guppies
Kun Kuplamustin koirankoppi vahingossa tuhoutuu, koko naapurusto ryhtyy auttamaan muksuja Kuplamustin uuden unelmakodin rakentamisessa - ja siitä tuleekin ennennäkemättömän hyvin varusteltu koppi! Episode 1 season 4.
13.54 Zack & Quack
Zack ja Quack huomaavat pärjäävänsä huonosti piiloleikissä. He päättävät lähteä hakemaan oppia salaperäisiltä piiloutujaninjoilta. // Pehmo tahtoo hankkia lemmikikseen kalan. Yhdessä Zackin kanssa se lähtee etsimään maailman parasta kalaa. Episode 8 season 1.
14.19 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 11 season 1.
14.44 Paw Patrol
Pormestari Goodway pyytää pentuja pelastamaan veljentyttärensä -ja poikansa puusta, ja sen jälkeen riittääkin säpinää. // Seikkailulahteen odotetaan ilotulituslähetystä, mutta pormestari Goodway saakin niiden sijaan pikkuisia possuja. Episode 16 season 2.
15.10 Paw Patrol
Pennutko sairaslomalla? Kun Rubble ja Ryder etsivät farmari Alin karkuripossuja, Marshall huolehtii sairastuneista ystävistään. // Ensin Rubblen lounas häviää ja sitten Jaken lounasrasia katoaa. Onko kyseessä aave? Episode 17 season 2.
15.37 Seikkailija Dora
Piraatti-Possu tahtoo osallistua merirosvojen aarrejahtiin, mutta sen miehistöllä on mahanpuruja. Aarteen etsimiseen tarvitaan kolme miehistön jäsentä ja niinpä Dora, Nuuti ja Pikku possu tarttuvat toimeen! Episode 14 season 5.
15.59 Max & Meeri
Esitelmä: Max haluaa pitää koulussa esitelmän peltisammakostaan. Lentohyrrä: Meeri yrittää suojella marjapensaita variksilta, ja Max ja Lili haluavat leikkiä superavaruuslentohyrrällä. Episode 1 season 6.
16.25 Wallykazam
Suo-olio Sulon kodin ovat vallanneet hälyheinät, ärsyttävät kasvit, jotka tööttäilevät alituiseen. Niinpä Wally, Kiia Keijukainen ja Sulo lähtevät etsimään hölynpölykkää - ainoaa hyönteistä, joka saa heinät häviämään. Episode 2 season 2.
16.52 Shimmer ja Shine
Leah saa uuden kaverin, ketun, joka osaa muuttua näkymättömäksi. Zeta taas haluaa valjastaa ketun taidot omaan käyttöönsä. // Tala, Nahal ja Parisa ovat mukana lemmikkien taitokisassa. Zeta ja Nazboo haluavat kuitenkin varastaa show'n. Episode 12 season 2.
17.18 Ritariprinsessa Nella
Trinket epäröi Linnanpihan rullaluistelukilpailuun osallistumista, kunnes löytää "taikaluistimet". / Blaine tulee kateelliseksi Garrettille, joka saa pääosan koulun näytelmässä. Episode 24 season 1.
17.29 Kiva onnistuu!
Nanni siivoaa, mutta yksi ikävä tahra ei tahdo irrota. Supersiivoojat rientävät hätiin. Kiva, Sauli ja Angus rakentavat puhelinkopin, jossa he muuttuvat supersankareiksi. Haisu McTahra ei kuitenkaan luovuta ilman taistelua. Episode 47 season 1.
17.44 Rusty Rivets
Rusty rakentaa rakettiluistimet, ettei hänen tarvitsisi opetella luistelemaan, mutta hän onnistuukin leikkaamaan niillä jään rikki ja ystävät jäävät ansaan jäälautoille. // Lassen Ralph-dino katoaa, ja Rusty ja Roosa lähtevät etsimään sitä. Episode 15 season 1.
17.55 Paw Patrol
Pormestari Humdinger tuo pormestari Goodwaylle lahjaksi kasvin, joka kukkiessaan lemuaa hirveälle. // Lentävä lautanen syöksyi lahteen! Ryder ja pennut löytävät apinautin avatessaan aluksen luukun. Episode 10 season 3.
18.21 Blaze ja monsterikoneet
Blaze vie kaikki ystävänsä VelocityVilleen, jossa he muuntautuvat kilpureiksi Swoopsin avulla. Kaupungissa on juuri alkamassa kisailu, johon ystävykset päättävät osallistua. Episode 18 season 2.
18.48 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 7 season 1.
19.00 Top Wing
Top Wing on esikouluikäisille suunnattu seikkailusarja, jossa seurataan Top Wingin akatemiassa opiskelevia innokkaita nuoria lintuja. Episode 7 season 1.
19.14 Zack & Quack
Kun Zack vie ystävänsä retkelle katsomaan harvinaista komeettaa, hän huomaa, että Quackilla on erikoisia käsityksiä retkeilystä. // Zack haluaa rakentaa vuoristoradan Pop-up-huvipuistoon, mutta hänen on keksittävä, miten selvitä Quackin kömpelyydestä. Episode 21 season 1.
19.39 Shimmer ja Shine
Leah on kutsunut Shimmerin ja Shinen ensimmäistä kertaa yökylään. Yön aikana on tarkoitus syödä pizzaa, tanssia ja nukkua tyynylinnassa. Ilta saa kuitenkin painajaismaisen käänteen, kun tytöt eivät voikaan lopettaa tanssimista. Episode 14 season 1.
20.04 Paw Patrol
Kuuluisa poptähti tulee vierailulle, mutta valtava myrsky tuhoaa esiintymislavan. Pystyykö Paw Patrol pelastamaan konsertin? // Pennut pelastavat metsässä naruun sotkeutuneen kotkan. Episode 25 season 2.
20.31 Paw Patrol
Rubble löytää vanhan laatikossa olevan vieterinuken, joka toteuttaa hänen kolme toivettaan. / Francois Turbot kävelee nuoralla, mutta lokit uhkaavat pilata hänen esityksensä. Nyt on aika kutsua Paw Patrol apuun! Episode 1 season 3.
20.53 Peppa Pig
Episode 6 season 2.
21.00 Peppa Pig
Episode 7 season 2.
21.06 Kiva onnistuu!
On halloween, mutta Nannilla ei ole asua. Kiva, Sauli ja Angus lähtevät kummitusjunalla etsimään Nannille täydellistä asua. Kun juna suistuu raiteilta, lasten pitää kehittää nerokas magneettiviritys voidakseen jatkaa matkaa. Episode 23 season 1.
21.20 Wallykazam
Veikko Peikko isännöi lähiseudun lohikäärmeille pidettävää ottelua, jonka Norville tahtoo voittaa. Kilpailu alkaa käydä kuumana, kun otteluun osallistuu myös Bobgoblin, lohikäärmeeksi naamioituneena. Episode 22 season 1.
21.47 Zack & Quack
Zack johtaa miehistönsä avaruuteen pelastamaan Kuun uhkaavalta komeetalta. / Zackin on pelastettava merirosvot ja jahdattava heidän kanssaan kummitusta, joka ilmestyi aarrearkusta. Episode 11 season 2.
22.11 Bubble Guppies
Molly ja Gil kohtaavat Jampan, pikku delfiinin, jolla on merten iloisin naama! Tänään on Jampan ensimmäinen syntymäpäivä, ja hänen parvensa järjestää yllätysjuhlat. Osaavatko muksut ohjata Jampan juhliin? Episode 25 season 3.
22.38 Top Wing
Kake ja Lenni yrittävät ansaita viidakon tutkimusmerkkejä. Kun he eksyvät, heidän täytyy puhaltaa yhteen hiileen, jotta Sisu löytäisi heidät. // Onnekkaat koululaiset saavat olla päivän kadettina. Top Wing ja junnukadetit joutuvatkin pelastamaan opettajansa kiipelistä! Episode 15 season 1.
22.48 Janin ja Vuokon pieni valtakunta
Tonttupartio on aina valmiina, piti heidän sitten pelastaa karille ajanut Punaparta tai vain kuskata rouva Luumu kotiin. Mutta kun pelastustehtäviä on paljon, aika ei aina riitä. Silloin tarvitaan Lasten partiota. Episode 8 season 2.
23.03 Shimmer ja Shine
Kun Zeta siirtää vahingossa Tala-apinan piilopaikkaansa, tytöt lähtevät pelastamaan sitä. // Tytöt tapaavat oikean jäähengen! Kun Zeta kuitenkin varastaa jäähengen jääkivikorun, tyttöjen on pysäytettävä hänet. Episode 6 season 2.
23.28 Shimmer ja Shine
Kun Zeta varastaa Samiran kaulakorun, se täytyy saada takaisin ennen kuin hän keksii sen erityisvoiman // Kun Zeta varastaa Samiran taikasauvan ja muuttaa kaikki kanoiksi, Shimmerin, Shinen ja Leahin on pysäytettävä hänet. Episode 7 season 2.
23.50 Umizoomi
Umizoomi-tiimin ystävä Taavi säästää viikkorahojaan ostaakseen polkupyörän. Milli, Geo ja Bot menevät töihin kerätäkseen Taaville tarpeeksi rahaa pyörää varten. Episode 3 season 3.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password