Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney Junior 14.08.2019

07.00 Disney Muppet Babies
Muppet Babies auttavat tekemään unelmista totta! Episode 35 season 1.
07.15 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 69 season 2.
07.30 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 38 season 2.
08.00 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 23 season 1.
08.30 Fancy Nancy Clancy
Sadekuuro pilaa retken. Nancy tahtoo peilipöydän. Episode 10 season 1.
09.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 31 season 2.
09.30 Mikki Hiiren kerhotalo
Mikki, Minni, Aku, Iines, Hessu, Pluto ja Taavi Ankka auttavat katsojaa interaktiivisesti ongelmanratkaisussa lukemisen, kirjoittamisen ja laskemisen avulla. Disneyn suosikkihahmot tekevät nyt oppimisesta hauskaa! Episode 104 season 4.
10.00 Fancy Nancy Clancy
Nancy tekee jokaisesta päivästä erityisen Episode 12 season 1.
10.20 Fancy Nancy Clancy
Nancy tekee jokaisesta päivästä erityisen Episode 13 season 1.
10.40 Disney Muppet Babies
Muppet Babies auttavat tekemään unelmista totta! Episode 13 season 1.
11.00 Disney Mikki Hiiren kerhotalo
Professori Taavi Ankka lähettää Mikin ystävineen ulkoavaruuteen etsimään aarretta. Jokaisella välietapilla he löytävät numeroituja aarretähtiä. Nuo numerot johtavat heidät Mysteeriplaneetan aarteen jäljille. Matkan aikana Touhotin kohtaa naispuolisen vastineensa, Kouhottimen.
11.55 Marvel Super Hero Adventures (Shorts)
Spider-Man reveals some of the lessons he's learned while on action-packed adventures with other Marvel superheroes! Episode 8.
12.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 73 season 2.
12.20 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 74 season 2.
12.40 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 75 season 2.
13.00 PJ Masks
Owlette pelastaa tivolijunan. Catboy pelastaa kesän. Episode 1 season 1.
13.30 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 32 season 1.
13.50 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 35 season 1.
14.10 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 36 season 1.
14.30 Vampirina
Vee ilmoittautuu ihmisbalettiin, mutta tajuaa sen erilaiseksi. Ystävykset löytävät kartan ja päättävät ryhtyä etsimään aarretta. Episode 20 season 1.
15.00 Puppy Dog Pals
Robottikoira saa robottiflunssan juuri ennen tärkeää havainnollistusta. Episode 33 season 2.
15.20 Puppy Dog Pals
Kun Chloe unohtaa pehmolelunsa, hauvat yrittävät palauttaa sen hänelle avaruusleirille. Episode 34 season 2.
15.40 Puppy Dog Pals
Kun Bob heittää uutta palloa liian kovaa, mopsit seuraavat ystäviensä vihjeitä löytääkseen sen. Episode 35 season 2.
16.00 Leijonakaarti
Leijonakaarti värvää Hadithin avukseen. Episode 58 season 2.
16.30 Leijonakaarti
Jasiri ja kaksi hyeenanpoikasta ovat pulassa Varjonmaalla. Episode 38 season 2.
17.00 Gigantosaurus
Neljä uteliasta dinosauruskaverusta lähtee tutkimaan kaikkein hurjimman dinosauruksen, Gigantosauruksen, mysteeriä. Yhdessä he joutuvat kohtaamaan omat pelkonsa ja yhdistämään voimansa ratkaistaakseen ongelmia matkan varrella. Episode 5 season 1.
17.25 Paprika S1 Shorts
Paprikoiden kaksosten värikkäät ja hauskat seikkailut Episode 9 season 1.
17.30 Mikki ja ralliryhmä
Kuuluisa kuski kylässä. Pika-apurit opettavat rentoutumista. Episode 35 season 2.
18.00 Fancy Nancy Clancy
JoJo saa mielikuvitusystävän. Nancy jättää kädenjäljet sementtiin. Episode 4 season 1.
18.30 Vampirina
Veen ystävät yrittävät säilyttää yllätysjuhlasalaisuuden, mutta huomaavat pian, että vieraat saavat yllättyä itse. Vee ja Poppy käynnistävät tanssihullutuksen, jolla voi olla kohtalokkaat seuraukset. Episode 3 season 1.
19.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 34 season 2.
19.30 Puppy Dog Pals
Kun Bob kadottaa onnenpaitansa ennen tärkeää tapaamista, pennut lavastavat ryöstön saadakseen sen takaisin. Bobin äiti hoitaa mopseja Bobin ollessa töissä. Episode 22 season 1.
20.00 Leijonakaarti
Jylhämaalla kerrotaan salaperäisestä olennosta. Episode 22 season 1.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password