Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 Disney Junior 15.04.2019

07.00 Disney Muppet Babies
Muppet Babies auttavat tekemään unelmista totta! Episode 13 season 1.
07.20 Paprika
Paprikoiden kaksosten värikkäät ja hauskat seikkailut Episode 21 season 1.
07.30 Paprika
Paprikoiden kaksosten värikkäät ja hauskat seikkailut Episode 22 season 1.
07.40 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 23 season 1.
08.00 Mickey And The Roadster Racers
Ralliryhmä huristelee ympäri maailmaa! Episode 32 season 1.
08.15 Puppy Dog Pals
Jännityksennälkäiset, hulluttelevat mopsinpentuveljekset Bingo ja Rolly joutuvat riemullisiin seikkailuihin naapurustossa ja ympäri maailmaa. Episode 11 season 1.
08.30 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 26 season 1.
08.45 Fancy Nancy Clancy
Nancy tekee jokaisesta päivästä erityisen Episode 8 season 1.
09.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 44 season 2.
09.30 Mikki Hiiren kerhotalo
Iines haluaa osallistua talent-kisaan, mutta sitten iskeekin ramppikuume. Mikki ystävineen auttaa häntä sekä harjoittelussa että esiintymispaikalle ehtimisessä. (S1 Ep11) Episode 11 season 1.
10.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 5 season 1.
10.20 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 6 season 1.
10.40 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 7 season 1.
11.00 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 98 season 4.
11.20 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 99 season 4.
11.40 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 100 season 4.
12.00 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 40 season 1.
12.20 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 41 season 1.
12.40 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 42 season 1.
13.00 Sofia Ensimmainen Kelluva Palatsi
Sofian amuletti muuttaa hänet merenneidoksi. Hänen perheensä kelluva palatsi peittää auringonvalon, mikä laittaa merenneidon valtakunnan vaaraan. Pystyykö hän liikuttamaan sitäprinsessa Arielin avulla?
14.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 8 season 1.
14.20 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 11 season 1.
14.40 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 101 season 4.
15.00 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 102 season 4.
15.20 Tohtori Pehmola
Taikavoimat kuljettavat Tohtori Pehmolan ja hänen leluystävänsä mielikuvituskaupunkiin, jossa asukkaat ovat leluja, ja jonka sairaalaa johtaa Pehmola. Episode 103 season 4.
15.40 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 43 season 1.
16.00 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 44 season 1.
16.15 Vampirina
Tässä supersuosittuihin Vampirina Ballerina -lastenkirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa tapaamme vampyyrityttö Veen, jonka perhe muuttaa Pennsylvaniaan pyörittämään möröille ja peikoille suunnattua hotellia. Episode 45 season 1.
16.30 Leijonakaarti
Kion ei ole uskoa, kun nousukaskrokotiili Makuu voittaa Mashindanon krokotiilien johtajuudesta. Episode 3 season 1.
17.00 Puppy Dog Pals
Jännityksennälkäiset, hulluttelevat mopsinpentuveljekset Bingo ja Rolly joutuvat riemullisiin seikkailuihin naapurustossa ja ympäri maailmaa. Episode 11 season 1.
17.25 Tohtori Pehmola
Sarjassa " Tohtori Pehmola " kuusivuotias Lääkäri McStuffins kommunikoi pehmolelujen kanssa ja käyttää takapihan klinikkaansa niiden hoitamiseen. Sarja osoittaa, miten tärkeää on huolehtia toisistamme, ja miten toiveet todella voivat käydä toteen. Episode 1 season 1.
17.30 Mikki ja ralliryhmä
Ralliryhmä huristelee ympäri maailmaa! Episode 36 season 2.
18.00 Fancy Nancy Clancy
Nancy järjestää äidille hemmottelupäivän. Nancystä tulee sihteeri. Episode 3 season 1.
18.30 Vampirina
Vee kutsuu ystävänsä Poopyn yökylään, mutta tajuaa sitten, että on täysikuu. Vee muuttuu lepakoksi ja kuvia otetaan. Episode 2 season 1.
19.00 PJ Masks
Eläinamulettiensa avulla Greg muuttuu Gekko, Amaya Owlette ja Connor Catboy! Heidän asunsa saattavat näyttää tavallisilta pyjamoilta, mutta ne ovat kaikkea muuta! Episode 40 season 2.
19.30 Leijonakaarti
Varaani halvaannuttaa leijonakaartin väliaikaisesti! Episode 39 season 2.
20.00 Sofia ensimmäinen: Salaperäiset saaret
Sofia, Anne ja Miranda joutuvat merirosvojen sieppaamiksi! Episode 104 season 4.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password