Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 AlfaTV 11.07.2019

00.00 Ei ohjelmaa
Ei ohjelmaa
07.00 Paimenpojasta Inkerin piispaksi
Jakso 1. Sarjan esittelyjaksossa tutustutaan Inkerin kirkon johtajaan Selim Jalmari Laurikkalaan ja Inkerinmaan historiaan sen syntyvaiheista toiseen maailmansotaan saakka. (U). (Vain kaapeli-tv).
07.30 Mayn keittiö
Intialainen voikana. Yhdysvalloissa asuvan May Esther Paavolan leppoisa ruokaohjelma, joka nostaa veden kielelle. (Vain kaapeli-tv).
08.00 H.E.T.K.I.
Jakso 4. Viikon urheilijan, Annimari Korteen tie vaikeuksista voittoon! Vieraamme olympiavoittaja Kike Elomaa on tänään arkiliikunnan puolestapuhuja. (U). (Vain kaapeli-tv).
08.30 Kaasujalka
Jakso 2. Kaasujalka tapasi legendaarisen rallikuljettajan Rauno Aaltosen. Koeajossa Mercedes-Benzin uusi B-sarja. (U). (Vain kaapeli-tv).
09.00 NASCAR WHELEN: Most
Koostelähetys Nascar eurosarjan Tsekin osakilpailusta, joka ajettiin Most radalla. Suomesta on mukana Henri Tuomaala, Ian Eric Wadén, Jesse Vartiainen. (U). (Vain kaapeli-tv).
09.45 Kilpisjärveltä itään, kalastusvaellus raudun jäljille
Keskisuomalaiset kaverukset lähtevät ensimmäistä kertaa Lapin erämaahan kalaan. Kalansaanti ei käykään yhtä helposti kuin elokuvissa. (Vain kaapeli-tv).
10.00 Tanssi kanssain
Taikakuu ja Jenna Bågeberg. Ruusulinna, Nurmijärvi. (Vain kaapeli-tv).
11.00 H.E.T.K.I. saaristossa
Toisessa jaksossa tutustutaan elinvoimaiseen Mathildedalin ruukkikylään. Vanha kyläkoulu on entisöity Suklaakahvilaksi. Viikon Vieras on yllätyksellinen Jörn Donner. (Vain kaapeli-tv).
11.30 Ultimate Rush
Jakso 3: Vuorten varjo. Kameramies Chris Figenshau on erikoistunut kuvaamaan lumilautailijoita ja hiihtäjiä vuorilla ja laskee usein heidän kanssaan samaa reittiä. (Vain kaapeli-tv).
12.00 Uutisia ja tiedotteita
Päivän uutisia lyhyesti, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
16.00 Uutiset
Päivän uutiset.
16.05 Tiedotteita
Päivän uutisia, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
16.30 Uutiset
Päivän uutiset.
16.35 Tiedotteita
Päivän uutisia, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.00 Uutiset
Päivän uutiset.
17.05 Tiedotteita
Päivän uutisia, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.30 Uutiset
Päivän uutiset.
17.35 Tiedotteita
AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.55 Uutiset
Päivän uutiset.
18.00 Villieläinten hoitajien hoivissa
Jakso 12. Pingviinivauvoja hoidetaan Saksassa. Pikkuinen juovagnuu Cabrona on nälissään menetettyään emonsa. Saadaanko se pelastettua ja sopeutuuko se elämään ilman emoaan?
18.30 H.E.T.K.I. saaristossa
Toisessa jaksossa tutustutaan elinvoimaiseen Mathildedalin ruukkikylään. Vanha kyläkoulu on entisöity Suklaakahvilaksi. Viikon Vieras on yllätyksellinen Jörn Donner.
19.00 Seinäjoen Tangomarkkinat: Finaalin karsinta
Suoralähetys Seinäjoki Areenalta. Tangolaulukilpailun 12 kilpailijasta saliyleisö äänestää jatkoon 3 naista ja 3 miestä. Juontajina ovat Lola Odusoga ja Ismo Jokinen.
21.15 PikeMasters
Jakso 6. Mukana Predator-lajin Euroopan mestari Markku Tiusanen ja muita eturivin kalastusurheilijoita. Joukkueet Garmin, Rapala, Gator, Daiwa ja CWC.
22.15 Filminurkka
Filminurkka on ohjelma elokuvan ystäville. Joka viikko ohjelmassa arvioidaan uusimmat ensi-iltaelokuvat ja kuullaan kotimaisia ohjaajia ja kärkinäyttelijöitä.
22.30 Dosentti: Roni Back
Miten sosiaalinen media on muuttanut julkisuuden? Entä miten saada puolen miljoonan yleisö seuraamaan sinua? Dosentin kanssa studiossa on kuuluisa tubettaja Roni Back.
22.55 Uutiset
Päivän uutiset.
23.00 Kalakulma
Miten saadaan iso vonkale koukkuun? Missä ja mihin aikaan kannattaa kalastaa? Kokeneet kalastajat kertovat tarinoita ja jakavat vinkkejä harrastajille. (Vain kaapeli-tv).
23.30 CBN News
Ei suomenkielistä tekstitystä. (Vain kaapeli-tv).

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password