Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 AlfaTV 12.06.2019

00.00 Ei ohjelmaa
Ei ohjelmaa
07.00 Filminurkka
Filminurkka on ohjelma elokuvan ystäville. Joka viikko ohjelmassa arvioidaan uusimmat ensi-iltaelokuvat ja kuullaan kotimaisia ohjaajia ja kärkinäyttelijöitä. (Vain kaapeli-tv).
07.15 Nomadien maailmassa
Nomadien maailmassa on kooste maailman suurimmasta etnofestivaalista Saudi-Arabiassa. (Vain kaapeli-tv).
07.30 Charley Boorman
Jakso 9/10. Brittiläisessä Kolumbiassa Charley kokeilee maastopyöräilyä vaativissa olosuhteissa, ohjaa laivaa matkalla Vancouverinsaarelle ja sukeltaa tippukiviluolaan. (Vain kaapeli-tv).
08.30 Dosentti
Viikoittainen ajankohtais- ja keskusteluohjelma, jota isännöi Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtori, teologian tohtori ja mediapersoona Arto Luukkanen. (Vain kaapeli-tv).
09.00 Kuvia ja käännekohtia: Aira Samulin
Aira Samulin käänsi studiossa nuttunsa nurin, jotta saumat näkyisivät. Hänen elämänsä suurin käännekohta oli löytää oma isä kaatuneena. (U). (Vain kaapeli-tv).
10.00 Lämäri
Jakso 8. Puheenvuoron saavat Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki, huippuvalokuvaaja Tomi Hänninen sekä Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho. (Vain kaapeli-tv).
10.30 H.E.T.K.I.
Jakso 12. Parhaita asioita kesän pihoille: ihania pihasaunoja sekä lasipaviljonkeja. Viikon vieras on räväkkä Maria Monde. (Vain kaapeli-tv).
11.00 Isäntänä Tapani Ruokanen: Staffan Bruun
Staffan Bruun, dekkarikirjailija ja toimittaja, työskenteli Hufvudstadsbladetissa 36 vuotta kuumassa uutismaailmassa. Hän näki lehtimaailman muutoksen läheltä. (U). (Vain kaapeli-tv).
12.00 Uutisia ja tiedotteita
Päivän uutisia lyhyesti, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
16.30 Uutiset
Päivän uutiset.
16.35 Tiedotteita
Päivän uutisia, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.00 Uutiset
Päivän uutiset.
17.05 Tiedotteita
Päivän uutisia, mainoksia ja AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.30 Uutiset
Päivän uutiset.
17.35 Tiedotteita
AlfaTV:n ohjelmatietoja.
17.55 Uutiset
Päivän uutiset.
18.00 Mongolian maastoajoseikkailu
GS Trophyn 2. päivänä ajaminen käy vaikeammaksi ja sattuu onnettomuuksia. 3. päivä otetaan rennosti, mutta 4. ja 5. päivänä seuraa kovaa ajoa ja kokeita, joissa kärsivät nyt pyörät.
18.30 Mayn keittiö
Chilikeitto ja guacamole. Yhdysvalloissa asuvan May Esther Paavolan leppoisa ruokaohjelma, joka nostaa veden kielelle.
19.00 H.E.T.K.I.
Jakso 12. Parhaita asioita kesän pihoille: ihania pihasaunoja sekä lasipaviljonkeja. Viikon vieras on räväkkä Maria Monde.
19.30 Kaasujalka
Jakso 8. Kaasujalka tutustuu mielenkiintoisiin uutuusautoihin ja tapaa alan toimijoita. Lisäksi jokaisessa jaksossa on julkisuudesta tuttu autovieras. Ohjelman juontaa Linnea Aaltonen.
19.55 Uutiset
Päivän uutiset.
20.00 Japan Motors Cup
Japan Motors Cup on asfaltilla ajettava kahdeksan osakilpailun mittainen sarja, joka starttaa toukokuun alussa Kauhavalta ja päättyy elokuun lopussa Levillä ajettaviin kilpailuihin. (U).
21.00 Tanssi kanssain
Antti Raiski ja Johanna Pakonen, Ikaalisten kylpylä, Ikaalinen.
22.00 Lämäri
Jakso 8: Puheenvuoron saavat Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki, huippuvalokuvaaja Tomi Hänninen sekä Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.
22.30 Ultimate Rush
Jakso 19: Aallon loukku. Greg Longin pitkä ja uskomaton ura surffaajana vaatii huipennuksen. Sen antavat suurimmat ja upeimmat aallot surffaajien pyhimmässä paikassa.
22.55 Uutiset
Päivän uutiset.
23.00 Pirren olkkarissa
Tänään Pirrellä kahvittelemassa Eila Koivusaari, joka kertoo oman tarinansa ainoana lapsena olostaan. (Vain kaapeli-tv).
23.30 CBN News
Ei suomenkielistä tekstitystä. (Vain kaapeli-tv).

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password