Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SF Kanalen 10.09.2019

00.15 Surmanjahti
Johan Falk, entinen sisäministeriön poliisi, joutuu jouluaattona mukaan ampumadraamaan. Hän toimii sankarimaisesti ja muun muassa pelastaa pienen lapsen hengen, mutta sitten hän joutuu mukaan painajaismaiseen murhaajan takaa-ajoon. Actiontrilleri, Ruotsi 1999. Ohjaus: Anders Nilsson, 1999. Pääosissa: Jakob Eklund, Fredrik Dolk, Jaqueline Ramel.
02.00 Heartbreak Hotel
"Heartbreak Hotel" on tarina kahdesta erilaisesta naisesta, jota avioero yhdistää. Molemmat ovat yli nelikymppisiä ja yrittävät päästä elämässään eteenpäin ja löytää rakkauden. Sattumanvarainen tapaaminen johtaa ystävyyteen ja yöelämään. Draama, Ruotsi 2006. Ohjaus: Colin Nutley, 2006. Pääosissa: Helena Bergström, Maria Lundqvist, Claes Månsson.
03.40 Mätäkuu
Janne Halldoffin ohjaamassa mustassa komediassa kampaaja Assarin kadonnut vaimo palaa takaisin ja perustaa bordellin saaristoparatiisiin. Komedia, 1970. Ohjaus: Jan Halldoff, 1970. Pääosissa: Christina Lindberg, Ulla Sjöblom, Eddie Axberg, Ernst Günther, Carl-Gustaf Lindstedt.
05.20 Slutspel
Tukholma, kesä 1990. Ruotsin jalkapallomaajoukkue on Italian MM-kisoissa. Johan on työtön jalkapallofani, jonka television kruununvouti vie. Nyt hän vetelehtii kaupungilla; osin yrittämässä seurata jalkapalloa, osin hankkimassa rahaa. Komedia, Ruotsi 1997. Ohjaus: Stephan Apelgren, 1997. Pääosissa: Anders Lundin, Lennart Jähkel, Krister Henriksson.
06.40 Saariston lapset ja hylje
Saaristossa on kesä, ja Ninni ilahtuu kun hän saa oman hylkeen. Hylje nimetään Moosekseksi, ja siitä tulee saman tien kaikkien saaristolaisten suosikki. Perhe-elokuva, 1964. Puhuttu suomeksi. Ohjaus: Olle Hellbom, 1964. Pääosissa: Torsten Lilliecrona, Louise Edlind, Maria Johansson.
08.05 Viiru ja Pesonen
Kaikki alkoi, kun huussin ovin lukko hajosi, ja Pesonen jäi happamana lukkojen taakse. Hän oli niin kiukkuinen, että vaati Viirua siivoamaan. Kirjoittamalla kuninkaalle Viiru pyrki todistamaan, ettei pienten kissojen tarvitse siivota. Perhe-elokuva, Ruotsi 2000. Puhuttu suomeksi. Ohjaus: Torbjörn Jansson, Albert Hanan, 2000. Pääosissa: Tord Peterson, Kalle Lundberg, Mona Seilitz.
09.25 Bang Bang Orangutang
Menestyksekäs liikemies Åke Jönsson rakastaa itseään. Ja uraansa. Ja suurta, kallista autoaan. Yhtäkkiä hänen elämänsä muuttuu. Hän kaipaa vaimoaan ja lapsiaan, joita on uransa keskellä unohtanut rakastaa. Åke alkaa tavoitella rakkautta. Draama, Ruotsi 2005. Ohjaus: Simon Staho, 2005. Pääosissa: Mikael Persbrandt, Lena Olin, Tuva Novotny.
11.10 Patrik 1,5
Homopari luulee että heidän adoptiolapsensa on puolitoistavuotias. Todellisuudessa kyse on 15-vuotiaasta, jolla on rikollinen tausta. Gustaf Skarsgård ja Torkel Petersson nähdään romanttisessa komediassa jonka on ohjannut Ella Lemhagen. Komedia, Ruotsi 2008. Ohjaus: Ella Lemhagen, 2008. Pääosissa: Gustaf Skarsgård, Torkel Petersson, Thomas Ljungman.
12.50 Mina drömmars stad
Filmatisointi Per Anders Fogelströmin klassikkoromaanisarjan ensimmäisestä osasta. Sarja kertoo köyhien työläisten kohtaloista 1860-luvun Tukholmassa. Draama, 1976. Ohjaus: Ingvar Skogsberg, 1976. Pääosissa: Eddie Axberg, Britt-Louise Tillbom, Kjell-Hugo Grandin, Gunilla Larsson.
15.30 Kronblom : Hans liv och leverne
Komedia sarjakuvasankari Kronblomista, joka mieluiten makaa sohvalla ja lepäilee mutta joutuu nousemaan ylös, kun rosvot alkavat riehua Vinkelbodassa. Komedia, 1947. Ohjaus: Hugo Bolander, 1947. Pääosissa: Ludde Gentzel, Dagmar Ebbesen, Julia Cæsar.
17.10 Viimeinen tanssi
Colin Nutleyn draamatrilleri sijoittuu Blackpoolissa järjestettävään tanssikilpailuun, johon osallistuu ruotsalaispareja. Yksi osallistuja murhataan. Draamatrilleri, 1993. Ohjaus: Colin Nutley, 1993. Pääosissa: Helena Bergström, Reine Brynolfsson, Ewa Fröling.
19.00 Irl
Draama mobatusta teinistä, joka pakenee elämäänsä suureen online-peliin, jossa hän on soturi S:]iles ja tutustuu tyttöön nimeltä Sc4rlet. Draama, 2013. Ohjaus: Erik Leijonborg, 2013. Pääosissa: Valter Skarsgård, Happy Jankell, Alba August, Magnus Krepper.
20.15 Veijarikopla ja Dynamiitti-Harry
Sickan, Vanheden ja Rocky murtautuvat gangsteripomo Wall-Enbergille ja turvautuvat räjäytysekspertti Dynamiitti-Harryyn. Harmi vain että hänen tietonsa dynamiitista ovat aikansa eläneitä... Komedia, Ruotsi 1982. Ohjaus: Mikael Ekman, 1982. Pääosissa: Gösta Ekman, Ulf Brunnberg, Björn Gustafson.
22.00 Rallybrudar
60-luvun Värmlannissa kaksi naista uhmaa ympäristönsä odotuksia osallistumalla rallikilpailuun. Eläinlääkärin apulainen Ulla rakastaa vauhtia. Suurtalollisen tyttö Birgitta unelmoi Pariisista. Ralliparina molempien unelmat ehkä toteutuvat. Komedia, Ruotsi 2008. Ohjaus: Lena Koppel, 2008. Pääosissa: Eva Röse, Marie Robertson, Janne Loffe Carlsson.
23.40 Enkeleitä, onko heitä...
Klassinen ruotsalainen romanttinen komedia kunnianhimoisesta nuoresta miehestä (Jarl Kulle), joka tapaa hienon perheen tytön (Christina Schollin). Draamakomedia, 1961. Ohjaus: Lars-Magnus Lindgren, 1961. Pääosissa: Jarl Kulle, Christina Schollin, Edvin Adolphson.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password