Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SF Kanalen 11.07.2019

01.45 Uutispommi
Christina Furhage, Tukholman tulevista olympialaisista vastaava henkilö, räjäytetään. Alkaa murhaajan takaa-ajo. Samaan aikaan iltapäivälehden toimittaja Annika Bengtzon alkaa tutkia tapausta ja huomaa pian joutuneensa hengenvaaraan. Trilleri, Ruotsi 2001. Ohjaus: Colin Nutley, 2001. Pääosissa: Helena Bergström, Örjan Ramberg, Brasse Brännström.
03.50 Kasvot
Vuonna 1946 omituinen seurue saapuu Tukholmaan. Karismaattinen hypnotisoija Vogler saa vastaansa lääkintäneuvosto Vergéruksen tieteen ja yliluonnollisen välisessä kiistassa. Ingmar Bergmanin draamaelokuva vuodelta 1958. Pääosissa: Max von Sydow, Ingrid Thulin, Gunnar Björnstrand. Draama, 1958. Ohjaus: Ingmar Bergman, 1958. Pääosissa: Max von Sydow, Ingrid Thulin, Gunnar Björnstrand, Bibi Andersson.
05.30 Ägget är löst!
Rikas johtaja painostaa sekä vaimoaan että poikaansa. Eräänä päivänä poika ottaa ohjat omiin käsiinsä ja yrittää murhata isänsä. Hän kuitenkin epäonnistuu, ja hänet heitetään järveen. Hän päätyy merenpohjaan ja aloittaa siellä uuden elämän. Draamakomedia, Ruotsi 1975. Ohjaus: Hans Alfredson, 1975. Pääosissa: Gösta Ekman, Max von Sydow, Birgitta Andersson.
07.15 Krakel Spektakel
Ruotsalainen koko perheen musikaalielokuva Annabell Olssonin seikkailuista. Perustuu Lennart Hellsingin teksteihin ja Poul Ströyerin kuvitukseen. Lastenelokuva, musikaali, 2014. Ohjaus: Elisabet Gustafsson, 2014. Pääosissa: Lea Stojanov, Vanja Blomkvist, Anton Lundqvist.
08.30 Hyvää yötä, herra Kulkuri
Perustuu Astrid Lindgrenin tarinaan. Lapset olivat yksin kotona. Äidin viimeinen ohje oli, että ovi oli suljettava jottei yksikään kulkuri pääsisi sisään. Sten kävi kuitenkin nopeasti ulkona ja kun hän palasi sisään, hän unohti sulkea oven. Lyhytelokuva, Ruotsi 1988. Ohjaus: Daniel Bergman, 1988. Pääosissa: Björn Gustafson, Peter Hall, Stina Lindmark.
09.05 Julie
Ruotsalaisdraama on versio August Strindbergin näytelmästä "Neiti Julie". Käsikirjoitus ja ohjaus Helena Bergström. Draama, 2013. Ohjaus: Helena Bergström, 2013. Pääosissa: Nadja Mirmiran, Björn Bengtsson, Sofi Helleday.
10.50 G
Elokuva rakkaudesta, ystävyydestä, hasiksesta ja rock'n'rollista! Robban käyttää huumeita ja liikkuu oudoissa piireissä. Alex on kellaribändin laulaja. Kim on rakastunut Miaan, mutta häntä vetää puoleensa myös Kristoffer, G-klubin omistaja. Draama, Ruotsi 1983. Ohjaus: Staffan Hildebrand, 1983. Pääosissa: Joakim Schröder, Sebastian Håkansson, Niclas Wahlgren.
12.40 Lilla Jönssonligan och Stjärnkuppen
Sickan, Vanheden ja Harry haluaisivat nimmarin kuuluisalta laulaja Dani D:ltä. Homma osoittautuu kuitenkin kuviteltua hankalammaksi, sillä poikien arkkivihollinen, joka sattuu olemaan myös Danin manageri, haluaa estää nimmareiden kirjoittelun. Koko perheen elokuva, 2005. Ohjaus: Anna Fredriksson, 2005. Pääosissa: Mikael Lidgard, Hugo Flytström, Axel Skogberg, Anna-Ida Hallberg, Loa Falkman.
13.55 Pelle flyttar till Komfusenbo
Koko perheen elokuva, 1990. Ohjaus: Johanna Hald, 1990. Pääosissa: Lena Endre, Krister Henriksson, Mattias Johansson.
14.25 Hata Göteborg
Draamakomedia miehisyydestä kaikkein heikoimmillaan. "Hata Göteborg" on tarina jengistä, jossa ystävyys on muuttunut terroriksi ja tappeluista tullut jalkapalloa tärkeämpiä. Göteborgilainen Isak näyttää jengille, että elämässä on muutakin. Draamakomedia, Ruotsi 2007. Ohjaus: Robert Lillhonga, 2007. Pääosissa: Andreas Karoliussen, Alexander Stocks, Nicolaj Schröder.
15.50 I skuggan av värmen
Eva ja Erik tapaavat, ja alkaa monimutkainen rakkaustarina. Molemmat rakastuvat syvästi, mutta Evalla on salaisuus, joka varjostaa koko hänen elämäänsä. Hän on ollut heroinisti 14-vuotiaasta lähtien. Draama, Ruotsi 2009. Ohjaus: Beata Gårdeler, 2009. Pääosissa: Joel Kinnaman, Martin Aliaga, Malin Crépin.
17.20 Päästäkää vangit irti - on kevät!
Frida (Lena Nyman) ja hänen pitkä ystävänsä (Tage Danielsson) haluavat inhimillisempää vankeinhuoltoa. Kun vanki nimeltä Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) karkaa ja murtautuu Fridan taloon hajottaen kaiken, tämä ei enää ole yhtä kiltti. Komedia, Ruotsi 1975. Ohjaus: Tage Danielsson, 1975. Pääosissa: Lena Nyman, Tage Danielsson, Ernst-Hugo Järegård.
19.00 Saariston lapset ja hylje
Saaristossa on kesä, ja Ninni ilahtuu kun hän saa oman hylkeen. Hylje nimetään Moosekseksi, ja siitä tulee saman tien kaikkien saaristolaisten suosikki. Perhe-elokuva, 1964. Puhuttu suomeksi. Ohjaus: Olle Hellbom, 1964. Pääosissa: Torsten Lilliecrona, Louise Edlind, Maria Johansson.
20.30 Veijarikopla tulee taas
Neljännessä Jönssonliigaelokuvassa Sickan kumppaneineen sekaantuu poliittisiin juonitteluihin. Kaikki alkaa kunniallisella Ikean kaappausyrityksellä. Sickan kuitenkin huomaa, että joku käyttää Ikean huonekaluja aseiden salakuljetukseen. Komedia, Ruotsi 1986. Ohjaus: Michael Ekman, 1986. Pääosissa: Gösta Ekman, Ulf Brunnberg, Björn Gustafson.
22.00 Satamakaupunki
Göteborgilainen nuori Berit pääsee monen laitosvuoden jälkeen rakentamaan elämäänsä. Hänen äitinsä yrittää saada itsetuhoisen tyttärensä takaisin laitokseen, mutta Berit rakastuu merimieheen, joka voi muuttaa hänen elämänsä. Ingmar Bergmanin draamaelokuva. Pääosissa: Nine-Christine Jönsson, Bengt Eklund. Draama, 1948. Ohjaus: Ingmar Bergman, 1948. Pääosissa: Nine-Christine Jönsson, Bengt Eklund, Mimi Nelson.
23.35 Valkoisen naisen arvoitus
Neljännessä Hillman-dekkarissa etsivä John Hillman saa tutkia murhatapausta linnassa, missä testamentti on aiheuttanut sukuriitaa. Rikosdraama, 1962. Ohjaus: Arne Mattsson, 1962. Pääosissa: Karl-Arne Holmsten, Anita Björk, Nils Asther, Sif Ruud, Jan Malmsjö.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password