Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SF Kanalen 10.02.2019

01.15 Brita tukkukauppiaan talossa
Kiitetty draama nuoresta Britasta, joka saa tilaisuuden jättää köyhän elämän maaseudulla saadessaan töitä kotiapulaisena Tukholmassa. Ensi-ilta! Draama, 1946. Ohjaus: Åke Ohberg, 1946. Pääosissa: Eva Dahlbeck, George Fant, Åke Grönberg, Ernst Eklund.
02.55 Valkoinen neilikka
Jarl Kullen ohjaama ja tähdittämä ruotsalaisdraama kömpelöstä dosentista, joka elää kaksoiselämää avioliittohuijarina. Draama, 1974. Ohjaus: Jarl Kulle, 1974. Pääosissa: Jarl Kulle, Ingvar Kjellson, Margaretha Krook.
04.30 Swing it maisteri
Musiikkipitoinen komedia, jossa koulun oppilaat ja musiikinopettaja rakastavat uutta swing-musiikkia mutta saavat vastaansa tiukan rehtorin. Komedia, 1940. Ohjaus: Schamyl Bauman, 1940. Pääosissa: Adolf Jahr, Solveig Hedengran, Thor Modéen, Carl Hagman, Alice Babs.
06.00 Alla vi barn i Bullerbyn
Lastenelokuvat, 1986. Puhuttu suomeksi.
07.30 Krakel Spektakel
Ruotsalainen koko perheen musikaalielokuva Annabell Olssonin seikkailuista. Perustuu Lennart Hellsingin teksteihin ja Poul Ströyerin kuvitukseen. Lastenelokuva, musikaali, 2014. Ohjaus: Elisabet Gustafsson, 2014. Pääosissa: Lea Stojanov, Vanja Blomkvist, Anton Lundqvist.
08.50 Ronja Ryövärintytär
Ronjan elämä alkoi dramaattisesti. Kun hän syntyi, kalliolla ja metsissä salamoi, ja ryövärikuningas Mattis oli onnellinen, sillä se merkitsi sitä, että heimoon saatiin uusi ryövärijohtaja. Samana yönä Ronjalle kuitenkin syntyi kilpailija... Perheseikkailu, Ruotsi 1984. Ohjaus: Tage Danielsson, 1984. Pääosissa: Hanna Zetterberg, Dan Håfström, Börje Ahlstedt.
10.55 Kaisa Kullanmuru
Kaisa auttaa mummoaan myymään polkkakaramelleja torilla. Eräänä päivänä mummon jalka kipeytyy, ja Kaisan on hoidettava karamellimyynti aivan itse. Mitenköhän hän selviää tehtävästä? Lastenelokuva, Ruotsi 1989. Ohjaus: Daniel Bergman, 1989. Pääosissa: Mathilda Lindgren, Majlis Granlund, Harriet Andersson.
11.30 Kronblom kommer till stan
Kronblom joutuu vaikeuksiin mutkikkaan ruotsalaisen byrokratian kanssa ja auttaa anoppia, joka on ostanut Tukholmasta kahvilan ja tekee tappiota. Komedia, 1947. Ohjaus: Hugo Bolander, 1947. Pääosissa: Ludde Gentzel, Dagmar Ebbesen, Julia Cæsar.
13.00 Scener ur ett kändisskap
Kulttuuritoimittaja Görhan Hellström saa painajaismaisen tehtävän, kun häntä pyydetän tekemään juttu julkkislapsi ja laulaja Linus Wahlgrenista. Linus taas on imarreltu ja tekee kaikkensa vaikuttaakseen vakavalta ja taiteelliselta. On kuitenkin yllättävän vaikeaa vakuuttaa Görhanille, että hän on "todellinen" näyttelijä. Fiktiivinen dokumentti, 2009. Ohjaus: Christian Eklöw, Christopher Panov, 2009. Pääosissa: Björn Bengtsson, Josephine Bornebusch.
14.30 SOS - purjehdusreissu
Ruotsin suosituin seuramatkailija komediassa, joka on yhtä aikaa hauska ja lämminhenkinen. On kesä saaristossa, ja siihen kuuluvat juhlat ja purjehtijat. Keskellä tätä idylliä ovat Stig Helmer ja hänen norjalainen aseenkantajansa Ole. Komedia, Ruotsi 1988. Ohjaus: Lasse Åberg, 1988. Pääosissa: Lasse Åberg, Jon Skolmen, Birgitte Söndergaard.
16.15 Sean Banan inuti Seanfrika
Sean Banan lähtee Afrikkaan kuvaamaan musiikkivideota. Kaoottinen matka sisältää venejahteja, villieläimiä ja omituisia kohtaamisia. Komedia, 2012. Ohjaus: Jesper Andersson, 2012. Pääosissa: Sean Banan, Kikki Danielsson, Dr. Alban, Johannes Brost.
17.35 Lotta osaa kaiken
Lotta on rämäpäinen viisivuotias. Tänä aamuna Lotta on raivoissaan, koska äiti on käskenyt häntä pukemaan päälleen inhottavan kutisevan puseron. Kaikessa hiljaisuudessa Lotta leikkaa siihen suuren reiän. Lastenelokuva, 1993. Ohjaus: Johanna Hald, 1993. Pääosissa: Grete Havnesköld, Claes Malmberg, Martin Andersson.
19.00 Veijarikopla tulee taas
Neljännessä Jönssonliigaelokuvassa Sickan kumppaneineen sekaantuu poliittisiin juonitteluihin. Kaikki alkaa kunniallisella Ikean kaappausyrityksellä. Sickan kuitenkin huomaa, että joku käyttää Ikean huonekaluja aseiden salakuljetukseen. Komedia, Ruotsi 1986. Ohjaus: Michael Ekman, 1986. Pääosissa: Gösta Ekman, Ulf Brunnberg, Björn Gustafson.
20.35 Jordgubbar med riktig mjölk
Rolf on elänyt koko elämänsä TV-showtaan varten. Kun ohjelma uhkaa loppua kollegan takia, sillä on odottamattomia seurauksia. Draamakomedia, Ruotsi 2001. Ohjaus: Jack Ersgard, 2001. Pääosissa: Janne "Loffe" Carlsson, Patrik Ersgård, Per Morberg.
22.00 Uutispommi
Christina Furhage, Tukholman tulevista olympialaisista vastaava henkilö, räjäytetään. Alkaa murhaajan takaa-ajo. Samaan aikaan iltapäivälehden toimittaja Annika Bengtzon alkaa tutkia tapausta ja huomaa pian joutuneensa hengenvaaraan. Trilleri, Ruotsi 2001. Ohjaus: Colin Nutley, 2001. Pääosissa: Helena Bergström, Örjan Ramberg, Brasse Brännström.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password