Register :: iPhone :: My page  :: Login
      |   whole day   |   page:     |    NOW   |   history   |   series   |   movies

 SF Kanalen 07.12.2018

01.30 Van Veeteren: Kaalbringenin kurkunleikkaaja
Mies löydetään kurkku auki hakattuna Maardamista. Pian sen jälkeen Kaalbringenissä tapahtuu murha, jonka tekijä vaikuttaa olevan sama. Molempien kaupunkien poliisit uskovat, että tapauksilla on yhteyksiä selvittämättömään kirvesmurhaan. Trilleri, Ruotsi 2005. Ohjaus: Erik Leijonborg, 2005. Pääosissa: Sven Wollter, Eva Rexed, Thomas Hanzon.
03.00 91 Karlsson
Ruotsalainen komedia asevelvollinen nro 91:stä ja hänen seikkailuistaan rykmentissä, missä hän myös kilpailee Elviran suosiosta nro 87:n kanssa. Komedia, 1946. Ohjaus: Hugo Bolander, 1946. Pääosissa: Gus Dahlström, Holger Höglund, Siv Thulin.
04.25 Mies, joka lopetti tupakoimisen
Komedia ketjupolttaja Dantesta (Gösta Ekman), joka saa periä 17 miljoonaa kruunua isältään, jos lopettaa tupakoimisen 14 päivän sisällä. Komedia, 1972. Ohjaus: Tage Danielsson, 1972. Pääosissa: Gösta Ekman, Grynet Molvig, Toivo Pawlo.
06.05 Misa Mi
Kymmenenkesäinen Misa on menettänyt äitinsä, ja hän matkustaa Arjeplogiin viettääkseen kesää isoäitinsä luona. Misan koko elämä tuntuu särkyneen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun hän törmää norlantilaismetsässä susiäitiin pentuineen. Perhe-elokuva, Ruotsi 2003. Ohjaus: Linus Torell, 2003. Pääosissa: Kim Jansson, Lena Granhagen, Pierre Lindstedt.
07.25 Vaahteramäen Eemeli
Eemeli haluaa vain hyvää, mutta silti kaikki hänen puuhansa päättyvät kaaokseen. Kun hänen isänsä huutaa "EEMELIIII", huuto raikaa kaikkialla Kissankulmassa. Lastenelokuva, Ruotsi 1971. Ohjaus: Olle Hellbom, 1971. Pääosissa: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Björn Gustafson.
09.00 Reine och Mimmi i fjällen
Mimmi on saanut arjesta tarpeekseen ja esittää uhkauksen: joko hän ja Reine lähtevät lomalle yhdessä tai hän lähtee yksin eikä palaa kotiin. Reine järjestää edullisen hiihtoloman lepyttääkseen Mimmiä, mutta lopputuloksesta tulee hulvaton. Komedia, Ruotsi 1997. Ohjaus: Magnus Skogsberg, 1997. Pääosissa: Bertram Heribertson, Ing-Marie Carlsson, Sanna Bråding.
10.35 Fröken April
Ensi-ilta! Komedia, 1958. Ohjaus: Göran Gentele, 1958. Pääosissa: Gunnar Björnstrand, Lena Söderblom, Jarl Kulle, Gaby Stenberg.
12.10 Elämäni koirana
Ingemar asuu veljensä ja sairaan äitinsä kanssa. Hänellä on vaikeaa, mutta ei niin vaikeaa kuin Laika-koiralla avaruudessa. Ingemar lähetetään kesäksi maalle isoäitinsä luokse. Siellä hän tapaa ihmisiä, jotta muuttavat hänen elämäänsä. Draama, Ruotsi 1985. Ohjaus: Lasse Hallström, 1985. Pääosissa: Anton Glanzelius, Tomas von Brömssen, Melinda Kinnaman.
13.45 Kalle mestarietsivä
Lillköpingin kesäidyllissä on rauhallista. Moni kakku päältä kaunis: käynnissä on sota Punaisen ja Valkoisen Ruusun välillä. Yhtäkkiä ukko Gren löydetään kuolleena. Nyt tarvitaan Kalle mestarietsivää! Perhe-elokuva, Ruotsi 1996. Ohjaus: Göran Carmback, 1996. Pääosissa: Malte Forsberg, Claes Malmberg, Krister Henriksson.
15.10 Eemeli ja possuressu
Eemeli tekee enemmän metkuja kuin mitä vuodessa on päiviä, hänen äidillään on tapana sanoa. Mutta tekee hän muutakin! Tällä kertaa Eemeli muun muassa pelastaa vastasyntyneen possun hengen. Lastenelokuva, Ruotsi 1973. Ohjaus: Olle Hellbom, 1973. Pääosissa: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Björn Gustafson.
16.45 Uusi maa
Peter Birro ja Lukas Moodysson kirjoittivat tarinan kahdesta sankarista, Massoudista ja Alista, jotka yhdessä Louisen, entisen Miss Ruotsin kanssa matkustavat kesäisen maiseman läpi ja saavat Ruotsin näyttäytymään aivan uudessa valossa. Draama, Ruotsi 2000. Ohjaus: Geir Hansteen Jorgensen, 2000. Pääosissa: Mike Almayehu, Michalis Koutsogiannakis, Lia Boysen.
19.00 Sean Banan inuti Seanfrika
Sean Banan lähtee Afrikkaan kuvaamaan musiikkivideota. Kaoottinen matka sisältää venejahteja, villieläimiä ja omituisia kohtaamisia. Ensi-ilta! Komedia, 2012. Ohjaus: Jesper Andersson, 2012. Pääosissa: Sean Banan, Kikki Danielsson, Dr. Alban, Johannes Brost.
20.20 Perhesalaisuuksia
Bendricksin perhe asuu huvilassa, heillä on kaksi autoa ja vene. Ulospäin kaikki on niin kuin pitää. Mutta jos perhettä katsoo tarkemmin, sen hitaan rikkoutumisen voi nähdä. Jokaisella perheenjäsenellä on salaisuus, josta muut eivät tiedä. Draama, Ruotsi 2001. Ohjaus: Kjell-Åke Andersson, 2001. Pääosissa: Rolf Lassgård, Maria Lundqvist, Erik Johansson.
22.00 Känd från tv
Alexander on talkshowisäntä, joka yksityiselämässä on bilettävä nuorimies jonka rakkauselämä on hurjaa. Hän kuitenkin unelmoi naisesta, jonka kanssa asettua aloilleen ja perustaa perhe. Sitä oikeaa on kuitenkin vaikeaa löytää... Komedia, Ruotsi 2001. Ohjaus: Fredrik Lindström, 2001. Pääosissa: Johan Rheborg, Alexandra Rapaport, Kristian Luuk.
23.40 Oma koti kullan kallis
Ulos päin asiat saattavat joskus vaikuttaa täydellisiltä, mutta pintaraapaisu voi paljastaa synkkiä salaisuuksia. "Oma koti kullan kallis" kertoo perheestä, jonka äiti ja poika pelkäävät hallitsemattoman väkivaltaista isää. Draama, Ruotsi 2001. Ohjaus: Dan Ying, 2001. Pääosissa: Michael Nyqvist, Kristina Törnqvist, Anastasios Soulis, Alexandra Rapaport.

rekisteriseloste

© Tokavuh Technologies - info@telkussa.fi

login:
password:

forgot my password